Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
babylovee canım senin şekerle ilgili sürecin ne oldu
Kuzu haftasonu acildeyken baktirdim tokluguma, biraz dengelenmisti. Doktora da yolladim o da güzel gelmis diyete devam edelim dedi. Doktor kontrolume gitmeden yine bir açlık tokluk sekeri vercem ama. O zaman bakariz artik.
Sen naptin canim ?

Eki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
ben hiç anlayamadm yaaa ama erken söyleyebildiğine göre bence de erkek hayırlı olsn canım, nasıl bir parti yapacaksınız? çin taviminde ne çıkmıştı? merak başa bela işte

ben hiç anlayamadm yaaa ama erken söyleyebildiğine göre bence de erkek hayırlı olsn canım, nasıl bir parti yapacaksınız? çin taviminde ne çıkmıştı? merak başa bela işte
İki bacak arası o fotoğraf ortada çıkıntı var canım :)) ben değil kardeşim sürpriz parti düzenleyecek bakalım :) Çin takvimi tuz testi makas bıçak hepsinde kız çıkmıştı bende kız hissediyordum ama tersi çıktı :)

Çok geçmiş olsun canım, zorlandın mı büyük tuvaletini yaparken? Kanama makattan mı yoksa vajinadan mı geldi? Kabız olmamaya çalış, eğer sinirim problemin varsa.

ben bacak arası olduğunu anlayamamışım evirip çeviriyorum ben de yaa çin takvimi de mi tutmadı genelde hep tutardı aslında

12+2den merhaba kızlar
Cuma günü ikili tarama ve detaylı ultrasonum var benim de. Doktorum bir dahaki gelişinde cinsiyetleri de söylerim demişti bakalım görebilecek mi
Tüp bebek gebeliği olduğu için başından beri progestan kullanıyorum. Bir kaç sefer lekelenmelerim de oldu ama doktor rahim ağzından kaynaklanmış olabileceğini rahimde bir problem olmadığını söyledi. Bu haftadan sonra azaltarak bırakacağım progestanı.
Tsh 2,56 geldiği için düşük dozda ilaç kullanıyorum. İkili taramaya gitmeden ona da baktıracağım ne alemde diye.
Onun dışında çoğunuzun olduğu gibi ara ara adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyor benimde. Sindirim problemleri beni çok zorluyor ve çok nefes nefese kalıyorum. Okulda ders anlatırken ya da bir kat merdiven çıksam sanki maraton koşmuş gibi sık nefesler aldığımı farkediyorum. Doktorum hepsini normal karşılıyor.
Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Bir süre bu sıkıntılara katlanacağız artık

13. Haftasa cinsiyet gören var mı arkadaşlar? Birde baş ağrım bir türlü geçmiyor kaç gündür sizde de var mı?olanlar bişey kullanıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…