- 1 Aralık 2022
- 2.421
- 3.724
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.281
Amin insallahben de eşim de bebeği rüyamızda görmüştük ve erkekti, rüyalar hep doğru çıkmıyormuş kızlar
Kuzu haftasonu acildeyken baktirdim tokluguma, biraz dengelenmisti. Doktora da yolladim o da güzel gelmis diyete devam edelim dedi. Doktor kontrolume gitmeden yine bir açlık tokluk sekeri vercem ama. O zaman bakariz artik.babylovee canım senin şekerle ilgili sürecin ne oldu
ben hiç anlayamadm yaaa ama erken söyleyebildiğine göre bence de erkekEki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
İki bacak arası o fotoğraf ortada çıkıntı var canım :)) ben değil kardeşim sürpriz parti düzenleyecek bakalım :) Çin takvimi tuz testi makas bıçak hepsinde kız çıkmıştı bende kız hissediyordum ama tersi çıktı :)ben hiç anlayamadm yaaa ama erken söyleyebildiğine göre bence de erkekhayırlı olsn canım, nasıl bir parti yapacaksınız? çin taviminde ne çıkmıştı? merak başa bela işte
Çok geçmiş olsun canım, zorlandın mı büyük tuvaletini yaparken? Kanama makattan mı yoksa vajinadan mı geldi? Kabız olmamaya çalış, eğer sinirim problemin varsa.Kızlar çok kötüyüm
Çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken fark ettim kanamam oldu hem klozete damlamış hemde peçeteye kan geldi hemen doktora gittim. Ultrasonda baktı bebeğin kalbini dinledim çok şükür duydum . Ama bana 20 gün istirahat etmem gerektiğini söyledi. Plasenta rahme yakın dedi progestan verdi . ( Bebeğin eşi ) 10 haftama girdim. Yaşayan oldu mu yada duyduğunuz çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye lütfen yazın bana
ben bacak arası olduğunu anlayamamışım evirip çeviriyorum ben deİki bacak arası o fotoğraf ortada çıkıntı var canım :)) ben değil kardeşim sürpriz parti düzenleyecek bakalım :) Çin takvimi tuz testi makas bıçak hepsinde kız çıkmıştı bende kız hissediyordum ama tersi çıktı :)
Hayırlı olsun gerçekten çok belli oluyorEki Görüntüle 3597874
Benimde cinsiyet erkek sanırım doktor parti yapacağımız için kağıda yazdı ama çok net belli :))
Hahah :)) yok yok eğlencelik onlar canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah evlatlarımızı cinsiyet önemli değil.ben bacak arası olduğunu anlayamamışım evirip çeviriyorum ben deyaa çin takvimi de mi tutmadı genelde hep tutardı aslında
Öyle oldu annesine gösterdi valla :)))Hayırlı olsun gerçekten çok belli oluyorbebiş sürprizi bozmuş
Hayırlı olsun canım ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlıyor çok eğlenceli ve heyecanlıÇok şükür geçti canim lekelenmeprogestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah
Aynen tabi sağlıklı gelsinler de kuzucuklarHahah :)) yok yok eğlencelik onlar canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah evlatlarımızı cinsiyet önemli değil.
Eki Görüntüle 3597874
Sağol canım benim amin inşallah,sizede en kısa zamanda öğrenmek nasip olsunAyy canım ya sağlıkla gelsin inşallah, Aralık anneleri nihayet şenleniyor cinsiyet haberleriyle
İnşallahEvet dogru oyle diyordu. Ama kayboldu ortalardan. Insallah canim bi an once gelir guzel haberlerle
Benim de arada başım ağrıyo ama kendinden geri geçiyor sonra hap içmeden13. Haftasa cinsiyet gören var mı arkadaşlar? Birde baş ağrım bir türlü geçmiyor kaç gündür sizde de var mı?olanlar bişey kullanıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?