Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar çok kötüyüm
Çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken fark ettim kanamam oldu hem klozete damlamış hemde peçeteye kan geldi hemen doktora gittim. Ultrasonda baktı bebeğin kalbini dinledim çok şükür duydum . Ama bana 20 gün istirahat etmem gerektiğini söyledi. Plasenta rahme yakın dedi progestan verdi . ( Bebeğin eşi ) 10 haftama girdim. Yaşayan oldu mu yada duyduğunuz çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye lütfen yazın bana

Ya merhaba ben cinsiyet için merak ettim de biri var sizin adınıza benzettim bayağı cinsiyet tahminleri yapıyor tutuyor da o siz misiniz acaba

Canım çok duydum 24.haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması bekleniyormus ha çıkmadı mı problem yok sezeryanla planlı doğum yapıyorlarmış üzülme hiç

Canım hiç korkma, endişeni anlıyorum, burada çok duydum, ileri de çıkıyormuş yukarıya, stres yapma lütfen, bebeğe bir şey olmaz sanırım eğer yukarıya çıkmazsa sezeryan yapıyorlar herhalde ameliyatı, belki yaşayan arkadaşlar vardır

Canım çok duydum 24.haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması bekleniyormus ha çıkmadı mı problem yok sezeryanla planlı doğum yapıyorlarmış üzülme hiç
Canım Allah razı olsun cevap verdiğin için inşallah dediğin gibi olur Bebek düşer diye çok korkuyorum biliyorsun önceki bebeğimi de kalbi durduğu için kaybettim. İnsan korkuyor

Canim uyku konusu zaten ilk trimester de epey tavan oluyor. Ben hala uykuluyum her gün 2.trimesterde biraz daha rahatlayacagimizi söylüyorlar hep. Bende de batma gibi karnimda oyle bisiler oluyor normal galiba cok kiside oluyor.
Bende de var aynilari yaa. Bide sen calisiyorsun senin isin daha zor. Ben evde bile bi dolasip gelince yoruluyorum. Hele komusurken nefes nefese kaliyorum uzanirken konusuyorsam.

Bu arada adın medyuma cikacak hisleri mi gozleri m kuvvetli desem ne desem

Canım çok geçmiş olsun sakin ol muayene olmuşsun Doktor kontrolündesin daha önce hiç kanaman olmuş muydu eminim ilaç da iyi gelecektir Korkma ama dinlen mutlaka. Plasenta rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır merak etme

GÖzlerim kahve kız renkli olsa neyse içimden geçeni diyorum işsiz gibi sürekli video yorum takip etmekten doktor kıvamına geldik hepimiz

Canım sağol daha önce olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…