- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.241
Hamileliktendirhahaha normalde dikkat etmem gözüme çarptı
İnşaallah kuzuhahaha bilemedim yaaaben sadece D vitamini kullanıyorum şuan ama senin işin daha zormuş o zaman inşallah geçer de 2. trimesterı rahat geçirirz
Ya merhaba ben cinsiyet için merak ettim de biri var sizin adınıza benzettim bayağı cinsiyet tahminleri yapıyor tutuyor da o siz misiniz acabaBen 13+0dayim hala ölü gibiyim aşırı yorgun sürekli uyku hali evde hiç bı iş yapasim gelmiyo okula gidiyorum hareket etmiyorum oole oturuyorum derslerde ona rağmen 1kat merdiven çıkınca bile çarpıntı tutuyorne zaman geçecek bu hal bilmiyorum
Ben de başka bir konuda gördümmmmYa merhaba ben cinsiyet için merak ettim de biri var sizin adınıza benzettim bayağı cinsiyet tahminleri yapıyor tutuyor da o siz misiniz acaba
Yapıyorum ama tutuyo mu bilmiyorum ki tutmuş mu hiçYa merhaba ben cinsiyet için merak ettim de biri var sizin adınıza benzettim bayağı cinsiyet tahminleri yapıyor tutuyor da o siz misiniz acaba
Canım çok duydum 24.haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması bekleniyormus ha çıkmadı mı problem yok sezeryanla planlı doğum yapıyorlarmış üzülme hiçKızlar çok kötüyüm
Çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken fark ettim kanamam oldu hem klozete damlamış hemde peçeteye kan geldi hemen doktora gittim. Ultrasonda baktı bebeğin kalbini dinledim çok şükür duydum . Ama bana 20 gün istirahat etmem gerektiğini söyledi. Plasenta rahme yakın dedi progestan verdi . ( Bebeğin eşi ) 10 haftama girdim. Yaşayan oldu mu yada duyduğunuz çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye lütfen yazın bana
Valla herkes 3. Aydan sonra geçecek diyor eğer geçmezse çok büyük hayal kırıklığı olur bende
Kızlar çok kötüyüm
Çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken fark ettim kanamam oldu hem klozete damlamış hemde peçeteye kan geldi hemen doktora gittim. Ultrasonda baktı bebeğin kalbini dinledim çok şükür duydum . Ama bana 20 gün istirahat etmem gerektiğini söyledi. Plasenta rahme yakın dedi progestan verdi . ( Bebeğin eşi ) 10 haftama girdim. Yaşayan oldu mu yada duyduğunuz çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye lütfen yazın bana
Eskiye göre iyiyim ama hala devam ediyor canım maalesef. İstediğim herşeyi yediğim günleri iple çekiyorumşuan elimde iş yokken buraya sarayım dedim
annabelica mide bulantıların geçti mi canım, nasıl gidiyor?
Canım Allah razı olsun cevap verdiğin için inşallah dediğin gibi olurCanım çok duydum 24.haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması bekleniyormus ha çıkmadı mı problem yok sezeryanla planlı doğum yapıyorlarmış üzülme hiç
Valla herkes size soruyor içimden dedim ki bu işi ticarete dökse iyi para kazanır valla ahhahaYapıyorum ama tutuyo mu bilmiyorum ki tutmuş mu hiç
Canim uyku konusu zaten ilk trimester de epey tavan oluyor. Ben hala uykuluyum her günKızlar inşallah hepiniz iyisinizdir2-3 gündür minik sızılar oluyor kısa süreli bir arkadaşta yazmış az önce okudum bebek büyüdüğü için demişte bende birde uyku düzensizliği oldu iki saat yatakta döndüm uyuyamadım şimdi oturma odasına kalktım uyku çöktü arkadaşlar yalnızca ben mi birinci trimesterle ikinciyi birbirine karıştırmışım önceden hiç böyle şeyler olmuyordu
Bende de var aynilari yaa. Bide sen calisiyorsun senin isin daha zor. Ben evde bile bi dolasip gelince yoruluyorum. Hele komusurken nefes nefese kaliyorum uzanirken konusuyorsam.Ben 13+0dayim hala ölü gibiyim aşırı yorgun sürekli uyku hali evde hiç bı iş yapasim gelmiyo okula gidiyorum hareket etmiyorum oole oturuyorum derslerde ona rağmen 1kat merdiven çıkınca bile çarpıntı tutuyorne zaman geçecek bu hal bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun sakin ol muayene olmuşsun Doktor kontrolündesin daha önce hiç kanaman olmuş muydu eminim ilaç da iyi gelecektir Korkma ama dinlen mutlaka. Plasenta rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır merak etmeKızlar çok kötüyüm
Allah korusun iyi düşün bitanem bebeğin iyi Allah'ın izniyle yukarı çıkar merak etmeCanım Allah razı olsun cevap verdiğin için inşallah dediğin gibi olurBebek düşer diye çok korkuyorum biliyorsun önceki bebeğimi de kalbi durduğu için kaybettim. İnsan korkuyor
Cinci diye taslarlar beni bende bu şans varkenValla herkes size soruyor içimden dedim ki bu işi ticarete dökse iyi para kazanır valla ahhaha
GÖzlerim kahve kız renkli olsa neyseCanim uyku konusu zaten ilk trimester de epey tavan oluyor. Ben hala uykuluyum her gün2.trimesterde biraz daha rahatlayacagimizi söylüyorlar hep. Bende de batma gibi karnimda oyle bisiler oluyor normal galiba cok kiside oluyor.
Bende de var aynilari yaa. Bide sen calisiyorsun senin isin daha zor. Ben evde bile bi dolasip gelince yoruluyorum. Hele komusurken nefes nefese kaliyorum uzanirken konusuyorsam.
Bu arada adın medyuma cikacakhisleri mi gozleri m kuvvetli desem ne desem
Canım sağol daha önce olmamıştıCanım çok geçmiş olsun sakin ol muayene olmuşsun Doktor kontrolündesin daha önce hiç kanaman olmuş muydu eminim ilaç da iyi gelecektir Korkma ama dinlen mutlaka. Plasenta rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır merak etme
Amin canım benim aminAllah korusun iyi düşün bitanem bebeğin iyi Allah'ın izniyle yukarı çıkar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?