Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
Aa vallahi günlerimiz aynıymış Çarşamba günleri çalışmıyorlarmış Pazartesi 14.30 perşembe cuma 10.30'da başlıyorlarmış Ben Muhtemelen cuma günü gideceğim 8.30 9.00'da orada olmuş olurum erken gitmek gerekiyormuş içeride sıra önceden başlıyormuş Hakkımızda hayırlısı olsun güzel neticeler alalım inşallah

Ben varım bebişim. Çin takvimi kan hesaplama zımbırtısı ramzi falan hepsi erkek diyor Ama çat diye kız yazicam buraya tüm teoriler çökecek sıkı durun
Bende de Çin takviminde kız, Ramzi de erkek şu kan olayında da erkek çıktı gönlüm çinlilerden yana ama erkek gelecek gibi duruyor

Dün dahiliyeye gttim şeker icn tahlil ister diye aç gitmiştim saat 10da anca işim bitti dermanım kalmamıştı ama 5tup kan verdim eve geldim iç çamaşırımda kahverengi leke vardı ama devamı gelmedi şimdi de karnım yumuşak göğüs hassasiyetim de azalmış bişe olmamıştır dimi devamı gelmedi diye çok onemsememistm ama endişeliyim şu an hastane de yok burda

Bir şey yoktur canım inşallah, haftalarımız ilerliyor aniden belirtiler kaybolup geri gelebiliyor, olsa dert olmasa dert gerçekten, ben de öyle şüpheye düşüyorum göğüs hassasiyetim azalırsa, inşallah bir şey yoktur, daha önce lekelenmen olmuştu sanki, doktoruna sorabilsen çok iyi olurdu tabi

Merhaba kızlar 13+2 deyim
Cinsiyeti öğrendik fetal dna sonucuyla Erkek
Çin takvimi , kese şekli ve yüzük testi tuttu diğer şeyler hep kız diyordu
Artık isim seçme dönemlerine geldik
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah ben sormadan siz sevap vermişsiniz zaten teşekkürler

Yok bebeğim hiç olmadı lekelenme yerleşme kanaması bile yaşamamıştım ben içimi rahatlattın canım çok sağol ihtiyacım vardı umarım sıkıntı yoktur c.tesi gtcem hastaneye en erken anca o zmn sorabilirim

Benim de bugün göğüslerim hafif inmiş gibi hissediyorum, bat iki gün önceydi. Yoktue bir şey inşallah ya her seyden tedirginlik oluyor

Ben de bugün kontrole gittim ne ultrson kağıdı verdi ne de ekrandan bebeği gösterdi 3 haftadır bekliyordum halbuki haftası 9+2 crl 2.5 cm çıktı onu da hemşireye yazdırırken duydum. Tarama testlerini belki devlette yaptırırsam takipli doktorum olsun diye düşünmüştüm. Zaten ilgisiz oldukları için ilk ultrasona özelde gittim ordan devam ederim ama bu kadarını da beklemiyordum en azından ekranı çevirebilirdi. Kalp atışı zaten dinletmedi ben sorunca normal dedi

Canım bir 10 gün önce bende de oldu Hiç lekelenmem bile olmamıştı Adetim bittiğinden beri en ufak bir şey yoktu yani Ama 10 gün önce kahverengi böyle sümüksü bir lekelenme oldu devamında gelmedi ama doktor yine de 12. haftaya kadar Progestan verdi. Önemli olan devamı geliyor mu rengi kırmızılaşıyor mu bunlara dikkat et Benim de lekelenmem olduğu zaman mesela piknik yaptığımız sabahtan akşama kadar dışarıda olduğumuz bir gündü Muhtemelen ondan olmuştu Sen de yormuşsun kendini ondandır Çok geçmiş olsun

Ben varım bebişim. Çin takvimi kan hesaplama zımbırtısı ramzi falan hepsi erkek diyor Ama çat diye kız yazicam buraya tüm teoriler çökecek sıkı durun
vaaayyyyy çok iddalı be merakla bekliyoruz bana çin takvimi,kan yenileme, ramzi,rus takvimi,bıçak testi,yüzük testi herşey kız dedi erkek çıkarsa inanmayabilrim

Hepimiz yaşıyoruz, diyorum ya bulantım geçsin diye ağlıyorum, geçiyor bu sefer bebeğime mi bir şey oldu diyorum, annelik delilik işte ama nihayetinde inanalım ki bebişlerimiz pamuk ipliğine bağlı değil, Allah acı yaşatmasın, hep iyi düşünelim, inşallah bir şey yoktur canım, öyle olsa herhalde ağrın, sızın olur, çok yorulduğun içinde lekelenme olmuş olabilir, öyledir inşallah

arada bir belirtilerimiz azalıyor zaten ama kahverengi leken gelmeye devam ederse gitmekte fayda var, ama karnın şiş değil, göğüslerinde ağrı yok diye korkma evham yapma bizlerde de bir günümüz bir günümüzü tutmuyor içini ferah tuttt

Devlet hastaneleri maalesef ki öyle canım, canını sıkma, göstermiyorlar ve bilgi vermiyorlar anlam veremiyorum iyi de bebek hakkında bilgi almaya geliyoruz, kendisi bebeği görsün diye değil ki gerçekten tuhaf

Arkadaşlar ayın 11'inde ikili tarama testi var. Bunun için beklenen özel durum var mı? Aç karna gitmek vb gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…