Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Burada -10 kiloyla doguma girip sağlıklı tombiş bebek sahibi olanları okumuştum bence bebeğin senden alacağımı alıyordur 20. Haftadan sonra beslenmek daha önemli diye biliyorum, takma bence şimdilik kafana
Ay öyle mi diyorsun canim yaa.. vallahi kafama takıldı bu konu.. bide seker ihtimali yüzünden tüm atistirmaliklari hayatimdan cikardim.
Paketli gidalar da ayni sekilde hic biri yok. Bunlarin da etkisi var heralde. Ama simdi bebisi düşünmeye başladım kilo kaybi onun icin sorun olmaz inşallah

Ben de kilo veriyorum ilk 3-4 ay verilebilirmiş. ama ben beslenemiyorum da canım hiçbir şey istemiyor

kızlar yurt dışı dogum dusuneniz var mı, bugün bir arkadaşım bahsetti tur düzenleyen şirketler gibi doga götüren şirketler oluyormus, düşünüyorsak bu ara karar vermemiz gerekirmis ?
hiç merak etme iliklerine kadar senden besleniyor bir şekilde tatlıdan uzaklaşman hem zor hem iyi masallah

Ben de kilo veriyorum ilk 3-4 ay verilebilirmiş. ama ben beslenemiyorum da canım hiçbir şey istemiyor
Bende ayni dedigin gibiyim canim iste. Hic bisey yemek gelmiyor icimden. Arada bir yemek yeme istegi basiyor ondada hep et tavuk gibi seyler çekiyor canim.
Ama saat 10 11den sonra aksam biseyler istiyor midem gurulduyor. Yani normal zamanda kilo vermek iyi guzel de hamilelikte cokta lazim degil sanki bilemedim. Gittigimde doktora daniscam. Gerci diyetisyene de gittim. Doktorun bana verdigi liste benim yediklerimden daha fazlaydi o kadar yemiyorum ben.

hiç merak etme iliklerine kadar senden besleniyor bir şekilde tatlıdan uzaklaşman hem zor hem iyi masallah
Ay ona ne suphee beslensin bebitom benden istedigi gibi. Qma benim kilo kaybetmem onun modunu düşürmüyordur inşallah
Ah sorma normalde cok düşkünüm tatliya falan. Ama seker dediler insülin baslariz dediler. Tatli bisiler yemek aklimdan gecince bogazim tikaniyo artik korkudan ☹
Dün 1 minnak dilim bitter yedim. Iki dilim yerim diye niyet etmistim ama yok dedim birak kalsin. Korkuyor insan napayim

Aynen listeye ıymak ne mümkünse. Benim de 3-4 gündür sabahları kazınıyo midem

kızlar yurt dışı dogum dusuneniz var mı, bugün bir arkadaşım bahsetti tur düzenleyen şirketler gibi doguma götüren şirketler oluyormus, düşünüyorsak bu ara karar vermemiz gerekirmis ?
Son günlerde yurt dışına gitmek doğru mu acaba bı doktora danışmak lazım bence kuzum

Canım ben normal kilomda hamile kaldım ama kusmalardan 5 kilo verdim, doktorum bebek her türlü besleniyor kilo vermek seni güçten düşürür bebeğe bişey olmaz ilk aylarda normal dedi. Bazen gidip serum alıyorum daha fazla kilo vermemek için

Ay iyi ya en azindan bebisime bir zarar gelmesin de.. ben normal kilomun üstündeydim. Ama bende daha fazla vermesem iyi olur diyorum. Ama kilo alacak birsey de yemiyorum o da var diger yandan.

Ay evet önce bir buruldum ama sağlıklı mutlu bir bebek olsun gerisi önemli değil. Hem iki erkek büyüdüklerinde daha rahat olur galiba, en azından birlikte zaman geçirebilirler, yani umarım
Gözünüz aydın benim de ilk çocuğum erkek ve bu miniğimi de öyle hissediyorum erkek olursa daha iyi olur düşünüyorum sanki paylaşacakları şey daha çok olur gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…