Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay iyi ya en azindan bebisime bir zarar gelmesin de.. ben normal kilomun üstündeydim. Ama bende daha fazla vermesem iyi olur diyorum. Ama kilo alacak birsey de yemiyorum o da var diger yandan.
Öyle canım ben 58 kiloya düştüm boyum 170 2. Trimesterde alır bebişlerimizide besleriz

Öyle canım ben 58 kiloya düştüm boyum 170 2. Trimesterde alır bebişlerimizide besleriz
Oy kuzuu sende cok zayif duruyorsundur simdiii. Kilon epey azalmis. Dikkat et canim bol su ic bari. O seni ayakta tutar. Insallah canim inşallah bebislerimizde bizde saglikli olalim da yeter ki

Ay bende de bu var resmen açlıktan midem bulanıyor gibi hissediyorum 12+6dayım sizin ne kadarlık
Birseyler yedikten sonra da agzimda bir tatsizlik oluyor hic keyif alamiyorum yeme icme islerinden.. benim birazdan baslar kazinma midemde guruldamalar falan canim benim her muayenede degisiyor ama son ölçüme göre 10+3 olduk şükür. Saglikla 2.trimestere bir gecis yapalim belki birseyler degisir

İçtikten kaç dk sonra yiyebiliyosun
Canim en az yarim saat 45 dk diyor doktorlar. Ama ben o ara tekrar uyuyorum 2 3 saat sonra kalkiyorum. Biraz beslenmem duzensiz oluyor o nedenle. 2.trimesterde uykudan yana biraz daha gevşer rahat olursam inşallah, o zaman daha erken kahvalti ederim belki. Zaten kahvalti ile aram olmadigi icin pek yerken de zorlaniyorum

Yok çok uzakmışız ama demekki hepsi aynıişide iyi biliyorlar diye diye idare ediyoruz arrık
Evet isimleri var ilgileri yok devlet hastanesindekiler de ekranı çevirmekten aciz bir operatör doktorum vardı o da çok yakışıklı diye eşim güldürüyor beni sürekli gitmek istemiyor oraya

Kızlar iki üç gündür tansiyonum 14lerde sürekli ne yapsam da düşse bu ya acaba ben kesin tansiyon hastası adayı olacam

Ben bu hafta evdeydim ya sabah karnım acıkınca kalkıp yiyip geri yatıyorum ahahha

Oy kuzuu sende cok zayif duruyorsundur simdiii. Kilon epey azalmis. Dikkat et canim bol su ic bari. O seni ayakta tutar. Insallah canim inşallah bebislerimizde bizde saglikli olalim da yeter ki
Evet kuzum yaa artık iştahla yemek yemeyi canımın bişeyler çekmesini öyle özledim kii yediğim şeylerden de bıktım artık mideme gitsin diye zararlı zararsız bakmaksızın yemek zorunda kalıyorum bir an önce geçsin ve hamileliğin sefasını sürelim artıkkk

Bu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorum kılo aldıkca morelım bozuluyor. Bır yandan da mıde bulantısı öldür yorum

Düzelecek canim gececek insallah hepsi. Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep gelip geçici seyler. Hersey yolunda olacak biz saglikli olalim bebislerimiz saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…