- 15 Mayıs 2022
- 1.748
- 2.205
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.561
Öyle canım ben 58 kiloya düştüm boyum 170Ay iyi ya en azindan bebisime bir zarar gelmesin de.. ben normal kilomun üstündeydim. Ama bende daha fazla vermesem iyi olur diyorum. Ama kilo alacak birsey de yemiyorum o da var diger yandan.
Yaaa kış bebeklerimiz var iki tane deseneBende 2020 kasım annesiydim
Ya merkezde misinBen varım
İçtikten kaç dk sonra yiyebiliyosunBazen gece bazen de sabah cok ac oluyorum. Tiroid ilacı ictigim icin sabah açta olsam yiyemiyorum ama. Ah ah
Yok çok uzakmışız ama demekki hepsi aynıBen hataydayım canımHatay’ın her yerindeki hastanelerde kaydım vardır
Ay bende de bu var resmen açlıktan midem bulanıyor gibi hissediyorum 12+6dayım sizin ne kadarlıkBazen gece bazen de sabah cok ac oluyorum. Tiroid ilacı ictigim icin sabah açta olsam yiyemiyorum ama. Ah ah
Oy kuzuu sende cok zayif duruyorsundur simdiii. Kilon epey azalmis. Dikkat et canim bol su ic bari. O seni ayakta tutar. Insallah canim inşallah bebislerimizde bizde saglikli olalim da yeter kiÖyle canım ben 58 kiloya düştüm boyum 1702. Trimesterde alır bebişlerimizide besleriz
Birseyler yedikten sonra da agzimda bir tatsizlik oluyor hic keyif alamiyorum yeme icme islerinden.. benim birazdan baslar kazinma midemde guruldamalar falanAy bende de bu var resmen açlıktan midem bulanıyor gibi hissediyorum 12+6dayım sizin ne kadarlık
Canim en az yarim saat 45 dk diyor doktorlar. Ama ben o ara tekrar uyuyorum 2 3 saat sonra kalkiyorum. Biraz beslenmem duzensiz oluyor o nedenle. 2.trimesterde uykudan yana biraz daha gevşer rahat olursam inşallah, o zaman daha erken kahvalti ederim belki. Zaten kahvalti ile aram olmadigi icin pek yerken de zorlaniyorumİçtikten kaç dk sonra yiyebiliyosun
Kızlar hatay'ın neresindesınız? Bende hataydayıma.Ben hataydayım canımHatay’ın her yerindeki hastanelerde kaydım vardır
Evet isimleri var ilgileri yokYok çok uzakmışız ama demekki hepsi aynıişide iyi biliyorlar diye diye idare ediyoruz arrık
Ben samandagdayım sen nerdesiiinnnKızlar hatay'ın neresindesınız? Bende hataydayıma.
İskenderunBen samandagdayım sen nerdesiiinnn
Ay uzağız ama ben İskenderun’a bayağı gittim geldim Orda Burak sivaslıoğlu vardı ürolog, eşim için gittik ama hiiiiçbiiir işimize yaramadıİskenderun
Ben bu hafta evdeydim ya sabah karnım acıkınca kalkıp yiyip geri yatıyorum ahahhaCanim en az yarim saat 45 dk diyor doktorlar. Ama ben o ara tekrar uyuyorum 2 3 saat sonra kalkiyorum. Biraz beslenmem duzensiz oluyor o nedenle. 2.trimesterde uykudan yana biraz daha gevşer rahat olursam inşallah, o zaman daha erken kahvalti ederim belki. Zaten kahvalti ile aram olmadigi icin pek yerken de zorlaniyorum
Evet kuzum yaa artık iştahla yemek yemeyi canımın bişeyler çekmesini öyle özledim kiiOy kuzuu sende cok zayif duruyorsundur simdiii. Kilon epey azalmis. Dikkat et canim bol su ic bari. O seni ayakta tutar. Insallah canim inşallah bebislerimizde bizde saglikli olalim da yeter ki
Bu mıde bulantısı bir tek bende ters etki yapıyor sanırım. Ben mıdem bulandıkça yıyorum. Sankı bir şeyler yedıkce bastıracak gibi geliyor. Ve canım sureklı meyve istiyor. Akşama kadar durmaz meyve yiyorumEvet kuzum yaa artık iştahla yemek yemeyi canımın bişeyler çekmesini öyle özledim kiiyediğim şeylerden de bıktım artık mideme gitsin diye zararlı zararsız bakmaksızın yemek zorunda kalıyorum bir an önce geçsin ve hamileliğin sefasını sürelim artıkkk
Düzelecek canim gececek insallah hepsi. Bebislerimiz iyi olsun da bunlar hep gelip geçici seyler. Hersey yolunda olacakEvet kuzum yaa artık iştahla yemek yemeyi canımın bişeyler çekmesini öyle özledim kiiyediğim şeylerden de bıktım artık mideme gitsin diye zararlı zararsız bakmaksızın yemek zorunda kalıyorum bir an önce geçsin ve hamileliğin sefasını sürelim artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?