Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım çok teşekkürler desteğin icn hepinize teşekkür ederim şu an basım dönüyor kasıklarım ağrıyor nasıl mutluyum anlatamam

Şu an sağlıklı dimi maşallah kuzuya inşallah ilerleyecek bir ayınız kaldı ilk trimester bitmesine herşey çok güzel olacak

Maalesef canım 1 ay sonra melek oldu, 1 ay yaşadı oğlum, bu ilk bebeğim olacak, o yüzden evde bütün eşyalar var, alışveriş yapmayacağım çok fazla, kolestaz geçirmiştim, doktorum tekrarlayabilir erken doğum söz konusu olabilir zamanla bakacağız dedi, inşallah 37. Haftaları görebilirim

Çok üzüldüm özür dilerim yaranı destiysem inşaallah bebisini sağlıkla kucağına alacaksın bak alırsın demiyorum alacaksın diyorum evrene mesaj yolluyorum

Çok üzüldüm özür dilerim yaranı destiysem inşaallah bebisini sağlıkla kucağına alacaksın bak alırsın demiyorum alacaksın diyorum evrene mesaj yolluyorum

Hayır canım oğlumu çok güzel anıyorum, onun sayesinde ben melek annesi oldum, inşallah güzel geçer tabi, hepimizin muhakkak acı tecrübeleri var, sonumuz hayr olsun

Kızlar bide bişey sorabilirmiyim aşırı bi şekilde akıntım var bazen öyle bi geliyor ki korkuyorum lavaboya koşuyorum ama akıntı normal mi sizde de varmı
Bende de akıntı oluyor hatta 2 3 gündür uzayan akinti oluyor. Hamilelikte normal diyorlar.
Canım çok teşekkürler desteğin icn hepinize teşekkür ederim şu an basım dönüyor kasıklarım ağrıyor nasıl mutluyum anlatamam
Ahhah dellendik hepimiz. Bende ayniyim ama. Midem karisiyordu sabahlari. Sonra 1 hafta falan kesildi bu durum baya kafama taktim. Sonra yeniden basladi mesela diyorum oh be şöyle kendine gel babym istahli yemek yemekte neymis.

Ben de Anadolu yakasındayım. Doktorum broşür vermişti ordan yaptırdım. 17k gibi bir rakamdı doktor indirimi ile 15.400’e yaptırdım. İstersen özelden atarım bilgileri

Progestan kullanıyor musun? Benim lekelenmem olunca progestan başladılar, hatta ben 3 gün kullanıp bıraktım, tekrar başladı leke, devam et dediler. İmkanın varsa panik olmadan müsait zamanında doktora git istersen. Yani bugün şart değil yarın da olur. Bu arada ayakta kalmamaya yorulmamaya dikkat edebilirsin. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…