- 25 Şubat 2025
- 1.332
- 1.780
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.501
Canım çok teşekkürler desteğin icn hepinize teşekkür ederim şu an basım dönüyor kasıklarım ağrıyor nasıl mutluyum anlatamamCanim gecmis olsun bol bol dinlen. Muhtemelen yoruldugun icin olmustur. Cok yormamamiz gerekiyor kendimizi. Eskiden annelerimiz anlatir ya ben şöyle is yapardim boyle yapardim diye. O devir kapanmis artik. Simdi yedigimizden ictigimizden galiba en ufak zorlanmada yorulmada lekelenme oluyor. Doktoruna ulasamiyorsan da dinlen bolca. Bacaklarinin altina yastik koy.
Canım çok teşekkür ederimAnladım canım dikkat etmekte fayda var, ıkınmamaya çalış o zaman biliyorum elinde değil amaumarım tekrarlanmaz
Ben öyle duydum zaten hep bir /20 fazla oluyor erkeklerSağol canımerkek senesi mi bu sene acaba
Doktordan geliyorum cinsiyeti kızzzZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin güzellikDoktordan geliyorum cinsiyeti kızzz
Şu an sağlıklı dimi maşallah kuzuya inşallah ilerleyecek bir ayınız kaldı ilk trimester bitmesine herşey çok güzel olacak
Siz hangi şehirdesiniz ben aynı şeyler yazılınca benim doktorum sanıyorum hepHiçbir şey soramıyoruz da aaaa eski doktorum opr. dü tedavi görürken adama gece yarısı bile yazsam on dakikada cevap veriyorduSalı günü randevum var sormayı düşünmüştüm terslerse ağlarım
Çok üzüldüm özür dilerim yaranı destiysem inşaallah bebisini sağlıkla kucağına alacaksın bak alırsın demiyorum alacaksın diyorum evrene mesaj yolluyorumMaalesef canım 1 ay sonra melek oldu, 1 ay yaşadı oğlum, bu ilk bebeğim olacak, o yüzden evde bütün eşyalar var, alışveriş yapmayacağım çok fazla, kolestaz geçirmiştim, doktorum tekrarlayabilir erken doğum söz konusu olabilir zamanla bakacağız dedi, inşallah 37. Haftaları görebilirim
sağlıkla gelsin minnoşunDoktordan geliyorum cinsiyeti kızzz
Çok üzüldüm özür dilerim yaranı destiysem inşaallah bebisini sağlıkla kucağına alacaksın bak alırsın demiyorum alacaksın diyorum evrene mesaj yolluyorum
Doktordan geliyorum cinsiyeti kızzz
Nub teorisine göre hsaplamayi biliyor musunuzHahha evet o da doğru tek bir teoride kalmak lazımnub tutuyor aslnda baya ama onuda işte doğru hesaplayıp bakmak lazım
Bende de akıntı oluyor hatta 2 3 gündür uzayan akinti oluyor. Hamilelikte normal diyorlar.Kızlar bide bişey sorabilirmiyim aşırı bi şekilde akıntım var bazen öyle bi geliyor ki korkuyorum lavaboya koşuyorum ama akıntı normal mi sizde de varmı
Ahhah dellendik hepimiz. Bende ayniyim ama. Midem karisiyordu sabahlari. Sonra 1 hafta falan kesildi bu durum baya kafama taktim. Sonra yeniden basladi mesela diyorum oh be şöyle kendine gel babymCanım çok teşekkürler desteğin icn hepinize teşekkür ederim şu an basım dönüyor kasıklarım ağrıyor nasıl mutluyum anlatamam
Benim şansıma denk gelenBen öyle duydum zaten hep bir /20 fazla oluyor erkekler
Yok kovaVay be güzel bir yetenek hee kesin balık burcu
Ben de Anadolu yakasındayım. Doktorum broşür vermişti ordan yaptırdım. 17k gibi bir rakamdı doktor indirimi ile 15.400’e yaptırdım. İstersen özelden atarım bilgileriKızlar merhaba. Şuan 9+5 teyim ve 12. Haftada doktorum 1 düşük yaşadığım için fetal dna yapalım dedi. Nerede nasıl yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. Önerisi olan var mı? İstanbul anadolu yakasında oturuyoum
Progestan kullanıyor musun? Benim lekelenmem olunca progestan başladılar, hatta ben 3 gün kullanıp bıraktım, tekrar başladı leke, devam et dediler. İmkanın varsa panik olmadan müsait zamanında doktora git istersen. Yani bugün şart değil yarın da olur. Bu arada ayakta kalmamaya yorulmamaya dikkat edebilirsin. Geçmiş olsunDün dahiliyeye gttim şeker icn tahlil ister diye aç gitmiştim saat 10da anca işim bitti dermanım kalmamıştı ama 5tup kan verdim eve geldim iç çamaşırımda kahverengi leke vardı ama devamı gelmedi şimdi de karnım yumuşak göğüs hassasiyetim de azalmış bişe olmamıştır dimi devamı gelmedi diye çok onemsememistm ama endişeliyim şu an hastane de yok burda
Benim çok küçük vardı, progestanı düzenli kullanmaya başladıktan sonra kayboldu, şimdilik yok ama olmaz bir daha umarımKızlar selam kanama alanı olan var mı aranızda ya da olup geçen ne zaman geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?