Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canim cok gecmis olsun çok Allahım bir daha yasatmasin. Kimseye yaşatmasın.. o korkuyu cok iyi bilirim. Cok dikkat et kendine gerekirse hic kalkma hep yat. Suyunu bol ic. Ne zaman dururmus kanama ne dediler onunla ilgili

Yaaaa süper haberlerrr. Bir kızın bir oğlusun mu geliyor simdiii oy maşallah annesiii saglikla gelsinler inşallah cok sevindim gerçekten. Hadi gözünüz aydın
Oh ne guzel herseyine bakmisss. Ne kadar eglenceli olmustur yaaa. Oy oyyy nasil gorunuyorlardi büyümüşler miii. Renkli mi bakti normal usg ile mi bakti ?
Nipt icin hangi firmayi önerdi kuzum ?
Masallah bak düşmüş tsh ın. Yinede sen bi 15 20 gune yeniden tsh baktir. Gitmeden kontrole.
Seveyim kuzulari yaa cok guzel haberler vallahi sevindim ve duygulandimmm

Kasıklarım batıyordu sanki bıçak saplanır gibi oturamiyordum bile enfeksiyondan suphelendiler idrar verdim temiz çıktı bebeğe baktılar durum iyi ister yat ister progestan kullan dediler iste
Üşütmüş olabilir misin canim ya ? Cok gecmis olsun. Kültür de baktir bir dahakine. Progestan kullaniyordun sanki zaten degil mi.
Bende bir kez bu dedigin sekilde feci sancilandim. Ama üşüttüm biliyorum,altima kalin seyler giydim battaniye altinda yattim aksam boyu. Gece sabaha kadar da kalin kalin giyinip yattim ertesi gune epey gecmisti sancilar ama 2 gun kadar o sanci sıkıntısını cekmistim. Dikkat et Üşütme.

Yaa oyle mi demisti doktorunuz. Ay insallah saglikla ilk trimester bitsin 2.ye baslayalim da bircok seyimiz düzelsin insallahhh. Saglikla da 9 ayimizi tamamlayalim doguralim büyütelim yavrularimizi
İnşallah hersey yolunda gidecek

Ay bebişlerimiz yaşıtmış ne güzel. Ne diyosun yaş farkı iyi mi sence ? Ben bayadır istiyodum ama 7 aydır deniyodum anca başarabildim umarım anlaşırlar
Evet anlaşırlar ya arada 5 yıl var düşün biraz kıskançlık olur ilk başta sonra düzelir bence ben 2 3 ay denedim olmadı sonra yumurtlama testleri var onlardan aldım tam yumurtlama günü hamile kaldım Demmeki yumurtlama denk getiremiyormuşum çünkü hiç takip etmiyordum

Ya biz de çok duygulandık ve mutlu olduk
Renkli bakmadı canım. İlk gittiğimizde renkli de bakmıştı aslında ama hiç aklımıza bile gelmedi. Konuşarak ve bilgi vererek her şeyine baktı gerçekten. Bizim ikiz olduğu için 20dk ya yakın sürdü ultrason kısmı. Oğlum biraz arkada olduğu için görmek daha zordu.
Nipt için panorama firmasının broşürünü verdi. Zaten ikiz gebeliklerde ikisine de ayrı ayrı tanı koyabilen tek firma oymuş. Aradık konuştuk. Kanlar Amerikaya gidiyormuş. Bugğn öğleden sonra3te kan vermeye gideceğiz. Ücretsiz olarak ev ya da işyerinden de gelip kan alıyorlarmış. Fiyat olarak 485 dolar + %10 KDV. En geç 10 iş gününde çıkıyormuş sonuçlar.
Eşim ben bir ay sabredemem 20 gün sonraya alalım randevu diyor
Tsh evet düşmüş çok şükür. Düzenli olarak kontrol etmekte fayda var.
Bayramda seyahate çıkabilir miyiz diye sorduk bir de ona da olur dedi.
Darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına
Senin ne zamandı randevun?

Maşallah bir nazar boncuğu bırakalım

Renkliye de ayni ekrandan mi bakiyor canim. Ben gittimizde unutmazsam bakabilir misiniz demeyi düşünüyorum yiaa olsun bebisler saglikli ya onemli olan o. Insallah hep saglikla ilerler hamileligimiz
Panorama firmasi baya guvenilir bende kaybettigim bebisimde orda yaptirmistim. Çabukta cikiyor. Insallah guzel sonuclar aliriz. Ay bende kararsizim aslinda nipt icin ama bakalim doktor ile bir goruselim de insallah.. ay cok uzaklara gitmeeee. Yolculukta yine de dikkat edilmesi gerekiyor.
Kuzum bizim randevumuz galiba 14 hazirana idi. Daha epey var. Insallahh aminnn guzel sonuclar aliriz Allahın izniyle. Cok güzel gecsin benim muayenemde inşallah

Olabilir bebeğim haftasonu iyice dinlenirim inşaallah sen de dikkat et ama sancı çok normal korkmamak lazımmış bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…