- 24 Ekim 2024
- 611
- 492
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.681
Evet siz ?Ya merkezde misin
Canim cok gecmis olsun çokKızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Son adet.: 6marttı
Benim neden ilk günden beri tatlıdan midem bulanıyorTabi anlayamazlar. Valla tatlının 1/4ünü yedim bence ahaha
kız geliyor kızzzBenim neden ilk günden beri tatlıdan midem bulanıyortek yiyebildiğim tuzlayabildiğim şeyler
Yaaaa süper haberlerrr. Bir kızın bir oğlusun mu geliyor simdiiiOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
öyle tabi ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler birde bende tatlıya bayılırdım tatlı yiyemiyorumYaaaa öyle miii
Üşütmüş olabilir misin canim ya ? Cok gecmis olsun. Kültür de baktir bir dahakine. Progestan kullaniyordun sanki zaten degil mi.Kasıklarım batıyordu sanki bıçak saplanır gibi oturamiyordum bile enfeksiyondan suphelendiler idrar verdim temiz çıktı bebeğe baktılar durum iyi ister yat ister progestan kullan dediler iste
Ahahaaöyle tabi ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler birde bende tatlıya bayılırdım tatlı yiyemiyorumkız olduğunu düşünüyorum bakalım
Yaa oyle mi demisti doktorunuz. Ay insallah saglikla ilk trimester bitsin 2.ye baslayalim da bircok seyimiz düzelsin insallahhh. Saglikla da 9 ayimizi tamamlayalim doguralim büyütelim yavrularimizibenim kusmalarım cok bundan dolayı verdim kilo doktorum suan senin depolarından besleniyor bebek demisti 20li haftalardan sonra bebek yedigimiz besinlerden besleniyomus o yüzden üzülme insallah su ilk trimesteri atlatsaydık hayırlısıyla
Yok annesi sımsıkı sar battaniye nasıl sıcacık olurEvettt valla o avantjı var baharda iyi oluyo da kışın da üşüdü mü acaba kaygısı var
Evet anlaşırlar ya arada 5 yıl var düşün biraz kıskançlık olur ilk başta sonra düzelir bence ben 2 3 ay denedim olmadı sonra yumurtlama testleri var onlardan aldım tam yumurtlama günü hamile kaldım Demmeki yumurtlama denk getiremiyormuşum çünkü hiç takip etmiyordumAy bebişlerimiz yaşıtmış ne güzel. Ne diyosun yaş farkı iyi mi sence ? Ben bayadır istiyodum ama 7 aydır deniyodum anca başarabildimumarım anlaşırlar
Ya biz de çok duygulandık ve mutlu oldukYaaaa süper haberlerrr. Bir kızın bir oğlusun mu geliyor simdiiioy maşallah annesiii saglikla gelsinler inşallah cok sevindim gerçekten. Hadi gözünüz aydın
Oh ne guzel herseyine bakmisss. Ne kadar eglenceli olmustur yaaa. Oy oyyy nasil gorunuyorlardi büyümüşler miii. Renkli mi bakti normal usg ile mi bakti ?
Nipt icin hangi firmayi önerdi kuzum ?
Masallah bak düşmüş tsh ın. Yinede sen bi 15 20 gune yeniden tsh baktir. Gitmeden kontrole.
Seveyim kuzulari yaa cok guzel haberler vallahi sevindim ve duygulandimmm
Ya benimle birlikte herkes merak ediyor off ben çatlıycm bayramdan sonraya kadarAy inş kızın olurbiz şimdi kara Kara düşünüyoruz, 3. Yü yaparsak ya o da erkek olursa
Maşallah bir nazar boncuğu bırakalımOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
Renkliye de ayni ekrandan mi bakiyor canim. Ben gittimizde unutmazsam bakabilir misiniz demeyi düşünüyorum yiaaYa biz de çok duygulandık ve mutlu olduk
Renkli bakmadı canım. İlk gittiğimizde renkli de bakmıştı aslında ama hiç aklımıza bile gelmedi. Konuşarak ve bilgi vererek her şeyine baktı gerçekten. Bizim ikiz olduğu için 20dk ya yakın sürdü ultrason kısmı. Oğlum biraz arkada olduğu için görmek daha zordu.
Nipt için panorama firmasının broşürünü verdi. Zaten ikiz gebeliklerde ikisine de ayrı ayrı tanı koyabilen tek firma oymuş. Aradık konuştuk. Kanlar Amerikaya gidiyormuş. Bugğn öğleden sonra3te kan vermeye gideceğiz. Ücretsiz olarak ev ya da işyerinden de gelip kan alıyorlarmış. Fiyat olarak 485 dolar + %10 KDV. En geç 10 iş gününde çıkıyormuş sonuçlar.
Eşim ben bir ay sabredemem 20 gün sonraya alalım randevu diyor
Tsh evet düşmüş çok şükür. Düzenli olarak kontrol etmekte fayda var.
Bayramda seyahate çıkabilir miyiz diye sorduk bir de ona da olur dedi.
Darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına
Senin ne zamandı randevun?
Benim kız gecti icimden10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
Olabilir bebeğim haftasonu iyice dinlenirim inşaallah sen de dikkat et ama sancı çok normal korkmamak lazımmış bilginiz olsunÜşütmüş olabilir misin canim ya ? Cok gecmis olsun. Kültür de baktir bir dahakine. Progestan kullaniyordun sanki zaten degil mi.
Bende bir kez bu dedigin sekilde feci sancilandim. Ama üşüttüm biliyorum,altima kalin seyler giydim battaniye altinda yattim aksam boyu. Gece sabaha kadar da kalin kalin giyinip yattim ertesi gune epey gecmisti sancilar ama 2 gun kadar o sanci sıkıntısını cekmistim. Dikkat et Üşütme.
Erkek benceeee sağlıkla gelsin10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?