- 25 Şubat 2025
- 1.367
- 1.859
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.701
Maşallah Allahım hep güzel günlerini göstersin sizlerOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
Benim kız gecti icimden
Hayırlı sı olsun inşallahErkek benceeee sağlıkla gelsin
Amin inşaallahHayırlı sı olsun inşallahsaglıklı olsun öncelik
Ben okudum canım Allah kabul etsinKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Benim de bulantılarım çoğunlukla gece oluyor. Geçen haftalara göre daha iyiyim aşırı halsizlik vardı o azaldı büyük ölçüde çok şükür şu an güzel gidiyor sadece dün gece tansiyon sıkıntım oldu 8 e 4 e düştü birkaç dakikalığına öteki dünyaya gittim geldimBu aralar biraz daha rahat geçiyor diyebilirim başlara göre, ben zaten belirtilerimden hamile olduğumu anladım kusma derecesinde değil ama aşırı bi şekilde mide bulantısı yaşadım ilaçlar fayda etmedi ve iştahsızlık hat safhadaydı 2 gün yemek yemeyip açlıktan ağladığım günlerde oldu ama çok şükür git gide belirtilerim azalmaya başladı şuanda yoğun olarak gece bulantılarım var ve aşırı uyku hali bana dokunulmasa gün boyu uyuyabilirimsizin nasıl geçiyor
Okudum canım Allah kabul etsinKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Allah razı olsun canım hepimizdenOkudum canım Allah kabul etsindua edeceğim sana ve bebişine
Evet canım aynı ekrandan bakıyor sadece ultrason başlığını değiştiriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Renkliye de ayni ekrandan mi bakiyor canim. Ben gittimizde unutmazsam bakabilir misiniz demeyi düşünüyorum yiaaolsun bebisler saglikli ya onemli olan o. Insallah hep saglikla ilerler hamileligimiz
Panorama firmasi baya guvenilir bende kaybettigim bebisimde orda yaptirmistim. Çabukta cikiyor. Insallah guzel sonuclar aliriz. Ay bende kararsizim aslinda nipt icin ama bakalim doktor ile bir goruselim de insallah.. ay cok uzaklara gitmeeee. Yolculukta yine de dikkat edilmesi gerekiyor.
Kuzum bizim randevumuz galiba 14 hazirana idi. Daha epey var. Insallahh aminnn guzel sonuclar aliriz Allahın izniyle. Cok güzel gecsin benim muayenemde inşallah
Allah allah ben testle değil de belirtilerle ve takvimle takip ediyodum ama olmayomca olmuyoEvet anlaşırlar ya arada 5 yıl var düşün biraz kıskançlık olur ilk başta sonra düzelir bence ben 2 3 ay denedim olmadı sonra yumurtlama testleri var onlardan aldım tam yumurtlama günü hamile kaldım Demmeki yumurtlama denk getiremiyormuşum çünkü hiç takip etmiyordum
Haklisin canim korkmamak lazim ama iste olumsuz tecrubesi olan bizler biraz herseyden tedirgin oluyoruz o da elimizde degil. Sağlıkla 9ayimizi bir tamamlayalim insallahhhOlabilir bebeğim haftasonu iyice dinlenirim inşaallah sen de dikkat et ama sancı çok normal korkmamak lazımmış bilginiz olsun
Aa cok iyi o zaman ben unutmazsam insallah hatirlatayim. Oraya gidince şapşallaşıyorum ben yaa. Soracaklarjmi bile unutup geliyorum. En son gittigimde kagida not aldim hocam sorularim var deyip sormustumEvet canım aynı ekrandan bakıyor sadece ultrason başlığını değiştiriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Daha gider miyiz belli değil ama gidersek de bir buçuk saatte bir durur 15 dk yürürüz diye konuşmuştuk eşimle.
Her şey gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah canım
Canım bende okudum allahım kabul etsin iyi haberler duy inşallahKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
takipdeyim senide büyük heycanla beklicem senin sonucuAhahaareferansım sensin şu dk dan sonra ayy sağlıklı olsunlar daa yine de kız daha tatlıı
benim bildiğim sorun olmaz 13.haftaya kadar duyduydum bende13-14. Haftalarda 2li test yaptırmak geç mi sizce? Şehir hastanesine gidiyorum o yüzden bu haftalara alabiliyorum en erken.
Evet sistem zamanı geçince vermiyo zaten o süre içindesin dedi de ben emin olamadım genelde 11-12 de yaptıkları için özele mi gitsem i kafamı karıştırıyorbenim bildiğim sorun olmaz 13.haftaya kadar duyduydum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?