Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim doktorum perinatolog aynı zamanda. O yüzden erken görmüş olabilir. Baktığı an gördüm zaten dedi
Canım maşallah çok sevindim acaba her doktor böyle detayli bakiyor mu organlarına filan yoksa perinatolog olduğu için mi detaylı incelendi ? Rutin muayeneydi dimi bugünkü?

arkadaşlar sizce cinsiyet nedir 10 +3 üm biraz erken ama tahmin bile heyecanlandırıyor normalde özele gidiyorum ama bugün devlete boş randevu buldum bayramdan önce bebisi göreyim dedim

Canım maşallah çok sevindim acaba her doktor böyle detayli bakiyor mu organlarına filan yoksa perinatolog olduğu için mi detaylı incelendi ? Rutin muayeneydi dimi bugünkü?
Sağol canım darısı buradaki herkesin başına
İkili tarama için gitmiştik. Son adet tarihine göre bugün 12+4üz. Kadın doğum uzmanları böyle bakmıyor herhalde. Hatta benim doktoru araştırırken bir çok kadın doğum uzmanının 12 ve 24.haftalarda hastalarını benim doktoruma yönlendirdiğini okudum. Perinatologlar daha iyi görüyor galiba.

Hangi sehirdesin canim

Yaa çok teşekkür ederim canım şuan net oldu kafam

Benim doktorum perinatolog aynı zamanda. O yüzden erken görmüş olabilir. Baktığı an gördüm zaten dedi
Ay benimki de perinatolog canım. Ama dediğim gibi net konuşmadı bir türlü. Birinde çıkıntı var erkek olduğunu düşünüyorum diğeri de kız diye düşünüyorum dedi. Kesin demedi yani. Size de atayım fotoları bir bakın bakalım

Eklentiler

• Image_1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Image_1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 56
Birinci ultrason kız İkinci ultrason erkek bence hayırlısı olsun İnşallah

Ay ben hiç anlamam ama gönlünüzden geçen neyse o sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah

Olabilir canim haklısın.. bide insallah saglikla gecirelim hamileligimizi de.. hamilelikte kaygi bozukluklari bence bilincaltimiz yoluyla rüyalarımıza etki ediyor. Ondan olumsuz tatsız rüyalar da görüyoruz gibi geliyor bana
İnşallah ya ben gebeliğimi öğrendiğimden beri sürekli stres içindeyim bulantı kusma uyku problemleri halisizlik vs. Aile icindede sıkıntılarımız var psikolojikmen çökük durumdayım buda çok etkiliyor beni sağ salim atlatsaydık şu kalan 6 ayı başka birşey istemiyorum

Canim aile icindeki sıkıntılar bebisini seni etkileyecek kadar mühim degilse birebir ilgilenmen gerekmiyorsa uzaklasmaya calis. Gebeligin bir numarali düşmanı stres çünkü..
Insallah kolaylikla guzelliklerle gecsin kalan 6 ayımız da. Evlatlarımızı dogurup kucagimizda evimize gelelim huzurla büyütelim inşallah
Bende 13.haftalara yaklastikca stresim artiyor elimde olmadan.. ilk bebegimi o hafta kaybetmistim...
Allahım karnimdaki bebegimize saglikla kavustursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…