- 10 Haziran 2024
- 1.628
- 2.030
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.761
randevular doluysa özele git canımEvet sistem zamanı geçince vermiyo zaten o süre içindesin dedi de ben emin olamadım genelde 11-12 de yaptıkları için özele mi gitsem i kafamı karıştırıyor
Yaaa muhteşem bir haber bu şükürler olsun darısı başımızaOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
12+5 tik normalde ama 12+3 e çekmiş doktor erkekse bişey der mi acaba diye baştan sordum ama söyleyemem daha çok erken dediErkekkkkkkaçıncı hafta şu an
Emin olmamakla birlikte nub kız gibi. Ben bu haftalarda hep kız görüyorum10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
Bende senin gibi elli kere attım chatgpt ye her açıdan kız diyor 9 haftalıkkende kız diyordu ama ben erkek hissediyorum valla devlet hastanesine gidiyorsan söylemeyebilir canım belli olmuyor söyleyende var söylemeyendeChat gptye sorup cinsiyeti doğru çıkan var mı arkadaşlaryargıladığım herşeyi yapıyorum bu ara atmam diyip üç kez attım kız dedi ama ben hala erkek hissediyorum ay çok heyecanlı benimde bayramdan sonra kontrolüö var 14.hafta oluyor söyler herhalde artık
13te pozisyonu uygunsa özelde görünme ihtimali var tabi canım. Ama devlette görseler de %100emin olmadan söylemiyor doktorlar. Bizim millet dediğin cinsiyet çıkmadı diye doktor falan dövüyor malum onlar da hakli12+5 tik normalde ama 12+3 e çekmiş doktor erkekse bişey der mi acaba diye baştan sordum ama söyleyemem daha çok erken dedisence haftaya yada ondan sonraki hafta sevgiye gitsem doktor söyler mi ki şükran hanım 1 ay sonra gel dedi o zamana 16 haftalık olmuş olucak
Eşimde sabah söylerse bak lütfen öğren diyor çatladı artık13te pozisyonu uygunsa özelde görünme ihtimali var tabi canım. Ama devlette görseler de %100emin olmadan söylemiyor doktorlar. Bizim millet dediğin cinsiyet çıkmadı diye doktor falan dövüyor malum onlar da hakli
Ayy çok sevindim tebrik ederimmOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
Yok cinsellikle alakali degil benim gördüklerim daha cok kabus gibi diyebilirim bazi günler.Bu gördüğünüz rüyalar çok affedersiniz ama cinsellikle mi alakalı çünkü ben de görüyorum bu aralar da o yüzden soruyorum yani hormonlarla mi alakalı anlamadım valla
Ben de tam 13. Haftada yaptırdımbenim bildiğim sorun olmaz 13.haftaya kadar duyduydum bende
Nasıl anladınKız canım seninki
Bende sürekli görüyorum hatta kötü rüya gördüğümde hemen uyanıyorum kasıklarıma ve karnıma sancı giriyor hemenKızlar rüyalarında maceradan maceraya koşanlar var mi ?
Garip bazen kötü bazen yoruldugum ruyalar görüyorum surekli yaaa. Nolur yalniz degilsin deyin
Ay bende oyleyim tam olarak.. bu sabah yasadim bunu daha. Bi korku ile uyandim sonra bi kasık ağrısı bastırdı o anda.. sonra gecti rüyaydı diye diye kendimi sakinlestirdim..Bende sürekli görüyorum hatta kötü rüya gördüğümde hemen uyanıyorum kasıklarıma ve karnıma sancı giriyor hemen
Erkek bence canımhayırlısı olsun
3 erkek 3 kız oldu hadi devamEmin olmamakla birlikte nub kız gibi. Ben bu haftalarda hep kız görüyorum
Uykuda kendimizi kasıyor olabiliriz ondan olabilirAy bende oyleyim tam olarak.. bu sabah yasadim bunu daha. Bi korku ile uyandim sonra bi kasık ağrısı bastırdı o anda.. sonra gecti rüyaydı diye diye kendimi sakinlestirdim..
Olabilir canim haklısın.. bide insallah saglikla gecirelim hamileligimizi de.. hamilelikte kaygi bozukluklari bence bilincaltimiz yoluyla rüyalarımıza etki ediyor. Ondan olumsuz tatsız rüyalar da görüyoruz gibi geliyor banaUykuda kendimizi kasıyor olabiliriz ondan olabilir
Hayırlısı olsun canım hakkında, evet beklemek zordur senin içinYa benimle birlikte herkes merak ediyor off ben çatlıycm bayramdan sonraya kadaraman Allahım zaten eşimin bu iki cücünün derdini çekemiyorum
canım rüyalarımı sana anlatsam haline şükredersin emin olKızlar rüyalarında maceradan maceraya koşanlar var mi ?
Garip bazen kötü bazen yoruldugum ruyalar görüyorum surekli yaaa. Nolur yalniz degilsin deyin bana
Benim doktorum perinatolog aynı zamanda. O yüzden erken görmüş olabilir. Baktığı an gördüm zaten dediAyy çok sevindim tebrik ederimmbiz de dün randevumuz vardı gittik. İkiz bebek benim de birini kıza birini erkeğe benzetiyorum dedi net konuşmadı. Sizinki ne kadar erken belli olmuş maşallah
Hadi ya sende de durumlar karışık anlaşılancanım rüyalarımı sana anlatsam haline şükredersin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?