Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaaa muhteşem bir haber bu şükürler olsun darısı başımıza

Erkekkkkk kaçıncı hafta şu an
12+5 tik normalde ama 12+3 e çekmiş doktor erkekse bişey der mi acaba diye baştan sordum ama söyleyemem daha çok erken dedi sence haftaya yada ondan sonraki hafta sevgiye gitsem doktor söyler mi ki şükran hanım 1 ay sonra gel dedi o zamana 16 haftalık olmuş olucak

Bende senin gibi elli kere attım chatgpt ye her açıdan kız diyor 9 haftalıkkende kız diyordu ama ben erkek hissediyorum valla devlet hastanesine gidiyorsan söylemeyebilir canım belli olmuyor söyleyende var söylemeyende

13te pozisyonu uygunsa özelde görünme ihtimali var tabi canım. Ama devlette görseler de %100emin olmadan söylemiyor doktorlar. Bizim millet dediğin cinsiyet çıkmadı diye doktor falan dövüyor malum onlar da hakli

13te pozisyonu uygunsa özelde görünme ihtimali var tabi canım. Ama devlette görseler de %100emin olmadan söylemiyor doktorlar. Bizim millet dediğin cinsiyet çıkmadı diye doktor falan dövüyor malum onlar da hakli
Eşimde sabah söylerse bak lütfen öğren diyor çatladı artık haftaya sevgiye gidelim kesin onlar söyler diyo bakalım bayramdan once yada sonra bi gideriz büyük ihtimalle o zamana kadar net görmüş olur belki

Ayy çok sevindim tebrik ederimm biz de dün randevumuz vardı gittik. İkiz bebek benim de birini kıza birini erkeğe benzetiyorum dedi net konuşmadı. Sizinki ne kadar erken belli olmuş maşallah

Bu gördüğünüz rüyalar çok affedersiniz ama cinsellikle mi alakalı çünkü ben de görüyorum bu aralar da o yüzden soruyorum yani hormonlarla mi alakalı anlamadım valla
Yok cinsellikle alakali degil benim gördüklerim daha cok kabus gibi diyebilirim bazi günler.
Kabus olmadiginda da dolu dizgin yoruldugum ruyalar görüyorum. Genelde gözümü acinca nadiren hatirliyorum hemen unutuyorum.
Cinsellikle alakali da rüyalar normal bence,bu süreçte uzak duruyorsaniz bu konudan dogal olarak vucut rüya ile gevseme yoluna gidiyor olabilir.

Kızlar rüyalarında maceradan maceraya koşanlar var mi ?
Garip bazen kötü bazen yoruldugum ruyalar görüyorum surekli yaaa. Nolur yalniz degilsin deyin
Bende sürekli görüyorum hatta kötü rüya gördüğümde hemen uyanıyorum kasıklarıma ve karnıma sancı giriyor hemen

Bende sürekli görüyorum hatta kötü rüya gördüğümde hemen uyanıyorum kasıklarıma ve karnıma sancı giriyor hemen
Ay bende oyleyim tam olarak.. bu sabah yasadim bunu daha. Bi korku ile uyandim sonra bi kasık ağrısı bastırdı o anda.. sonra gecti rüyaydı diye diye kendimi sakinlestirdim..

Uykuda kendimizi kasıyor olabiliriz ondan olabilir
Olabilir canim haklısın.. bide insallah saglikla gecirelim hamileligimizi de.. hamilelikte kaygi bozukluklari bence bilincaltimiz yoluyla rüyalarımıza etki ediyor. Ondan olumsuz tatsız rüyalar da görüyoruz gibi geliyor bana

Ayy çok sevindim tebrik ederimm biz de dün randevumuz vardı gittik. İkiz bebek benim de birini kıza birini erkeğe benzetiyorum dedi net konuşmadı. Sizinki ne kadar erken belli olmuş maşallah
Benim doktorum perinatolog aynı zamanda. O yüzden erken görmüş olabilir. Baktığı an gördüm zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…