- 16 Eylül 2024
- 5.642
- 5.028
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.741
Dogru canim tedbirle gidin birsey olmaz insallah. Uzun süre oturur pozisyonda ayaklar fena sisiyor bide. Dikkat edersiniz zaten.Al benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi ki
Senin icin chatgpt ye sordum kuzum böyle diyor13-14. Haftalarda 2li test yaptırmak geç mi sizce? Şehir hastanesine gidiyorum o yüzden bu haftalara alabiliyorum en erken.
tabi ki de dua ederim canımKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Kız canım seninkiEvet olmuyor işte kısmet yine sende benim gibi bu yıka denk gelmiş senin bebek neydi önceki
öyle oluyor genelde heralde yaaa kendininkini tahmin edemiyorsunBen hiç anlamadım herkese yorum yaptım kendimkinş bişey e ye benzetemedim
Ben de merkezdeyim. Hangi doktora görünüyorsunuzEvet siz ?
Gerçekten yeterrrrAy canim amin aminnn. Insallaho günlerimiz de yakındır hic merak etme.
Ya ben daha dün dedim bu cümleyi mayis ayı ne oldu bitmek bilmedi yaa.. gercekten aldi aldi duvara vurdu bizi bitsin de rahatlayalim yaa
ErkekkkkkEki Görüntüle 3598505
Teyzoşlar günaydınnnuykudaymış benim bebe zorla uyandırdık baya uğraştırdı pozisyonu zor buldu ense kalınlığı falan çok iyi dedi ikili için kan verdim
Kalp atışı 183 ten 140 a düşmüş erkek olma olasılığı gittikte yükseliyorama hiçbişey demedi doktor hatta tahminde bile bulunmam dedi sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi alayımmm kızlarrr
Kızlar rüyalarında maceradan maceraya koşanlar var mi ?
Garip bazen kötü bazen yoruldugum ruyalar görüyorum surekli yaaa. Nolur yalniz degilsin deyin bana
Çok teşekkürler yanıtınız içinMerhaba 2024 Kasım annelerinden geliyorumSorunuzu görünce yazmak istedim ben de 10 haftalık hamileyken 10 saatlik yola çıkmıştım tabi doktoruma danışarak bir risk yoksa sorun görmüyorlar genelde tabi 1 buçuk 2 saatte bir durup yürümek gerekli. Tabi siz de doktorunuza sorun. Hayırlı doğumlar olsun inşallah
Erkek bence canım10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
Çok geçmiş olsun sağlığına kavuş inşallah biran önce allah yardım etsinKızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Son adet.: 6marttı
Oy maşallahOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükür Sadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
HahhahaBen öyleyim, hatta bu sabah eşime küstüm, dün gece rüyamda onu kıskandım, sabah gözüme şirin gözükmeye çalışıyordu bir de, her gece çok farklı şeyler görüyorum gerçekten
Bende okudumKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Bu gördüğünüz rüyalar çok affedersiniz ama cinsellikle mi alakalı çünkü ben de görüyorum bu aralar da o yüzden soruyorum yani hormonlarla mi alakalı anlamadım vallaHahhahasen bensin.. bende öyleyim etkileniyorum bide rüyalardan. Bu sabah sacma sapan seyler gördüm kosarak wcye gittim mesela... guzel rüyalar görsek bari..
Ayy hayırlısıyla o zaman da gelir inşallahhtakipdeyim senide büyük heycanla beklicem senin sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?