Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Al benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi ki
Dogru canim tedbirle gidin birsey olmaz insallah. Uzun süre oturur pozisyonda ayaklar fena sisiyor bide. Dikkat edersiniz zaten.

13-14. Haftalarda 2li test yaptırmak geç mi sizce? Şehir hastanesine gidiyorum o yüzden bu haftalara alabiliyorum en erken.
Senin icin chatgpt ye sordum kuzum böyle diyor

2'li tarama testi (ikili tarama testi), gebeliğin ilk trimester tarama testidir ve bebeğin Down sendromu (Trizomi 21) ve Trizomi 18 gibi kromozomal anomaliler açısından riskini belirlemek amacıyla yapılır. Bu test:

Ne Zaman Yapılır?​

Gebeliğin 11. ve 14. haftaları arasında yapılmalıdır.

• En erken: 11 hafta 0 gün
  • En geç: 13 hafta 6 gün

İçeriği:​

• Ultrason ile ense kalınlığı (NT) ölçümü
  • Anne kanında PAPP-A ve free beta-hCG düzeyleri

Bu testin bu aralık dışında yapılması doğruluk oranını düşürür ve teknik olarak da geçersiz sayılabilir.

Özetle:​

2'li tarama testi en geç 13 hafta 6 günlükken yapılmalıdır. Bu süreyi geçirdiyseniz, doktorunuz 3’lü veya 4’lü tarama testi gibi ikinci trimester testlerini önerebilir.

tabi ki de dua ederim canım
rabbim hayırlısıyla guzel sonuclar almayı nasip etsin
41 ayetel kursi ye basladim Allah kabul etsin insallah okudum say sen beni

Erkekkkkk kaçıncı hafta şu an

Kızlar rüyalarında maceradan maceraya koşanlar var mi ?
Garip bazen kötü bazen yoruldugum ruyalar görüyorum surekli yaaa. Nolur yalniz degilsin deyin bana

Ben öyleyim, hatta bu sabah eşime küstüm, dün gece rüyamda onu kıskandım, sabah gözüme şirin gözükmeye çalışıyordu bir de, her gece çok farklı şeyler görüyorum gerçekten

Çok teşekkürler yanıtınız için
Doktorumuz sorduk onay verdi. Ben de dediğiniz gibi en geç 2 saatte bir durup 15 dakika yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun sağlığına kavuş inşallah biran önce allah yardım etsin

Oy maşallah

Ben öyleyim, hatta bu sabah eşime küstüm, dün gece rüyamda onu kıskandım, sabah gözüme şirin gözükmeye çalışıyordu bir de, her gece çok farklı şeyler görüyorum gerçekten
Hahhaha sen bensin.. bende öyleyim etkileniyorum bide rüyalardan. Bu sabah sacma sapan seyler gördüm kosarak wcye gittim mesela... guzel rüyalar görsek bari..

Bende okudum allahım şifa versin

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar; belirtileriniz nasıldı anlatır mısınız benim gibi geriden gelenlere umut ve heyecan olur malum hepimiz merak içindeyiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Hahhaha sen bensin.. bende öyleyim etkileniyorum bide rüyalardan. Bu sabah sacma sapan seyler gördüm kosarak wcye gittim mesela... guzel rüyalar görsek bari..
Bu gördüğünüz rüyalar çok affedersiniz ama cinsellikle mi alakalı çünkü ben de görüyorum bu aralar da o yüzden soruyorum yani hormonlarla mi alakalı anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…