- 12 Ocak 2025
- 64
- 22
- 3
- 24
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.801
Hangi hastaneden fiyat aldınız acabaNipt testi 12.haftada yapalim dedi benim de doktorum ama kararsızım da fiyat biraz fazla geldi bana
bursada yaşayan varmı aranızda?
gönlünden geçen olur inşallahAy hayırlısı bakalım benim gönlümden geçende o şekilde valla
%10.47 diyor. Yanıldığını nasıl anladınız?Sizin Fraksiyon oranınız kaçtı ya, bizim cinsiyette yanıldılar sanırım
Fetal yaptırınca ikili ve üçlü yaptırmıyorsunuz. Sadece detaylı ultrason, 20. Haftadaydı sanırımPzt beri girmiyordum 40 sayfa mesaj okudumrahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun cinsiyetini duyan arkadaşlara hayırlı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
FETAL DNA yaptıran arkadaşlar Fetal dna'dan sonra ikili teste uclu testte gerek duyuyor mu doktorlar ?Ankara'da fiyatlar nedir bilgisi olan var mı??
Maşallah diyeyim son 2 gündür bulantı ara ara olsa da hiç kusmadımGünaydın kızçeler nasılsınız bugün, belirtiler nasıl azalma var mı
Canımm bende okudum şifa olsun inşallahKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
İnşallah ev taşıma gibi bı durumum olursa onlardan uzakta olursam çok iyi gelicek bana eminim hepimizin bı derdi var maalesef inşallah rabbim sana evlat acısı göstermesin bidaha sağlıkla kucağına alırsın bebişiniCanim aile icindeki sıkıntılar bebisini seni etkileyecek kadar mühim degilse birebir ilgilenmen gerekmiyorsa uzaklasmaya calis. Gebeligin bir numarali düşmanı stres çünkü..
Insallah kolaylikla guzelliklerle gecsin kalan 6 ayımız da. Evlatlarımızı dogurup kucagimizda evimize gelelim huzurla büyütelim inşallah
Bende 13.haftalara yaklastikca stresim artiyor elimde olmadan.. ilk bebegimi o hafta kaybetmistim...
Allahım karnimdaki bebegimize saglikla kavustursun inşallah
Yapmadı canım devlete gitmiştim 16’dan snra söylüyoruz dedi bayramdan snra özele gidicemCinsiyet tahmini yaptı mı doktor aynıyız
Aile apartmaninda mısın. Ne yazik ki o konuda sıkıntı yasayan cok insan görüyorum duyuyorum bende. Aslında mesafe her konuda iyi oluyor gercekten kendi alanin oluyor çünkü. Insallah Allahım icine kalbine ferahlik versin canim benimİnşallah ev taşıma gibi bı durumum olursa onlardan uzakta olursam çok iyi gelicek bana eminim hepimizin bı derdi var maalesef inşallah rabbim sana evlat acısı göstermesin bidaha sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Ya işte onda da gidiyorsun arkasını dönüyor falanEşimde sabah söylerse bak lütfen öğren diyor çatladı artıkhaftaya sevgiye gidelim kesin onlar söyler diyo bakalım bayramdan once yada sonra bi gideriz büyük ihtimalle o zamana kadar net görmüş olur belki
Erkekler erken gözüküyor canım. Malum çıkıntı dan dolayıCanım benim doktorum 12.haftalıkken gördü ultrasonda ve %90 emin oldunu söyledi
Amin amin inşallah canım ne güzel dua ettinAile apartmaninda mısın. Ne yazik ki o konuda sıkıntı yasayan cok insan görüyorum duyuyorum bende. Aslında mesafe her konuda iyi oluyor gercekten kendi alanin oluyor çünkü. Insallah Allahım icine kalbine ferahlik versin canim benim
Aminn kuzum aminnnAllahım saglikla kucagimiza aldirsin bebisimizi hersey hep yolunda gitsin insallahhh
Ultrason cihazı iyiyse kızda da hemen gözüküyor Instagram da çok denk geldim kızlarda 3 çizgi oluyormuş özel bölgede erkeklerde iki çizgi galiba o şekilde anlıyor drErkekler erken gözüküyor canım. Malum çıkıntı dan dolayı
Senin kesin kız canımEki Görüntüle 3599077 arkadaşlar sizce cinsiyet nedir 10 +3 üm biraz erken ama tahmin bile heyecanlandırıyornormalde özele gidiyorum ama bugün devlete boş randevu buldum bayramdan önce bebisi göreyim dedim
Yok özele gidicem ama bakalım neyse ki yalnız değilmişimBende senin gibi elli kere attım chatgpt ye her açıdan kız diyor 9 haftalıkkende kız diyordu ama ben erkek hissediyorum valla devlet hastanesine gidiyorsan söylemeyebilir canım belli olmuyor söyleyende var söylemeyende
Benim gönlüm daha iki hafta daha bekleyip gitmek ama bakalım gösterir mi göstermez mi Allah bilirYa işte onda da gidiyorsun arkasını dönüyor falanBen kızıma hamileyken İzmir'de yaşıyorduk üniversitede bir hocaya gidiyorduk. Cihaz da çok iyiydi orda. Ama arkası dönük oluyordu göstermiyordu. 16.haftada görebilmistik. Seninki gösterir umarım ama bana nuba göre erkek olarak göründü bakalım hayırlısı. Ben çok merak etmekle birlikte hiç acele etmem cinsiyet konusunda. Hiçbir muayenemde sormuyorum da doktorumuz söyleyene kadar
Kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu acaba benimde 3 katı artıyor da doktor ikiz olabilir dedi çok heyecanlandım çok istiyorum eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı olsun tek ikiz fark etmiyor tabi ama ilk gebeligim ve 9 aydr korunmuyorduk ikiz olursa büyük supriz olur bizeDeğer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorumbenimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik
Medgenome claria firmasından fiyat aldikHangi hastaneden fiyat aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?