Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Pzt beri girmiyordum 40 sayfa mesaj okudum rahatsızlık yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun cinsiyetini duyan arkadaşlara hayırlı olsun yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

FETAL DNA yaptıran arkadaşlar Fetal dna'dan sonra ikili teste uclu testte gerek duyuyor mu doktorlar ?Ankara'da fiyatlar nedir bilgisi olan var mı??

Fetal yaptırınca ikili ve üçlü yaptırmıyorsunuz. Sadece detaylı ultrason, 20. Haftadaydı sanırım

Günaydın kızçeler nasılsınız bugün, belirtiler nasıl azalma var mı
Maşallah diyeyim son 2 gündür bulantı ara ara olsa da hiç kusmadım 10. Haftaya ayak basar basmaz azaldı diyebilirim çok şükür inşallah bitmiştir
Canımm bende okudum şifa olsun inşallah

İnşallah ev taşıma gibi bı durumum olursa onlardan uzakta olursam çok iyi gelicek bana eminim hepimizin bı derdi var maalesef inşallah rabbim sana evlat acısı göstermesin bidaha sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Aile apartmaninda mısın. Ne yazik ki o konuda sıkıntı yasayan cok insan görüyorum duyuyorum bende. Aslında mesafe her konuda iyi oluyor gercekten kendi alanin oluyor çünkü. Insallah Allahım icine kalbine ferahlik versin canim benim
Aminn kuzum aminnn Allahım saglikla kucagimiza aldirsin bebisimizi hersey hep yolunda gitsin insallahhh

Ya işte onda da gidiyorsun arkasını dönüyor falan Ben kızıma hamileyken İzmir'de yaşıyorduk üniversitede bir hocaya gidiyorduk. Cihaz da çok iyiydi orda. Ama arkası dönük oluyordu göstermiyordu. 16.haftada görebilmistik. Seninki gösterir umarım ama bana nuba göre erkek olarak göründü bakalım hayırlısı. Ben çok merak etmekle birlikte hiç acele etmem cinsiyet konusunda. Hiçbir muayenemde sormuyorum da doktorumuz söyleyene kadar

Amin amin inşallah canım ne güzel dua ettin evet canım eşimin abisiyle 7 sene önce iki katlı müstakil ev yaptik maalesef evin tapusunda sıkıntı olduğu için evimizi satamıyoruz eşimle kuzeniz akrabalık sorunu da var ailelerimizde hep akraba evliliği yapmış onun sıkıntısı çok yaşıyoruz

Bende senin gibi elli kere attım chatgpt ye her açıdan kız diyor 9 haftalıkkende kız diyordu ama ben erkek hissediyorum valla devlet hastanesine gidiyorsan söylemeyebilir canım belli olmuyor söyleyende var söylemeyende
Yok özele gidicem ama bakalım neyse ki yalnız değilmişim

Benim gönlüm daha iki hafta daha bekleyip gitmek ama bakalım gösterir mi göstermez mi Allah bilir banada erkek gibi geliyor

Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum benimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik
Kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu acaba benimde 3 katı artıyor da doktor ikiz olabilir dedi çok heyecanlandım çok istiyorum eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı olsun tek ikiz fark etmiyor tabi ama ilk gebeligim ve 9 aydr korunmuyorduk ikiz olursa büyük supriz olur bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…