- 16 Eylül 2024
- 3.968
- 2.685
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #7.901
Kizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılan
gitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin 

Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılan