• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Kizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..

Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılan 😞 gitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin 🙏😔

Kizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..

Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılan 😞 gitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin 🙏😔
Canım benm dualarımız seninle ama biraz daha sabredip evde yatsan mi yorma kendini plasentanın konumuna bakılmış mıydı

Canım benm dualarımız seninle ama biraz daha sabredip evde yatsan mi yorma kendini plasentanın konumuna bakılmış mıydı
Inan 2 3 haftadir evden cikmiyorum. Artik baya bi sıkılmıştım esimde hadi bi hava alalim dedi ciktik. Ama yok artik cikmam yaa. Mahalle arasi max cikacagim yerler olacak galiba.
Yok canim henuz kontrole gitmedik bakılmadı. 4hafta sonra goreyim demisti doktorum. Ayin 14 ünde randevumuz.

Canim cok gecmis olsun çok 🙏😞 Allahım bir daha yasatmasin. Kimseye yaşatmasın.. o korkuyu cok iyi bilirim. Cok dikkat et kendine gerekirse hic kalkma hep yat. Suyunu bol ic. Ne zaman dururmus kanama ne dediler onunla ilgili
Demediler cnm zamanla emilecek dedi doktor 1 kutu Protestan iğne bitti şuan arada leke oluyo

Demediler cnm zamanla emilecek dedi doktor 1 kutu Protestan iğne bitti şuan arada leke oluyo
Insallah kesilir canim.bende bugun yine lekelenme yasadim. O korku cok beter bir korku biliyorsun. Tüm modum yerlerde yine. Gercekten cok pismanim yani ciktigima da disari.. psikolojik olarak insan yipraniyor bu lekelenmelerle.. insallah tertemiz olur akintimiz normal olur leke meke birsey kalmaz.. bizde kendimizi daha iyi hissederiz

Rabbim şifa versin canım biraz sabredip bu riskli dönemi evde geçirmeni tavsiye ederim

Inan 2 3 haftadir evden cikmiyorum. Artik baya bi sıkılmıştım esimde hadi bi hava alalim dedi ciktik. Ama yok artik cikmam yaa. Mahalle arasi max cikacagim yerler olacak galiba.
Yok canim henuz kontrole gitmedik bakılmadı. 4hafta sonra goreyim demisti doktorum. Ayin 14 ünde randevumuz.
Dinlen bebeğim dinlen geçecek bu gunlerde

Rabbim şifa versin canım biraz sabredip bu riskli dönemi evde geçirmeni tavsiye ederim
Amin canim Allah razi olsun.. insallah geçsin gitsin evden cikmakta da gözüm yok bebegim saglikli olsun bana yeter 🙏😔 cok endiseliyim...
Dinlen bebeğim dinlen geçecek bu gunlerde
Insallah kuzum😔🙏 gercekten kalbim öyle bir atıyor ki elim ayagim titriyor.. bi kesilsin de lekelenme daha gitmem bir yere ya..

Biri 6+3 deki ilk ultrasonumuz diğeri 7+4

Eklentiler

• IMG_7709.webp
    IMG_7709.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 4EB5D429-D12E-4FEA-AACB-1A37403A3482.webp
    4EB5D429-D12E-4FEA-AACB-1A37403A3482.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 34

korkma canım sakın inşallah bişey olmicak bebişine iyi düşünelim birde lekelenme hep olabiliyor hamilelikde sen stres yapma bol bol uzan ve ayaklarını yukarı doğru duvarda tut benim annemde yaşamış hep ayakta tutmuşlar ayaklarını ve bişey olmadı çok şükür🤲🏼

Back
X