Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canım plasenta aşağıda dedi benim için. 9+4 tüm gittiğimde . Kanamam olunca gittim canım şuan istirahat ediyorum

Yani bunda yanıldıysa taradığı anomalilerde de yanılma payı olabilir mi? Doktor bunla ilgili bir şey dedi mi? Ben ilk defa duydum cinsiyetin yanıldığını
Bebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktı

Kızlar bende ara ara kalça ağrısı, bel ağrısı oluyor bu haftalarda normal midir? Daha ileri haftalarda olur sanıyordum
Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epey erken dönemlerde de oluyor heralde

Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epey erken dönemlerde de oluyor heralde
Olabiliyor canim. Bende de oluyor bazen bel ağrısı.
Bende ekstra sırt agrisi da oluyor. Onun da sebebinin acaba büyüyen göğüsler mi acaba diye düşünüyorum

Benimki sezaryen olduğu için erken doğurtmasından endişeliyim neyse olursa konuşulur zaten. Sağlıklı olsunlar da

Bebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktı
Anladım, içiniz rahat olsun öyleyse. Genelde 16. Haftaya doğru kesinleşiyor cinsiyet. Erken dönem tahminleri yanılabiliyor zaten. Sağlıkla gelsin

Stres yapma canım ya. Sen başından beri bunu yaşıyorsun ve her gittiğinde bebeğinin iyi olduğunu görüyorsun. Bi sorun yok sakin ol Sen yine doktora gidene kadar dikkat et o zaman dinlen yat bol bol. Bakalım doktor ne diyecek benim aklıma plasenta geldi ihtimal olarak

Sİmdi baktım onu hesaplayamam ben ya pek anlamıyorum astroloji işlerinden zaten ben kiz olacağından eminim zaten artık bakmayacağım teori falan

kız nasıl tam emin oldun şimdi banada söyle bende 90% kız diyorum benimkine ama yüzde yüz diyemiyorum daha, sende ne oldu bukadar eminsin cabuk bilgilendir bizide
Yok yok bizede lazım bu umuttan bu kesin bilgiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…