- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.961
Evet canım plasenta aşağıda dedi benim için. 9+4 tüm gittiğimde . Kanamam olunca gittim canım şuan istirahat ediyorumbabylovee canım en son ne zaman doktora gittin. Plasenta görünmüş müydü gittiğinde. Çünkü 10. Haftadan sonra falan görünüyor. Plasenta aşağıda konumlandiysa da böyle lekelenmeler yapabiliyor ve hareketlerini azaltarak gebelik geçirmen gerekebilir o zaman. Ama plasenta konumu aşağıda değilse o zaman kendini çok kısıtlaman gerekmeyebilir bir doktoruna danış olmazsa. ahsennayaz sen mi yazmıştın bu konuda sanki sende böyle birşey vardı
Bebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktıYani bunda yanıldıysa taradığı anomalilerde de yanılma payı olabilir mi? Doktor bunla ilgili bir şey dedi mi? Ben ilk defa duydum cinsiyetin yanıldığını
Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epeyKızlar bende ara ara kalça ağrısı, bel ağrısı oluyor bu haftalarda normal midir? Daha ileri haftalarda olur sanıyordum
Olabiliyor canim. Bende de oluyor bazen bel ağrısı.Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epeyerken dönemlerde de oluyor heralde
Geçen ben yaşadım grubada yazmıştım ama birgün sürdü gectiArkadaşlar sari akıntı yaşayan var mi bildiğiniz sari renk kokusuz ?
Benimki sezaryen olduğu için erken doğurtmasından endişeliyimEvet onu ben de düşündüm oğlumun ultrasonlarına baktım İlk haftalarda Bir iki gün ileride iken sonradan bir hafta ileri atmış onda düzeltme olmamıştı mesela Bu da öyle giderse geri kalmaz diye düşünüyorum bunları öngörüyorlardır herhalde
Anladım, içiniz rahat olsun öyleyse. Genelde 16. Haftaya doğru kesinleşiyor cinsiyet. Erken dönem tahminleri yanılabiliyor zaten. Sağlıkla gelsinBebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktı
Bir gram erkek hissiyatim yok ya. Gün geçtikçe emin oluyorum kız olduğundankız nasıl tam emin oldun şimdi banada söyle bende 90% kız diyorum benimkine ama yüzde yüz diyemiyorum daha, sende ne oldu bukadar eminsin cabuk bilgilendir bizide
Stres yapma canım ya. Sen başından beri bunu yaşıyorsun ve her gittiğinde bebeğinin iyi olduğunu görüyorsun. Bi sorun yok sakin olCanim en son kendi doktoruma 8+6 da gitmistim. Daha sonra gitmedim 4 hafta sonra cagirdigi icin.
Gecen hafta sonu acile gitmistim ordaki doktor plasenta ilgili hic bilgi vermedi olusmus yerlesmis vs diye devlet hastanesine gitmistim.
14 haziranda kontrolüm var insallah o zamana gittigimde detayli bilgi alabilirim doktorumdan
Evet dogru ahsen arkadasimiz yazmisti sen soyleyince bende hatirladim insallah anormal birsey değildir normal lekelenmedir gecici olan..
Bu stres cok yipratici ne yazik ki
Evet ya doğru hatırlamışım. Şimdi nasıl oldun geçti mi kanamanEvet canım plasenta aşağıda dedi benim için. 9+4 tüm gittiğimde . Kanamam olunca gittim canım şuan istirahat ediyorum
Sİmdi baktım onu hesaplayamam ben ya pek anlamıyorum astroloji işlerinden zatenben kiz olacağından eminim zaten artık bakmayacağım teori falan
Yok yok bizede lazım bu umuttankız nasıl tam emin oldun şimdi banada söyle bende 90% kız diyorum benimkine ama yüzde yüz diyemiyorum daha, sende ne oldu bukadar eminsin cabuk bilgilendir bizide
AminAnladım, içiniz rahat olsun öyleyse. Genelde 16. Haftaya doğru kesinleşiyor cinsiyet. Erken dönem tahminleri yanılabiliyor zaten. Sağlıkla gelsin
net lazım ya şurda iki günüm kaldı öğrenmeye emin olıym iyiceYok yok bizede lazım bu umuttanbu kesin bilgiden
yaaa çok tatlı bişey ya eriyorum şuan böyle net konuşmana hahahaha çok hoşuma gitti demekki anneler gercekten hissedermişBir gram erkek hissiyatim yok ya. Gün geçtikçe emin oluyorum kız olduğundan
Valla bebeğim Kasım grubunu da takip ediyorum milletin 15 16 haftadan sonra hep değişmişnet lazım ya şurda iki günüm kaldı öğrenmeye emin olıym iyice
yapma ya çok mu değişen üzüldüm bak bunaValla bebeğim Kasım grubunu da takip ediyorum milletin 15 16 haftadan sonra hep değişmiş
Valla bikac kişiye denk geldim onlar da şaşkınyapma ya çok mu değişen üzüldüm bak buna
ben yine netmiş gibi seviniymde eğer değişirse onada ayrı sevinirim napıymValla bikac kişiye denk geldim onlar da şaşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?