Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhabalar hayırlı olsun 6. Haftamızda iki kese olduğunu gördük aynı zamanda kalp atışlarını da gösterdi doktorumuz

Bende okudum allahım şifa versin

Aynı şeyleri yaşadım şuan 12+1 kanamam da oldu ama bebek iyi kuzum endişe etme

Aynı şeyleri yaşadım şuan 12+1 kanamam da oldu ama bebek iyi kuzum endişe etme
Ya inşallah sağlıkla ilerler hamileligimiz senin doktorun birsey önerdi mi canim ekstra dikkat et diye. Yat hareket kisitla falan veya baska seyler ?
Bu durum cok stres yaratiyor bende, basa cikmanin bir yolunu buldun mu sen kuzu

Ya inşallah sağlıkla ilerler hamileligimiz senin doktorun birsey önerdi mi canim ekstra dikkat et diye. Yat hareket kisitla falan veya baska seyler ?
Bu durum cok stres yaratiyor bende, basa cikmanin bir yolunu buldun mu sen kuzu
Rapor verdi 10 günlük uzan dedi Protestan iğne yapılıyo hergün ve ilaç olarak da alttan köy dedi.. Gebeliğin başlarında olabilir böyle şeyler gerçi sen 12 oldun ama yine de olabilir düşük önleyici iğne başladm dedi. Kanama alanını gösterdi. Yatmaktan bunaldım resmen 1 kuru iğne de bitti şuan kanama vs yok haftaya kontrole gel bebek iyi dedi. Ense burun el ayak hep gösterdi bize

Çalışıyor musun birde. Ah o zaman ekstra dikkat et canim. Ben evdeyim ona ragmen zorlaniyorum
Ben gecen hafta acile gittigimde 16.haftaya kadar bile lekelenme ile gelenler oluyor dedi. Bende progestan fitil kullaniyorum. Bugun ekstra kendimi yordum heralde o tetikledi. Sabah uyandigimda da agrim hafif vardi bende sen gibi yata yata artik bir hava alayim istedim ondan çıktım. Hic cikmazdim bilsem.daha da cikmam. Evde yatarim kalkmam napayim...
İnşallah hersey hep yolunda gider. Ne yazik ki lekelenme hamilelikte en kötü en olumsuz sey diger hersey geçici ama lekelenme gececek bile olsa o korku insani bes yas yaslandirjyor
Insallah bir daha yasamayalim leke kanama olumsuzluk.. hep yolunda gitsin 9 ayimiz dolsun kucagimiza alalim bebeklerimizi

B
Anneler hissedermis
Bakalım artık
çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha doğurana kadar görmezsin çok dikkat et kendine bu kanamalar olabilirmiş doktorumda kesintisiz sancı olmazsa hiç korkma demişti sakin kalmaya çalış bebeklerimiz endişelerimizi hissediyor

Ayyy cherrycim aynı gün beklenen dogum tarihimiz galiba annabelica da vardı kızlar birde ay konumuna görende cinsiyet yorumlama varmış işin eglencesi bakın bir
Sİmdi baktım onu hesaplayamam ben ya pek anlamıyorum astroloji işlerinden zaten ben kiz olacağından eminim zaten artık bakmayacağım teori falan

Çok çok sagol canim aminnnn insallah dogurana kadar bir daha uğramasın bana bu lekelenmeler falan..
Insallah dedigin gibi önemsiz birseydir canim insallah bebegim iyidir ve saglikla kavusurum evladima

babylovee canım en son ne zaman doktora gittin. Plasenta görünmüş müydü gittiğinde. Çünkü 10. Haftadan sonra falan görünüyor. Plasenta aşağıda konumlandiysa da böyle lekelenmeler yapabiliyor ve hareketlerini azaltarak gebelik geçirmen gerekebilir o zaman. Ama plasenta konumu aşağıda değilse o zaman kendini çok kısıtlaman gerekmeyebilir bir doktoruna danış olmazsa. ahsennayaz sen mi yazmıştın bu konuda sanki sende böyle birşey vardı

Sİmdi baktım onu hesaplayamam ben ya pek anlamıyorum astroloji işlerinden zaten ben kiz olacağından eminim zaten artık bakmayacağım teori falan
kız nasıl tam emin oldun şimdi banada söyle bende 90% kız diyorum benimkine ama yüzde yüz diyemiyorum daha, sende ne oldu bukadar eminsin cabuk bilgilendir bizide

Çok çok sagol canim aminnnn insallah dogurana kadar bir daha uğramasın bana bu lekelenmeler falan..
Insallah dedigin gibi önemsiz birseydir canim insallah bebegim iyidir ve saglikla kavusurum evladima
Sen yine de pazartesi bı git plasenta aşağıda mı baksınlar galiba rahim ağzına yakın yerde o nedenle lekelenme yaşıyorsun

Amin cnm dua edelim. Seni çok iyi anlıyorum

Canim en son kendi doktoruma 8+6 da gitmistim. Daha sonra gitmedim 4 hafta sonra cagirdigi icin.
Gecen hafta sonu acile gitmistim ordaki doktor plasenta ilgili hic bilgi vermedi olusmus yerlesmis vs diye devlet hastanesine gitmistim.
14 haziranda kontrolüm var insallah o zamana gittigimde detayli bilgi alabilirim doktorumdan
Evet dogru ahsen arkadasimiz yazmisti sen soyleyince bende hatirladim insallah anormal birsey değildir normal lekelenmedir gecici olan..
Bu stres cok yipratici ne yazik ki

Sen yine de pazartesi bı git plasenta aşağıda mı baksınlar galiba rahim ağzına yakın yerde o nedenle lekelenme yaşıyorsun
14üne cagirdi doktorum canim o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa gitmeyeyim diyorum. 6.haftadan beri her hafta usg ye girdik artik ona da girmek istemiyorum acikcasi. Yarin 11 oluyoruz. Insallah artmaz kesilir kaybolur da gitmem. Ihtiyac halinde hafta ici mutlaka ugrarim ama doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…