Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İnşallah geçer canım çok endişelenmemeye çalış bebeğin de etkilenmesin zor evet ama biraz sakin olmayı dene canm

Canim gercekten korkmamak elde degil hep olabiliyor evet ama bende her hafta oluyor nerdeyse ve gerçekten pecetede o rengi gördüğüm an atesim yukseliyor ellerim titriyor o kadar stres oluyorum ki uzaniyorum dinleniyorum canim insallah gecip gidecek Allahımin izniyle bebisim de iyi olacak. Insallah hersey yolunda gidecek beni de katin dualariniza

dualarımızdasın canım korkma

Canım demek ki bünyen hafta içi olduğu duruğanlığı istiyor onu kaldırıyor anlıyorum çok bunalıyorsundur ama lekelenmeyi görmek eminim daha fazla stres sebebidir o yüzden şimdilik biraz sabır canım.dua edeceğim

Canım kanama alanın var mıydı?
Benim de senin haftalarında oldu bir kaç kere. Doktor kanama alanı görmedi hiç ve şöyle açıklama yaptı. Rahim ağzı gebeliğin başında kulak kıkırdağı kadar sertken sonuna doğru dudak kadar yumuşak olur. Bu yumuşama gerçekleşirken lekelenmeler çok normal. Zaten artık bebekler büyüdüğü için Allah korusun kötü bir şey olması için çok ağrı ve çok kanama olması gerekirmiş. Bu yüzden bu lekelenmeleri sürekli devam etmediği sürece normal karşıla canım. Söylemesi kolay biliyorum ama stres yapıp yüklenme kendine. Her şey yolunda Allahın izniyle

Dogru kuzum haklisin. Zaten kac haftadir disari cikmiyroum hic. Gecen hafta tam hazirlandik evden cikmadan wc gittim lekelenme gördüm geri kapidan döndük gectim yattim iki gün. Evdeyken de oluyor ama hep haftasonuna denk geliyor bunlar. Büyüme haftalari oldugun mi oluyor acaba diyorum. Her pazar yeni haftamizs giriyoruz mesela. Bu da bir ihtimal diyorum.
Cok sagol canim dualariniz bana iyi geliyor. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Hep iyi gunlerimiz olsun insallah

yani şimdi banada çin erkek diyor bulantı iki hafta tek oldu hafif ti bebek sag tarafta yumurtlama günü oldu ama tam o gün mü bilmiyorum test çift çizgi ydi ekşi tuzlu aşeriyorum skull teori erkek yüzük testi erkek ta tersi olur mu acaba

Yok canim kanama alani şükür ki. Bizede doktor sana dediklerine benzer seyler soylemisti. Rahim agzi hassaslasir oradaki kilcal damarlarda catlama olabilir demisti.
Amin canim inşallah hersey yolunda hersey gayet güzel ilerliyordur haftada 1 yasiyorum bazen daha az bazen daha fazla. Elimden geldigince yatarak dinlenerek gecirecegim ben hamileligimi anladigim bu...

annabelica canım benim şimdi sat doğum tarihi falan değişti ya güncellemek istersen yazayım ama uğraşmadabilirsin fark etmez :)

Sat 12.03
Beklenen doğum tarihi 17.12

Skull teorisi neymişşş 3çizgiyi ben göremedim mesela diğer çıktılarada bir bakayım sağol canım
Skull teorisine doktor larda yorumluyor bildigim bak chapct sor söylesin erkek bebeklerin kafası daha büyük alın daha düz oluyor muş mu ne öyle bişey hadi bir umut arkadaşım

Kızlar bende ara ara kalça ağrısı, bel ağrısı oluyor bu haftalarda normal midir? Daha ileri haftalarda olur sanıyordum

annabelica canım benim şimdi sat doğum tarihi falan değişti ya güncellemek istersen yazayım ama uğraşmadabilirsin fark etmez :)

Sat 12.03
Beklenen doğum tarihi 17.12
Ayyy cherrycim aynı gün beklenen dogum tarihimiz galiba annabelica da vardı kızlar birde ay konumuna görende cinsiyet yorumlama varmış işin eglencesi bakın bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…