- 23 Şubat 2025
- 329
- 209
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.921
İnşallah geçer canım çok endişelenmemeye çalış bebeğin de etkilenmesin zor evet ama biraz sakin olmayı dene canmAmin canim Allah razi olsun.. insallah geçsin gitsin evden cikmakta da gözüm yok bebegim saglikli olsun bana yetercok endiseliyim...
Insallah kuzumgercekten kalbim öyle bir atıyor ki elim ayagim titriyor.. bi kesilsin de lekelenme daha gitmem bir yere ya..
ozaman seninkide erkek?Yok canım ilk gebeliğimde şuan karnımdan büyüdü sadece
Canim gercekten korkmamak elde degilkorkma canım sakın inşallah bişey olmicak bebişine iyi düşünelim birde lekelenme hep olabiliyor hamilelikde sen stres yapma bol bol uzan ve ayaklarını yukarı doğru duvarda tut benim annemde yaşamış hep ayakta tutmuşlar ayaklarını ve bişey olmadı çok şükür
İnşallah canim insallah gecer giderİnşallah geçer canım çok endişelenmemeye çalış bebeğin de etkilenmesin zor evet ama biraz sakin olmayı dene canm
dualarımızdasın canım korkmaCanim gercekten korkmamak elde degilhep olabiliyor evet ama bende her hafta oluyor nerdeyse ve gerçekten pecetede o rengi gördüğüm an atesim yukseliyor ellerim titriyor o kadar stres oluyorum ki uzaniyorum dinleniyorum canim insallah gecip gidecek Allahımin izniyle bebisim de iyi olacak. Insallah hersey yolunda gidecek beni de katin dualariniza
Canım demek ki bünyen hafta içi olduğu duruğanlığı istiyor onu kaldırıyor anlıyorum çok bunalıyorsundur ama lekelenmeyi görmek eminim daha fazla stres sebebidir o yüzden şimdilik biraz sabır canım.dua edeceğimKizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılangitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin
Ayy Maşallah ikizBiri 6+3 deki ilk ultrasonumuz diğeri 7+4
Canım kanama alanın var mıydı?Kizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılangitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin
Skull teorisine göre erkekBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
hadi beni de yorumlayın size zahmetfotonun birinde elleriyle gözlerini kapatmış
Eki Görüntüle 3599290 Eki Görüntüle 3599291
Skull teorisi neymişşşSkull teorisine göre erkek
Ama nubta 3 çizgi var o olay ne kadar dogru o haftada bilemem
Dogru kuzum haklisin. Zaten kac haftadir disari cikmiyroum hic. Gecen hafta tam hazirlandik evden cikmadan wc gittim lekelenme gördüm geri kapidan döndük gectim yattim iki gün. Evdeyken de oluyor ama hep haftasonuna denk geliyor bunlar. Büyüme haftalari oldugun mi oluyor acaba diyorum. Her pazar yeni haftamizs giriyoruz mesela. Bu da bir ihtimal diyorum.Canım demek ki bünyen hafta içi olduğu duruğanlığı istiyor onu kaldırıyor anlıyorum çok bunalıyorsundur ama lekelenmeyi görmek eminim daha fazla stres sebebidir o yüzden şimdilik biraz sabır canım.dua edeceğim
Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi erkek demişti mide bulantım yoktu ekşi tuzlu asermelerim vardı birde hani diyorlar ya yumurtlama günü ilişkiye girilirse erkek diye biz de o günü değerlendirmiştik o da tuttubaşka ne kaldı kız heh bide ramzi teorisine göre de erkek çıkıyordu
Yok canim kanama alani şükür ki. Bizede doktor sana dediklerine benzer seyler soylemisti. Rahim agzi hassaslasir oradaki kilcal damarlarda catlama olabilir demisti.Canım kanama alanın var mıydı?
Benim de senin haftalarında oldu bir kaç kere. Doktor kanama alanı görmedi hiç ve şöyle açıklama yaptı. Rahim ağzı gebeliğin başında kulak kıkırdağı kadar sertken sonuna doğru dudak kadar yumuşak olur. Bu yumuşama gerçekleşirken lekelenmeler çok normal. Zaten artık bebekler büyüdüğü için Allah korusun kötü bir şey olması için çok ağrı ve çok kanama olması gerekirmiş. Bu yüzden bu lekelenmeleri sürekli devam etmediği sürece normal karşıla canım. Söylemesi kolay biliyorum ama stres yapıp yüklenme kendine. Her şey yolunda Allahın izniyle
Skull teorisine doktor larda yorumluyor bildigim bak chapct sor söylesin erkek bebeklerin kafası daha büyük alın daha düz oluyor muş mu ne öyle bişeySkull teorisi neymişşş3çizgiyi ben göremedim mesela diğer çıktılarada bir bakayım sağol canım
Aynen baktım sen söyleyince canım bir şey daha öğrendik çok şükür,kafalar iyice çorbaSkull teorisine doktor larda yorumluyor bildigim bak chapct sor söylesin erkek bebeklerin kafası daha büyük alın daha düz oluyor muş mu ne öyle bişeyhadi bir umut arkadaşım
Ayyy cherrycim aynı gün beklenen dogum tarihimiz galibaannabelica canım benim şimdi sat doğum tarihi falan değişti ya güncellemek istersen yazayım ama uğraşmadabilirsin fark etmez :)
Sat 12.03
Beklenen doğum tarihi 17.12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?