- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.944
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.981
Kuzum yaben yine netmiş gibi seviniymde eğer değişirse onada ayrı sevinirim napıym
yane bende erkek diye gördüm canım sen korkma bence biz korkalımBu benimkinin bacak arası. Doktor yüzde bilmem kaç erkek bile demedi direkt erkek dedi ama tırstım ben de
Kordon da olabilir nipt sonucunu beklicem garanti olsun yahu senin kontrole daha çok var en çok merak ettiğim annelerden birisin bı git ya valla içimi rahatlat noluryane bende erkek diye gördüm canım sen korkma bence biz korkalım
yaa yerimm okadar yakın olmuşuz ki bazılarımız burda birbirine nasıl heycan yapıyoruzKordon da olabilir nipt sonucunu beklicem garanti olsun yahu senin kontrole daha çok var en çok merak ettiğim annelerden birisin bı git ya valla içimi rahatlat nolur
Hadi güzel haberlerle inşaallahyaa yerimm okadar yakın olmuşuz ki bazılarımız burda birbirine nasıl heycan yapıyoruzkız çarşamba öğlen buraya paylaşıcam az kaldı cansınız ya
inşallah canım senin birdaki randevun nezaman? çinsiyette değişiklilik olursa şimdiHadi güzel haberlerle inşaallah
Bu hafta nipt sonucu çıkınca tekrar gtcem o kesin sonuç verecek zateninşallah canım senin birdaki randevun nezaman? çinsiyette değişiklilik olursa şimdi
süperBu hafta nipt sonucu çıkınca tekrar gtcem o kesin sonuç verecek zaten
Canim insallah geçip gider. Gercekten malesef ki bu sureci bu sekilde yonetmek cok zorlastiriyor isleri.. galiba fazla harekete ayakta kalmaya yorulmaya gelemiyorum. Çünkü ilk haftalardan beri böyle gecti. Insallah artik durur geçer gider de bende rahatlarim..Stres yapma canım ya. Sen başından beri bunu yaşıyorsun ve her gittiğinde bebeğinin iyi olduğunu görüyorsun. Bi sorun yok sakin olSen yine doktora gidene kadar dikkat et o zaman dinlen yat bol bol. Bakalım doktor ne diyecek benim aklıma plasenta geldi ihtimal olarak
Canim çok teşekkür ederimbabylovee çok geçmiş olsun canım nasılsın şimdi lekenmen devam ediyormu
Yok kız listeye yazacak kadar kesin demiyim ama hissiyatim tamamen böyle. Belki de hislerim tırt çıkar bakalım göreceğizyaaa çok tatlı bişey ya eriyorum şuan böyle net konuşmana hahahaha çok hoşuma gitti demekki anneler gercekten hissedermişlistene kız yaz kendine bende eminim artık
Doğumda değişen bile duydum ya nasıl oluyor anlamadım. Ben 24. Haftaya kadar bikac kez daha sormuştum doktora hala kız eminiz dimi diyeValla bebeğim Kasım grubunu da takip ediyorum milletin 15 16 haftadan sonra hep değişmiş
Valla ne bilim acayip acayip İşler belli bı haftadan sonra net belli olması lazım değil mi pipi varsa erk yoksa kız işte amaaaaaan sağlıklı olsunlar da.Doğumda değişen bile duydum ya nasıl oluyor anlamadım. Ben 24. Haftaya kadar bikac kez daha sormuştum doktora hala kız eminiz dimi diyebu hikayelerden tırsıyor insan
Bence de belli olur bu hafta artık. Senin zaten nipt sonucun da gelecekmiş şüphemiz kalmazValla ne bilim acayip acayip İşler belli bı haftadan sonra net belli olması lazım değil mi pipi varsa erk yoksa kız işte amaaaaaan sağlıklı olsunlar da.
Bol bol dinlen kendini yorma canım önceki kaybından dolayı stres yapıyorsun ama şuan senin durumunda olup sağlıkla bebişini kucağına alan bi çok insan var sende onlardan biri olacaksın inanıyorum pozitif düşünmeye çalış güzel şeyler olsunCanim çok teşekkür ederimdevam ediyor canim malesef. Insallah gecip gider biter diye dua ediyorum.
Gebe kafasıBence de belli olur bu hafta artık. Senin zaten nipt sonucun da gelecekmiş şüphemiz kalmazBen en iyi ihtimalle 16yi bekleyeceğim. Ama bu belirsizlik de tuhaf bi şekilde zevk veriyor bana manyak mıyım neyim
Görümcem doğuma kadar öğrenememişti cinsiyeti bı kız bı erkek diyorlardı doğumda öğrenebildik kızdı bebişiValla ne bilim acayip acayip İşler belli bı haftadan sonra net belli olması lazım değil mi pipi varsa erk yoksa kız işte amaaaaaan sağlıklı olsunlar da.
bence haklı cıkcaksın birtane kadın cinsiyet partisinde diyorki "ben bebeğin annesiyim 100de 100 kız hissediyorum aha şimdide size ıspatlicam diyor" hahahaha okadar eminki doğru çıktıYok kız listeye yazacak kadar kesin demiyim ama hissiyatim tamamen böyle. Belki de hislerim tırt çıkar bakalım göreceğiz
Haydaaa al işte neden öncesinde ogrenilememis belli mi sebepGörümcem doğuma kadar öğrenememişti cinsiyeti bı kız bı erkek diyorlardı doğumda öğrenebildik kızdı bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?