Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?

Kordon da olabilir nipt sonucunu beklicem garanti olsun yahu senin kontrole daha çok var en çok merak ettiğim annelerden birisin bı git ya valla içimi rahatlat nolur
yaa yerimm okadar yakın olmuşuz ki bazılarımız burda birbirine nasıl heycan yapıyoruz kız çarşamba öğlen buraya paylaşıcam az kaldı cansınız ya

Canim insallah geçip gider. Gercekten malesef ki bu sureci bu sekilde yonetmek cok zorlastiriyor isleri.. galiba fazla harekete ayakta kalmaya yorulmaya gelemiyorum. Çünkü ilk haftalardan beri böyle gecti. Insallah artik durur geçer gider de bende rahatlarim..
Dinlecegim bol bol canim cok sagol

yaaa çok tatlı bişey ya eriyorum şuan böyle net konuşmana hahahaha çok hoşuma gitti demekki anneler gercekten hissedermiş listene kız yaz kendine bende eminim artık
Yok kız listeye yazacak kadar kesin demiyim ama hissiyatim tamamen böyle. Belki de hislerim tırt çıkar bakalım göreceğiz

Valla bebeğim Kasım grubunu da takip ediyorum milletin 15 16 haftadan sonra hep değişmiş
Doğumda değişen bile duydum ya nasıl oluyor anlamadım. Ben 24. Haftaya kadar bikac kez daha sormuştum doktora hala kız eminiz dimi diye bu hikayelerden tırsıyor insan

Doğumda değişen bile duydum ya nasıl oluyor anlamadım. Ben 24. Haftaya kadar bikac kez daha sormuştum doktora hala kız eminiz dimi diye bu hikayelerden tırsıyor insan
Valla ne bilim acayip acayip İşler belli bı haftadan sonra net belli olması lazım değil mi pipi varsa erk yoksa kız işte amaaaaaan sağlıklı olsunlar da.

Valla ne bilim acayip acayip İşler belli bı haftadan sonra net belli olması lazım değil mi pipi varsa erk yoksa kız işte amaaaaaan sağlıklı olsunlar da.
Bence de belli olur bu hafta artık. Senin zaten nipt sonucun da gelecekmiş şüphemiz kalmaz Ben en iyi ihtimalle 16yi bekleyeceğim. Ama bu belirsizlik de tuhaf bi şekilde zevk veriyor bana manyak mıyım neyim

Canim çok teşekkür ederim devam ediyor canim malesef. Insallah gecip gider biter diye dua ediyorum.
Bol bol dinlen kendini yorma canım önceki kaybından dolayı stres yapıyorsun ama şuan senin durumunda olup sağlıkla bebişini kucağına alan bi çok insan var sende onlardan biri olacaksın inanıyorum pozitif düşünmeye çalış güzel şeyler olsun

Görümcem doğuma kadar öğrenememişti cinsiyeti bı kız bı erkek diyorlardı doğumda öğrenebildik kızdı bebişi

Yok kız listeye yazacak kadar kesin demiyim ama hissiyatim tamamen böyle. Belki de hislerim tırt çıkar bakalım göreceğiz
bence haklı cıkcaksın birtane kadın cinsiyet partisinde diyorki "ben bebeğin annesiyim 100de 100 kız hissediyorum aha şimdide size ıspatlicam diyor" hahahaha okadar eminki doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…