Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Aa o da mı asitli içecek oluyor şaşırdım vallahi

Aa o da mı asitli içecek oluyor şaşırdım vallahi
Asitli ama degil mi ben biraktim asitli diye. Ama gidince sorcam unutmam insallah daa.. iç derse hemen hastaneden cikinca kendime ismarlayacagim bir şişe öyle özledim...
Bide ben asitli severim hep. Belki sade soda yasak degildir bile bana asitli icme deyince ben kökten biraktim hepsini. Yemekle bisey icmiyorum artik. Ya da ayran yapiyorum son zamanlarda. Oy hic bisey cekmiyor ki canim..

Doktorunla konuştun mu canım ? Randevuna daha vakit var diye biliyorum. Bence bir sıkıntı yoktur ama doktorundan duyarsan belki için rahat eder. Pek çıkmıyorum zaten ama evde yalnız olmak da kötü dışarda olsam en azından biri görür yardım eder diye düşünüyorum bugün çıktım mecburen hava da epey sıcak ve güneşli yanıma tuz aldım keçi gibi tuz yalar oldum

Arkadaşlar bugün lavabodan çıkacakken karnımın alt kısmında sanki su balonu hareket eder gibi anlık bir his yaşadım. Bir şey olmuşmudur sizce tedirgin oldum. Kanamam, lekelenmem ve ağrım yok çok şükür ki. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç

Vallahi ben hep sade Beypazarı maden suyu içerim Şimdi baktım içinde asit yok diyor

Kızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum

Vallahi ben hep sade Beypazarı maden suyu içerim Şimdi baktım içinde asit yok diyor
Belki de yoktur ama hani gazlı ya insanin kafasinda asitli imis gibi oluyor ama isin dogrusu ben normalde mide yanmasi cok yasardim bunlari birakinca hic yasamadim. Belki asitli degilse bile bir faydasi olmustur
Ay bende hastasiyim Beypazarı maden suyunun cok severim cok.. ankaralilar ortaya çıktık

Ay çok tatlısın yemişsin artık yerken niye soruyorsun bende yiyorum ne yalan söyleyeyim ikinci hamilelik rahatlığı var bende :/ İlkinde hiçbir şey yememiştim bunda bisküvi çikolata falan yiyorum yani ama cips daha bi tehlikeli sanırım onu normaldede yemem sende çok aramadıkça yeme bence

İnşallah olmaz kuzum, bir süre dinlen de sonra yavaştan gezmelere başlarsın zaten bu birkaç hafta geçsin de. Çok şükür iyi diyelim iyi olalım be, haftasonu misafirim vardı yoruldum biraz, bayram gelsin de dinleniyim istiyorm sadece

Ahahah keçi olsun saglik olsun. Tuzlu cubuk taşı yaninda yürürken kemirirsin
Canim bu hafta icine randevu aldik rahat edemedim bayram sonrasina kadar bekleyemedim... gideyim doktorum görsün bende goreyim duyayim rahat olalim ..
Ay kuzu aman karsidan karsiya gecerken falan dikkat et. Bence cok dolasma ama sen bilirsin.

Canim ben olabildigince uzak duruyorum. Gecen sen gibi dizide yiyordu cips ve canim cekti bes on adet yedim paketi kosarak mutfaga attim yoksa gerisi gelecekti.. bence az da olsa yemekten birsey olmaz ama.

Ben çok yasıyorum pıt pıt karnım atıyor ama o kalbe giden damarlar ordan geçiyormuş dediler ondan dediler merak etme kanama ağrı yoksa sorun yok

Hahah tam bitirmedim belki paketin yarısında engel olursunuz diye düşündüm normalde ben de pek yemem ama canım istedi niyeyse

Ben çok yasıyorum pıt pıt karnım atıyor ama o kalbe giden damarlar ordan geçiyormuş dediler ondan dediler merak etme kanama ağrı yoksa sorun yok
Ay çok teşekkür ederim. İlk defa oldu ben de ne hissedeceğimi bilemedim. Normal mi değil mi bilemedim. Ama içim rahatladı şimdi teşekkürler

Ben de nasıl olsa tansiyonum düşük tuzlu tuzlu iyi gelir diye vicdanımı rahatlatıyorum hangi gün randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…