- 23 Mart 2016
- 30.769
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.121
Aa o da mı asitli içecek oluyor şaşırdım vallahiYok kuzum yukseltir her zaman. Doktorlar tansiyon hastalarina ekstra dikkat etmelerini soyler hatta icmemeye calisin yada sodyumu düşük olani tercih edin derler. Ailemde tansiyon hastalari var mesela tansiyon dengesizse o esnada soda maden suyu teklifini reddederler hep.
Bende bayılırım sade sodaya/maden suyuna.. kontrole gittigimde tekrar tekrar soracagim hatta iceyim mi nooolur diyeçünkü dr asitli içme dedi. Onu da biraktim☹
paylaşıcam tabiBizle de bir video paylaşırsın inşallah. Ben cinsiyet Partisi yapanların hep önceden baktıklarını düşünürdüm
Helal olsun size Merakla bekliyoruzpaylaşıcam tabikız yok asla bakmadık tamamen süpriz olcak
Asitli ama degil miAa o da mı asitli içecek oluyor şaşırdım vallahi
Zaten öyle olunca tuzlu su soda ayran hepsini deniyoruz illaki biri tutarVallahi bilemedim kızlar ben hep düşürür diye biliyorum İnternettede öyle okudum şimdi ama yanlış yönlendirmeyyim ben su tuzlu ayrandan devam
Doktorunla konuştun mu canım ? Randevuna daha vakit var diye biliyorum. Bence bir sıkıntı yoktur ama doktorundan duyarsan belki için rahat eder. Pek çıkmıyorum zaten ama evde yalnız olmak da kötü dışarda olsam en azından biri görür yardım eder diye düşünüyorumSagol canim teşekkür ederim. Koyu pembe oldu canim. Hala da tam kesilmedim bi var bi yok ama kesilsin diye dua ediyorum bolca.. inşallah artik gecer lekelenmeler de daha gelmez...
Gecmis olsun canim sana da dikkat et bak cikma yalniz. Dinlen. Benimde bas donmelerim arada oluyor aniden geliyor o hal biliyorum ve cok tehlikeli düşersin falan dikkat et canim..
Canim maden suyu tansiyon yükseltiyor zaten dogru biliyorsun. Ozellikle beypazari mesela sodyumu baya yüksek aklinda olsun. Benimde en sevdigim markadir. Ama gebelikte tansiyonu yukseltir diye sodyum orani en düşük olanlardan tercih etmek gerekiyormus.. esin olmadan sokaklara cikmak yasak
Vallahi ben hep sade Beypazarı maden suyu içerim Şimdi baktım içinde asit yok diyorAsitli ama degil miben biraktim asitli diye. Ama gidince sorcam unutmam insallah daa.. iç derse hemen hastaneden cikinca kendime ismarlayacagim bir şişe öyle özledim...
Bide ben asitli severim hep. Belki sade soda yasak degildir bile bana asitli icme deyince ben kökten biraktim hepsini. Yemekle bisey icmiyorum artik. Ya da ayran yapiyorum son zamanlarda. Oy hic bisey cekmiyor ki canim..
Ay ben olsam meraktan çatlardım açıp bakardım sen iyi dayanıyorsun vallapaylaşıcam tabikız yok asla bakmadık tamamen süpriz olcak
Belki de yoktur ama hani gazlı ya insanin kafasinda asitli imis gibi oluyorVallahi ben hep sade Beypazarı maden suyu içerim Şimdi baktım içinde asit yok diyor
Ben de düşünüyorum acaba pasta falan mı yaptırsak diye ama asla dayanamaz kağıdı açar bakarımAy ben olsam meraktan çatlardım açıp bakardım sen iyi dayanıyorsun valla
Ay çok tatlısın yemişsin artık yerken niye soruyorsunKızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
İnşallah olmaz kuzum, bir süre dinlen de sonra yavaştan gezmelere başlarsın zaten bu birkaç hafta geçsin de. Çok şükür iyi diyelim iyi olalım be, haftasonu misafirim vardı yoruldum biraz, bayram gelsin de dinleniyim istiyorm sadeceSagol canim. İnşallah gecip gitsin tamamen gelmesin bir daha.. dedigin gibi cok kiside var lekelenmeler ama iste o an yasatinca dünya duruyor korkuyor insan.. bir daha olmaz bana da İnşallahsen nasilsin canim.
Doguma kadar folik asit alacagiz galiba. 2.trimester de de multivitamin icinde var folik asit yine kullanmaya devam edecegiz yani. Doktorun multivitamine gecmedi mi
Ahahah keçiDoktorunla konuştun mu canım ? Randevuna daha vakit var diye biliyorum. Bence bir sıkıntı yoktur ama doktorundan duyarsan belki için rahat eder. Pek çıkmıyorum zaten ama evde yalnız olmak da kötü dışarda olsam en azından biri görür yardım eder diye düşünüyorumbugün çıktım mecburen hava da epey sıcak ve güneşli yanıma tuz aldım keçi gibi tuz yalar oldum
Canim ben olabildigince uzak duruyorum. Gecen sen gibi dizide yiyordu cips ve canim cekti bes on adet yedim paketi kosarak mutfaga attimKızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
Ben çok yasıyorum pıt pıt karnım atıyor ama o kalbe giden damarlar ordan geçiyormuş dediler ondan dediler merak etme kanama ağrı yoksa sorun yokArkadaşlar bugün lavabodan çıkacakken karnımın alt kısmında sanki su balonu hareket eder gibi anlık bir his yaşadım. Bir şey olmuşmudur sizce tedirgin oldum. Kanamam, lekelenmem ve ağrım yok çok şükür ki. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç
HahahAy çok tatlısın yemişsin artık yerken niye soruyorsunbende yiyorum ne yalan söyleyeyim ikinci hamilelik rahatlığı var bende :/ İlkinde hiçbir şey yememiştim bunda bisküvi çikolata falan yiyorum yani ama cips daha bi tehlikeli sanırım onu normaldede yemem sende çok aramadıkça yeme bence
Ay çok teşekkür ederim. İlk defa oldu ben de ne hissedeceğimi bilemedim. Normal mi değil mi bilemedim. Ama içim rahatladı şimdi teşekkürlerBen çok yasıyorum pıt pıt karnım atıyor ama o kalbe giden damarlar ordan geçiyormuş dediler ondan dediler merak etme kanama ağrı yoksa sorun yok
Ben de nasıl olsa tansiyonum düşük tuzlu tuzlu iyi gelir diye vicdanımı rahatlatıyorumAhahah keçiolsun saglik olsun. Tuzlu cubuk taşı yaninda yürürken kemirirsin
Canim bu hafta icine randevu aldik rahat edemedim bayram sonrasina kadar bekleyemedim... gideyim doktorum görsün bende goreyim duyayim rahat olalim ..
Ay kuzu aman karsidan karsiya gecerken falan dikkat et. Bence cok dolasma ama sen bilirsin.
Canim ben olabildigince uzak duruyorum. Gecen sen gibi dizide yiyordu cips ve canim cekti bes on adet yedim paketi kosarak mutfaga attimyoksa gerisi gelecekti.. bence az da olsa yemekten birsey olmaz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?