Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuş cinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin

Eklentiler

• 1000031717.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 63
Insallah canimm amin olmaz insallah bir daha leke falan birsey.. hep yolunda ilerler insallah bundan sonrasi..
Ay misafir kabul ediyor musunuz yaa.. ben valla misafirlige de gitmiyorum kimseye misafir agirlayamiyorum da.
Biraz uzun oturunca kasiklarim agriyor gittigim yerde.
Eve misafir demek ayakta dolanip durmak demek.
Dikkat et kuzum. Artik kimseler bize küsmez hamislik bir saglikla gecsin de insallahh doguralim ... bayramda da gelen giden olur dinlenebilirsin insallah

Maşallah ne güzel de büyümüş ben 16. Haftadan önce cinsiyet söyleseler bile ikna olmam zaten canım bence daha erken bu haftalar için

Ne güzel haberler canım Darısı başımıza inşallah hiçbir şey göremiyorum dediyse kızdır

Canım tam tersi benim doktorum günde 1 adet sade maden suyu mutlaka iç dedi magnezyum açısından çok faydalı diye. Zaten asitli değil ki mineralli doğal kaynak suyu.

Sunsun9 kuzum ben paketli tuzlu çubuk tuzlu kraker filan mecburen yiyorum bulantı için canın çektiğinde abartmadan yediğinde bişey olmaz bence yaa sonuçta tüm hamilelik boyunca sigara alkol tüketen bile var (malesef)

merhaba kızlar ben de aralık annesiyim şu an 12 haftalığız .
Son gittiğim doktor beni çok huzursuz etti.
Bebeğin ense kalınlığı yüksek dedi.
3 milim ölçtü. Fetal dna anlıyor sentez vs önerdi.
Hiç bilmiyorum ne yapacağımı

Ayy maşallah göstermediyse kız teorini güçlendiriyor sanki

Haklısın canım. Kısıtlamaktansa ölçülü devam etmek daya sürdürülebilir. Bulantıların biraz daha olsun hafiflemedi mi

Bana doktor ic demedi canim. Maden suyunu icince gazli ya onu kastettim aslinda o asit mi gaz mi o kadarini bilmiyorum asit dedim
Ictigimizde gazli icecek gibi oluyor ya hani. Tabiki herkesin kendi doktoru ne derse o. Ben her ihtimale karsi onu da icmedim. Ama gittigimde sorup icecegim sodyum orani düşük olamlari icmekte bir sakinca olacagini bende düşünmüyorum zaten ve genel olarak diyet halinde oldugum icin süt yasak deseler ona bile tamam tamam diycem

2 li tarama yaptırdın mı canım

Canım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…