- 23 Mart 2016
- 30.769
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.141
Hemen onu yavaşça yerine koyHahahtam bitirmedim belki paketin yarısında engel olursunuz diye düşündüm normalde ben de pek yemem ama canım istedi niyeyse
Valla kaldırdım paketiHemen onu yavaşça yerine koy
Insallah canimm amin olmaz insallah bir daha leke falan birsey.. hep yolunda ilerler insallah bundan sonrasi..İnşallah olmaz kuzum, bir süre dinlen de sonra yavaştan gezmelere başlarsın zaten bu birkaç hafta geçsin de. Çok şükür iyi diyelim iyi olalım be, haftasonu misafirim vardı yoruldum biraz, bayram gelsin de dinleniyim istiyorm sadece
Maşallah ne güzel de büyümüşKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
Ne güzel haberler canım Darısı başımıza inşallahKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
Canım tam tersi benim doktorum günde 1 adet sade maden suyu mutlaka iç dedi magnezyum açısından çok faydalı diye. Zaten asitli değil ki mineralli doğal kaynak suyu.Asitli ama degil miben biraktim asitli diye. Ama gidince sorcam unutmam insallah daa.. iç derse hemen hastaneden cikinca kendime ismarlayacagim bir şişe öyle özledim...
Bide ben asitli severim hep. Belki sade soda yasak degildir bile bana asitli icme deyince ben kökten biraktim hepsini. Yemekle bisey icmiyorum artik. Ya da ayran yapiyorum son zamanlarda. Oy hic bisey cekmiyor ki canim..
Ben de nasıl olsa tansiyonum düşük tuzlu tuzlu iyi gelir diye vicdanımı rahatlatıyorumhangi gün randevun
Evet ya değişmesi de çok kötü. Bekleriz 1 ay daha bişey kalmadıMaşallah ne güzel de büyümüşben 16. Haftadan önce cinsiyet söyleseler bile ikna olmam zaten canım bence daha erken bu haftalar için
Bu kadar uyuduğunu görünce acaba erkek mi dedim ama yok kızdır kesinNe güzel haberler canım Darısı başımıza inşallahhiçbir şey göremiyorum dediyse kızdır
Ayy maşallahKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
Haklısın canım. Kısıtlamaktansa ölçülü devam etmek daya sürdürülebilir. Bulantıların biraz daha olsun hafiflemedi miCanım tam tersi benim doktorum günde 1 adet sade maden suyu mutlaka iç dedi magnezyum açısından çok faydalı diye. Zaten asitli değil ki mineralli doğal kaynak suyu.
Sunsun9 kuzum ben paketli tuzlu çubuk tuzlu kraker filan mecburen yiyorum bulantı için canın çektiğinde abartmadan yediğinde bişey olmaz bence yaa sonuçta tüm hamilelik boyunca sigara alkol tüketen bile var (malesef)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımolsun yedigin akdari yeter fazlasina gerek yok
Persembe günü kuzum. Gideyim de ferah haberlerle doneyim insallah aminnn
Bana doktor ic demedi canim. Maden suyunu icince gazli ya onu kastettim aslindaCanım tam tersi benim doktorum günde 1 adet sade maden suyu mutlaka iç dedi magnezyum açısından çok faydalı diye. Zaten asitli değil ki mineralli doğal kaynak suyu.
Sunsun9 kuzum ben paketli tuzlu çubuk tuzlu kraker filan mecburen yiyorum bulantı için canın çektiğinde abartmadan yediğinde bişey olmaz bence yaa sonuçta tüm hamilelik boyunca sigara alkol tüketen bile var (malesef)
2 li tarama yaptırdın mı canımmerhaba kızlar ben de aralık annesiyim şu an 12 haftalığız .
Son gittiğim doktor beni çok huzursuz etti.
Bebeğin ense kalınlığı yüksek dedi.
3 milim ölçtü. Fetal dna anlıyor sentez vs önerdi.
Hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Insallah canim amin cok teşekkür ederim.. senin ikili tarama falan ne zaman olacak belli miHayırlı haberlerle gel inşallah canım
17 haziranda perinatolojiden randevu aldım tam 12. Hafta oluyor o gün. Ama gider miyim bilmiyorum hala karar veremedim tarama testleri konusundaInsallah canim amin cok teşekkür ederim.. senin ikili tarama falan ne zaman olacak belli mi
Neden canim gitmemek isteme sebebin ?17 haziranda perinatolojiden randevu aldım tam 12. Hafta oluyor o gün. Ama gider miyim bilmiyorum hala karar veremedim tarama testleri konusunda
Canım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yaniKızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?