Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Haklısın canım. Kısıtlamaktansa ölçülü devam etmek daya sürdürülebilir. Bulantıların biraz daha olsun hafiflemedi mi
Evet kısıtlanınca daha çok canı istiyor insanın hemde daha strese sokuyor bence sağlık açısından problem yoksa arada kaçamak olabilir kuzum eskisi kadar yoğun değil ama sabahları mutlaka safra kusuyorum gün içinde de sürekli bulanıyor halsiz bırakıyor çok. Bir an önce bitmesini istiyorum çok zor bir durum
Aa evet gaz anlamında haklısın çok gaz yapıyor ilk içince ben zaten her gün içemiyorum. Hamilelikte diyet yapmakta zordur canım allah kolaylık versin hepimize

Amiinnn
yok ya normalde öyle çok misafirim falan gelmez, eşimin yiğeni geldi kaldı haftasonu görümcemler yazlığa gitmiş kızın sıvanı var diye gitmemiş evde tek kalmasın diye çağırdık, dün akşam da almaya geldiler çocuklarını, e yoldan gelmişler mecbur yemek çay verilecekti. Eşimle biz bize olsak ne bulsak yiyoruz ama başka biri olunca evde yemek yapmak gerekiyor o da yoruyor ve zorluyor biraz. hamilelikten beri tembelliğe alışmışm galiba :) bayramda hep dinlencem inşallah

Canım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yani
Çikolata bisküvi içeriğine bakarak ben de yiyorum arada özellikle şeker şurubu falan yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama cipsler çok sağlıksız diyorlar ya ondan da merak ettim.

Canım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yani
Şu yazdığın hayal gibi geliyor o kadar uzun zamandır tatlı birşeyler yemedim ki iştahla canımın çektiği bişeyleri yemeyi dört gözle bekliyorum

Safra kusuyorsan mide yanması sorunu da yaşınıyorsundur o zaman çok zor ama sabret inşallah geçer ikinci trimesterda yiyip içebiliyor musun peki yoksa serum desteği mi alıyorsun

Şehir hastaneleri iyi yine ben şuanlık memnunum, tabiki randevu sıkıntı testler için sıra bulmak sıkıntı ama hizmet güzel güven veriyor bana. Ben ikili test için tam 13+0 a randevu alabildim. Baya Büyümüş olacak cinsiyet tüyoları alırım diyorum

İçinizi rahat tutun sonradan değişen çok oluyor sıvı azalıyor gelişimi devam ettikçe hemen kötü düşünmeye gerek yok Fetal DNA nızı da bi yaptırın bakalım o daha net bilgi verir amniyosenteze hiç gerek kalmaz inşallah

Ah sorma.. baya zor hemde.. bazen canim tatli birseyler cekiyor ama yiyemiyorum... insallah sekerim dengeli ilerler de ilerleyen haftalarda ufak kacamaklar yapma iznim olur. Elimden geleni yapcam bebegim icin
Tarama testleri tanı koymuyor çünkü canım şüpheli bir durum olsa doğuma kadar bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.
Tabiki tercih senin canim. Ama riskli bir durum görülürse fetal dna oneriyorlar genelde. Sen fetal yaptirmayi düşünüyor musun

Fetali de düşünmüyorum canım. Bildiğim kadarıyla fetal dna ile tespit edilen hastalıkların tedavisi yokmuş o yüzden öğrenmek çok da gerekli değil gibi geliyor. Kafam karışık tabi belki yanlış biliyorumdur fikir değiştirebilirim.

Uzak yoldan gelene de boş olmuyor haklisin canım dogru. Evet ya bende oyle oldum cidden. Esimle ben varken tamam sıkıntı yok bir seyler ye kalk ama misafir olunca zor oluyor. Bosver bizde hamislikte biraz premses olalim

Safra kusuyorsan mide yanması sorunu da yaşınıyorsundur o zaman çok zor ama sabret inşallah geçer ikinci trimesterda yiyip içebiliyor musun peki yoksa serum desteği mi alıyorsun
Çoğunlukla serum alıyorum kuzum haftada 2 kez filan. Yiyebildiğim şeyler çok kısıtlı, ilk zamanlar sabahları kaşarlı tost yiyordum midem onu da kabul etmeyince şimdi sadece peynir ekmek yiyorum. Gündüzde makarna ya da haşlanmış patates yiyebiliyorum meyve de midemi bulandırıyor özellikle tatlı meyveler. Erik yiyorum bazen bide portakal. Mide yanması da oluyor kuzum ama sürekli katı beslenince kabızlık daha çok etkilemeye başladı umarım ilk trimester bitince hepsi geçer

Bazi hastaliklar var ki bilinince dogumdan sonra bebegi direkt cocuk doktoruna götürüyorsun tedavi icin Allah korusun hic biri olmasin insallah bebislerimizde... tercih meselesi canim tabiki nasil istersen. Hic birsey bilmeden ilerlemek de strese sokmaz mi bilemedim. Zor kararlar yaa

Tarama testleri tanı koymuyor çünkü canım şüpheli bir durum olsa doğuma kadar bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.
Detaylı zaten yapılacak en azndan nipt yüzde 99 oranında doğru sonuç veriyor kromozomal sıkıntı var mı yok mu diye detaylida da organlara bakar için rahatlar bı nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…