- 15 Mayıs 2022
- 1.800
- 2.320
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.161
Evet kısıtlanınca daha çok canı istiyor insanın hemde daha strese sokuyor bence sağlık açısından problem yoksa arada kaçamak olabilirHaklısın canım. Kısıtlamaktansa ölçülü devam etmek daya sürdürülebilir. Bulantıların biraz daha olsun hafiflemedi mi
Aa evet gaz anlamında haklısın çok gaz yapıyor ilk içinceBana doktor ic demedi canim. Maden suyunu icince gazli ya onu kastettim aslindao asit mi gaz mi o kadarini bilmiyorum asit dedim
Ictigimizde gazli icecek gibi oluyor ya hani. Tabiki herkesin kendi doktoru ne derse o. Ben her ihtimale karsi onu da icmedim. Ama gittigimde sorup icecegim sodyum orani düşük olamlari icmekte bir sakinca olacagini bende düşünmüyorum zaten ve genel olarak diyet halinde oldugum icin süt yasak deseler ona bile tamam tamam diycem
Tarama testleri tanı koymuyor çünkü canım şüpheli bir durum olsa doğuma kadar bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.Neden canim gitmemek isteme sebebin ?
AmiinnnInsallah canimm amin olmaz insallah bir daha leke falan birsey.. hep yolunda ilerler insallah bundan sonrasi..
Ay misafir kabul ediyor musunuz yaa.. ben valla misafirlige de gitmiyorum kimseye misafir agirlayamiyorum da.
Biraz uzun oturunca kasiklarim agriyor gittigim yerde.
Eve misafir demek ayakta dolanip durmak demek.
Dikkat et kuzum. Artik kimseler bize küsmez hamislik bir saglikla gecsin de insallahh doguralim ... bayramda da gelen giden olur dinlenebilirsin insallah
Çikolata bisküvi içeriğine bakarak ben de yiyorum arada özellikle şeker şurubu falan yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama cipsler çok sağlıksız diyorlar ya ondan da merak ettim.Canım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yani
Şu yazdığın hayal gibi geliyorCanım Ben de yiyorum. Mesela işte çayın yanına bisküvi ya da çikolata açıyoruz arkadaşlarla 1-2 Bisküvi ya da 1 parça çikolata gofret ne varsa alıyorum yani
Safra kusuyorsan mide yanması sorunu da yaşınıyorsundur o zaman çok zor ama sabret inşallah geçer ikinci trimesterdaEvet kısıtlanınca daha çok canı istiyor insanın hemde daha strese sokuyor bence sağlık açısından problem yoksa arada kaçamak olabilirkuzum eskisi kadar yoğun değil ama sabahları mutlaka safra kusuyorum gün içinde de sürekli bulanıyor halsiz bırakıyor çok. Bir an önce bitmesini istiyorum çok zor bir durum
Aa evet gaz anlamında haklısın çok gaz yapıyor ilk içinceben zaten her gün içemiyorum. Hamilelikte diyet yapmakta zordur canım allah kolaylık versin hepimize
Şehir hastaneleri iyi yine ben şuanlık memnunum, tabiki randevu sıkıntı testler için sıra bulmak sıkıntı ama hizmet güzel güven veriyor bana. Ben ikili test için tam 13+0 a randevu alabildim. Baya Büyümüş olacak cinsiyet tüyoları alırım diyorumKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
İnşallah geçer bir an önce canım, az kaldıŞu yazdığın hayal gibi geliyoro kadar uzun zamandır tatlı birşeyler yemedim ki iştahla canımın çektiği bişeyleri yemeyi dört gözle bekliyorum
İçinizi rahat tutun sonradan değişen çok oluyor sıvı azalıyor gelişimi devam ettikçe hemen kötü düşünmeye gerek yok Fetal DNA nızı da bi yaptırın bakalım o daha net bilgi verir amniyosenteze hiç gerek kalmaz inşallahmerhaba kızlar ben de aralık annesiyim şu an 12 haftalığız .
Son gittiğim doktor beni çok huzursuz etti.
Bebeğin ense kalınlığı yüksek dedi.
3 milim ölçtü. Fetal dna anlıyor sentez vs önerdi.
Hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Ah sorma.. baya zor hemde.. bazen canim tatli birseyler cekiyor ama yiyemiyorum... insallah sekerim dengeli ilerler de ilerleyen haftalarda ufak kacamaklar yapma iznim olur. Elimden geleni yapcam bebegim icinEvet kısıtlanınca daha çok canı istiyor insanın hemde daha strese sokuyor bence sağlık açısından problem yoksa arada kaçamak olabilirkuzum eskisi kadar yoğun değil ama sabahları mutlaka safra kusuyorum gün içinde de sürekli bulanıyor halsiz bırakıyor çok. Bir an önce bitmesini istiyorum çok zor bir durum
Aa evet gaz anlamında haklısın çok gaz yapıyor ilk içinceben zaten her gün içemiyorum. Hamilelikte diyet yapmakta zordur canım allah kolaylık versin hepimize
Tabiki tercih senin canim. Ama riskli bir durum görülürse fetal dna oneriyorlar genelde. Sen fetal yaptirmayi düşünüyor musunTarama testleri tanı koymuyor çünkü canım şüpheli bir durum olsa doğuma kadar bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.
Fetali de düşünmüyorum canım. Bildiğim kadarıyla fetal dna ile tespit edilen hastalıkların tedavisi yokmuş o yüzden öğrenmek çok da gerekli değil gibi geliyor. Kafam karışık tabi belki yanlış biliyorumdur fikir değiştirebilirim.Ah sorma.. baya zor hemde.. bazen canim tatli birseyler cekiyor ama yiyemiyorum... insallah sekerim dengeli ilerler de ilerleyen haftalarda ufak kacamaklar yapma iznim olur. Elimden geleni yapcam bebegim icin
Tabiki tercih senin canim. Ama riskli bir durum görülürse fetal dna oneriyorlar genelde. Sen fetal yaptirmayi düşünüyor musun
Uzak yoldan gelene de boş olmuyor haklisin canım dogru. Evet ya bende oyle oldum cidden. Esimle ben varken tamam sıkıntı yok bir seyler ye kalk ama misafir olunca zor oluyor. Bosver bizde hamislikte biraz premses olalimAmiinnn
yok ya normalde öyle çok misafirim falan gelmez, eşimin yiğeni geldi kaldı haftasonu görümcemler yazlığa gitmiş kızın sıvanı var diye gitmemiş evde tek kalmasın diye çağırdık, dün akşam da almaya geldiler çocuklarını, e yoldan gelmişler mecbur yemek çay verilecekti. Eşimle biz bize olsak ne bulsak yiyoruz ama başka biri olunca evde yemek yapmak gerekiyor o da yoruyor ve zorluyor biraz. hamilelikten beri tembelliğe alışmışm galiba :) bayramda hep dinlencem inşallah
Çoğunlukla serum alıyorum kuzum haftada 2 kez filan. Yiyebildiğim şeyler çok kısıtlı, ilk zamanlar sabahları kaşarlı tost yiyordum midem onu da kabul etmeyince şimdi sadece peynir ekmek yiyorum. Gündüzde makarna ya da haşlanmış patates yiyebiliyorumSafra kusuyorsan mide yanması sorunu da yaşınıyorsundur o zaman çok zor ama sabret inşallah geçer ikinci trimesterdayiyip içebiliyor musun peki yoksa serum desteği mi alıyorsun
Bazi hastaliklar var ki bilinince dogumdan sonra bebegi direkt cocuk doktoruna götürüyorsun tedavi icin Allah korusun hic biri olmasin insallah bebislerimizde... tercih meselesi canim tabiki nasil istersen. Hic birsey bilmeden ilerlemek de strese sokmaz mi bilemedim. Zor kararlar yaaFetali de düşünmüyorum canım. Bildiğim kadarıyla fetal dna ile tespit edilen hastalıkların tedavisi yokmuş o yüzden öğrenmek çok da gerekli değil gibi geliyor. Kafam karışık tabi belki yanlış biliyorumdur fikir değiştirebilirim.
Detaylı zaten yapılacak en azndan nipt yüzde 99 oranında doğru sonuç veriyor kromozomal sıkıntı var mı yok mu diye detaylida da organlara bakar için rahatlar bı nebzeTarama testleri tanı koymuyor çünkü canım şüpheli bir durum olsa doğuma kadar bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.
Erkek gibiiKızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı aranızda?
Aa neye göre baktınız acabaErkek gibii
Kardeşimin bebisi de bu pozisyondaydi kızmis ona benzettim canımAa neye göre baktınız acaba
Ama o tersteydi seninki erkek gbiKardeşimin bebisi de bu pozisyondaydi kızmis ona benzettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?