- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.181
Kız gibi mi o zamanKardeşimin bebisi de bu pozisyondaydi kızmis ona benzettim canım
Ay hadi bakalım sağlıkla gelsinde 11.haftadayız şuan :)Ama o tersteydi seninki erkek gbi
Sağlıkla gelsinAy hadi bakalım sağlıkla gelsinde 11.haftadayız şuan :)
Ben hamile kalmadan önce hiç eve paket cips alıp yemezdim arada arkadaşlarla oturduğumuzda bi kaç tane yerdim ama daha 6. Haftamda cips aşerdim ve yedim sonuçta her gün sürekli yemiyoruzKızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
Maşallah canım kemik yapısını erkeğe benzettim birde çok susuz bırakma kendini kesen küçük sankiKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
Bende misafirliğe gidersem çok gaz sancısı çekiyormEvet oluyo hatta bazen gaz sancısı çekiyorum
O yüzden mi bize su için deyip duruyorlarMaşallah canım kemik yapısını erkeğe benzettim birde çok susuz bırakma kendini kesen küçük sanki
12+6 canmSenin kaç haftalık oldu bebiş
14.haftaya girdim daha da yorgun hissediyorum kendimiİyi günler hanımlar. En son buralara 3 hafta önce bakmıştım sanırım. Halsizlik sizlerde de çok var mı? Ne zaman geçer acabaBende 9.haftadayım çok şükür . Umarım herkes iyidir.
Bacak arası dimi bu kız gbi canım daha konuşmak icn de çok erkenBir de boyle asagidan fotograflarimiz var fikri olan var mii?
Ay ben 5 litre su kesin içiyorumdur aşırı su içen biriyimMaşallah canım kemik yapısını erkeğe benzettim birde çok susuz bırakma kendini kesen küçük sanki
Tahmini var ama soylemek istemedi yanilma payi yuzunden gibi geldi. 2 hafta sonra goruselim cinsiyet icin dedi. Heveslenmistim belki soyler bi sey diye, oglumda bu haftada %60 erkek diyim demistiBacak arası dimi bu kız gbi canım daha konuşmak icn de çok erken
Canım ben bugün koşturmaca içinde yazamadim da şimdi gördüm. Dotoruna sordun mu veya acile gittin mi naptınKanama geçti ama bugün kahverengi pıhtılı akıntı geldi korktum
Ya gerçekten zor geçti benim için de zaman. Çok şükür iyi olduğunu gördüm ya eşsiz bir duyguGeçen hafta ben de öyle oldum. Normalde başlarda sık sık kontrol oldu ya keseydi, kalp atışıydı şimdi ilk kez 4 hafta sonra gittim kalbim duracak gibiydi endişeden
Duruşun güzelliği ya maşallah kız gibi hissettim ama hiç bir dayanağım yokMeraba kizlar, pek yazamadan takip ediyorum duzenli burayi. 12+1 kontrolumuz vardi bugun, doktorun tahmini var gibiydi ama soylemek istemedi 2 hafta sonra soyleyelim cinsiyeti dedi. Kemik yapisindan bile tahminleri olabiliyormus. Ayni haftada oglumun ultrason fotografini da ekliyorum kiyas icin. Ilk fotograf oglum, ikinci fotograf simdiki minik.
Senin kontrol ne zaman canım o kadar merak ediyorum ki. Bayram öncesi gideceğim demiştin günü belli mi yazdıysan da görmedimSagol canim teşekkür ederim. Koyu pembe oldu canim. Hala da tam kesilmedim bi var bi yok ama kesilsin diye dua ediyorum bolca.. inşallah artik gecer lekelenmeler de daha gelmez...
Gecmis olsun canim sana da dikkat et bak cikma yalniz. Dinlen. Benimde bas donmelerim arada oluyor aniden geliyor o hal biliyorum ve cok tehlikeli düşersin falan dikkat et canim..
Canim maden suyu tansiyon yükseltiyor zaten dogru biliyorsun. Ozellikle beypazari mesela sodyumu baya yüksek aklinda olsun. Benimde en sevdigim markadir. Ama gebelikte tansiyonu yukseltir diye sodyum orani en düşük olanlardan tercih etmek gerekiyormus.. esin olmadan sokaklara cikmak yasak
Evet sabah aç karna beni çok rahatsız etti. Gece yatmadan içeyim dedim o bile kurtarmadı beni yan etkilerinden.Benim de seninle aynı şekilde folik bitti, demir, D vitamini, multivitamin ve magnezyum başladık. Bu Ferro beni bitirdi ya. 3 aydır tek kötü bir şeyim yoktu şimdi tansiyon düşüklüğü bugün de mide bulantısı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?