Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ben hamile kalmadan önce hiç eve paket cips alıp yemezdim arada arkadaşlarla oturduğumuzda bi kaç tane yerdim ama daha 6. Haftamda cips aşerdim ve yedim sonuçta her gün sürekli yemiyoruz
Hele dün bir arkadaşımızın eşi 6 aylık hamileymiş onu sigara içerken gördüm onu görünce cips yediğim için o kadar vicdan azabı çekmeme de gerek yokmuş dedim
Hala canım ara ara çekiyor bende daha sağlıklı olan alternatiflerine yöneldim züber gibi katkısız sağlıklı paketli gıdalar tüketmeye çalışıyorum sende öyle yapabilirsin belki

Kızlar bugün 10+3 oldum hafif adet ağrısı benzer ağrı var alt karnımda 8 haftaya girdikten sonra adet ağrısı olmuyordu geçmişti şimdi bu normal mi korktum bi

Maşallah canım kemik yapısını erkeğe benzettim birde çok susuz bırakma kendini kesen küçük sanki

İyi günler hanımlar. En son buralara 3 hafta önce bakmıştım sanırım. Halsizlik sizlerde de çok var mı? Ne zaman geçer acaba Bende 9.haftadayım çok şükür . Umarım herkes iyidir.

Bir de boyle asagidan fotograflarimiz var fikri olan var mii?

Eklentiler

• 1000236787.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000236788.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000236789.webp
    27 KB · Görüntüleme: 35
İyi günler hanımlar. En son buralara 3 hafta önce bakmıştım sanırım. Halsizlik sizlerde de çok var mı? Ne zaman geçer acaba Bende 9.haftadayım çok şükür . Umarım herkes iyidir.
14.haftaya girdim daha da yorgun hissediyorum kendimi magnezyuma rağmen

Maşallah canım kemik yapısını erkeğe benzettim birde çok susuz bırakma kendini kesen küçük sanki
Ay ben 5 litre su kesin içiyorumdur aşırı su içen biriyim doktor hiç öyle bişey demedi keseyle ilgili herşey iyi dedi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum

Geçen hafta ben de öyle oldum. Normalde başlarda sık sık kontrol oldu ya keseydi, kalp atışıydı şimdi ilk kez 4 hafta sonra gittim kalbim duracak gibiydi endişeden
Ya gerçekten zor geçti benim için de zaman. Çok şükür iyi olduğunu gördüm ya eşsiz bir duygu

Duruşun güzelliği ya maşallah kız gibi hissettim ama hiç bir dayanağım yok

Senin kontrol ne zaman canım o kadar merak ediyorum ki. Bayram öncesi gideceğim demiştin günü belli mi yazdıysan da görmedim

Evet sabah aç karna beni çok rahatsız etti. Gece yatmadan içeyim dedim o bile kurtarmadı beni yan etkilerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…