- 18 Temmuz 2022
- 6.422
- 10.829
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.201
Kız bunu şimdi gördümKız o kız erkek olsa uyumazdı
Milletin bebeği neler yapıyor kız benimki uyuma yeteneği geliştirmiş. Aynı performansı doğunca da bekliyorumyaaaaa pıtırcıklara bak maşallah büyümüşler de uyuyorlarmış
Herkesi kendimiz gibi biliyoruz ben de öyle düşünürdümBizle de bir video paylaşırsın inşallah. Ben cinsiyet Partisi yapanların hep önceden baktıklarını düşünürdüm
Ben canım isteyerek haftalardır birşey yemedim desem. Ama canım istese arada yerdim ve hiç vicdan azabim olmazdıKızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
Canım fetal DNA veya amniyosentez yaptirmani tavsiye ederim. Muhtemelen birşey yoktur ama gebelik sonuna kadar bu endişeyle duramazsin bencemerhaba kızlar ben de aralık annesiyim şu an 12 haftalığız .
Son gittiğim doktor beni çok huzursuz etti.
Bebeğin ense kalınlığı yüksek dedi.
3 milim ölçtü. Fetal dna anlıyor sentez vs önerdi.
Hiç bilmiyorum ne yapacağımı
Ben çok memnunum ya. Doktoruma bayılıyorum. Doğumum da harikaydı. İnşallah bu da öyle geçer. İnşallah seninki görünür ya benimki hicbisey anlaşılmıyor. Zaten kendimi 16. Haftaya hazırlamıştım ben öğrenmek içinŞehir hastaneleri iyi yine ben şuanlık memnunum, tabiki randevu sıkıntı testler için sıra bulmak sıkıntı ama hizmet güzel güven veriyor bana. Ben ikili test için tam 13+0 a randevu alabildim. Baya Büyümüş olacak cinsiyet tüyoları alırım diyorum
Canim persembeye ara muayene randevusu aldik asil randevum bayram sonrasina hala. Ama simdi gitmezsem de içim rahat etmeyecek insallah hersey guzel ilerliyordur bebegim de iyidir hep güzel haberler alırım bendeSenin kontrol ne zaman canım o kadar merak ediyorum ki. Bayram öncesi gideceğim demiştin günü belli mi yazdıysan da görmedim
Kivi denedin mi bana kivi cok iyi geliyorÇoğunlukla serum alıyorum kuzum haftada 2 kez filan. Yiyebildiğim şeyler çok kısıtlı, ilk zamanlar sabahları kaşarlı tost yiyordum midem onu da kabul etmeyince şimdi sadece peynir ekmek yiyorum. Gündüzde makarna ya da haşlanmış patates yiyebiliyorummeyve de midemi bulandırıyor özellikle tatlı meyveler. Erik yiyorum bazen bide portakal. Mide yanması da oluyor kuzum ama sürekli katı beslenince kabızlık daha çok etkilemeye başladı umarım ilk trimester bitince hepsi geçer
Doktorum sabah aç karnına içme miden kötü olabilir, bir öğününden 2 saat önce iç dedi ama o da kurtarmadı. Yarın kontrolüm var soracağım muadil vardır belkiEvet sabah aç karna beni çok rahatsız etti. Gece yatmadan içeyim dedim o bile kurtarmadı beni yan etkilerinden.
Canım benim kız da prenses prenses yatıyordu. Erkek kuduruktu durmuyordu yerindeKız bunu şimdi gördümBenim kafamdaki erkek profili elinde kumanda koltukta yatıyor hep niye acaba kızım aşırı kuduruk olurdu ultrasonda takla attığını bile gördüm. Bu yan gelip yatmış olunca erkek mi acaba demedim değil (ama yok ya kızda kararlıyım inatla )
Bizim bebişlerin bu uyku hali ne olcak böyleKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
Ay hadi İnşallah ya persembe günü de senin bebişin sağlık haberiyle bayrama girelim içimiz huzurlu olsunCanim persembeye ara muayene randevusu aldik asil randevum bayram sonrasina hala. Ama simdi gitmezsem de içim rahat etmeyecek insallah hersey guzel ilerliyordur bebegim de iyidir hep güzel haberler alırım bendesenin bebisin de iyi olmasina cok cok sevindim insallah hepimizin ikili tarama test sonuclari da guzel güzel gelir
Hahaha kuzular ya maşallahCanım benim kız da prenses prenses yatıyordu. Erkek kuduruktu durmuyordu yerinde
Ben de eşime kız sana çekmiş sürekli yatıyor baksana diyorumHahaha kuzular ya maşallahmuhtemelen cinsiyetle alakası yok zaten bunun ama benim kafamdaki erkek cinsi böyle bişey
Ben ilk muayeneye gittiğimde de doktor hanım dedi zaten cihazım biraz külüstür diyeBizim bebişlerin bu uyku hali ne olcak böyleben erkeğe benzettim kemik yapısına göre benim doktorun odası olmadığı için bi şans hocanın bi okan hocanın izinli olduğu günler odalarında hizmet veriyo ilk defa şans hocanın denk geldim odasına dediğin gibi ultrason hiç düzgün göstermedi ben aynıdır diye düşünüyodum ultrasonlar fark ediyormuş
Asıl onun yatmasi doğumdan sonra batacak sana sıkı durBen de eşime kız sana çekmiş sürekli yatıyor baksana diyorum
Aaaa erkek bebekler genelde uykuda çok dirençlidir benim 2.yi yapamama sebebim çoğunlukla buydu çünkü adam doğdu doğalı uyumyr yaş oldu 8 hala uyumuyor.uykusuzluk beni çok tükenmişti://Kız bunu şimdi gördümBenim kafamdaki erkek profili elinde kumanda koltukta yatıyor hep niye acaba kızım aşırı kuduruk olurdu ultrasonda takla attığını bile gördüm. Bu yan gelip yatmış olunca erkek mi acaba demedim değil (ama yok ya kızda kararlıyım inatla )
Uyumamasi gereken yaşlarda uyuyorlar demekki olan yine kadınlara oluyorAaaa erkek bebekler genelde uykuda çok dirençlidir benim 2.yi yapamama sebebim çoğunlukla buydu çünkü adam doğdu doğalı uyumyr yaş oldu 8 hala uyumuyor.uykusuzluk beni çok tükenmişti://
Senin bahsettiğin 30 yaş sonrası erkeklere gelen güncelleme sanırım
Amin canımmm amin oy ne güzel duaAy hadi İnşallah ya persembe günü de senin bebişin sağlık haberiyle bayrama girelim içimiz huzurlu olsun
Kesinlikle canım ben bol su içmeye çalışıyorum kesem güzel di yavrucak yüzüyor balık gibi akvaryuma çevirdimO yüzden mi bize su için deyip duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?