Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım hiç ağzıma sürmem zaten iştahımı da çekmiyor bence hiç yeme

Kivi denedin mi bana kivi cok iyi geliyor aynı durumdaydim 1,5 aydir peynir ekmekle besleniyordum. Iki gündür aksamlari tavuklu pilav yiyebiliyorum şoktayım
Denemedim normalde pek sevmem ama deneyeyim yeter ki iyi gelsin teşekkür ederim bugün karpuz yedim korkarak ama o da iyi geldi. Umarım bir an önce biter bu durum rahat evreye geçeriz

İyi günler. Nuba göre cinsiyet tahmininde bulunabilecek olan varmı?

Eklentiler

• IMG_9272.webp
    45 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_9274.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 73
Canım seni merak ettik bugün herşey yolunda ne güzel maşallah 3 hafta sonra 15 haftalık oluyorsun daha net görür doktor cinsiyeti

Kızlar günaydın dün akşam tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bayağı sonra peceteyle sildiğimde de geldi bayağı peçeteye endişelenmem gereken bir durum mu acaba ? Sonra gelmedi ama karnımın alt tarafına ağrı giriyor arada ve aşırı tuvalete çıkıyorum çok sık çişim geliyor doktoruma yazdım ama hala cevap vermedi ben oğlumda hiç lekelenme görmedim. Bunda da ilk defa dün akşam başıma geldi ve korktum açıkçası

Günaydın canım, geçenlerde bende de oldu şükür sorun çıkmadı doktor herhangi bir şeyden olmuş olabilir dedi, plasenta aşağıdaymış o da bu haftalarda önemli değil ilerde yukarı çıkıyormuş, progestan kullandım şükür kanama tekrarlamadı, sabaha tekrar görmediysen korkma bence ama içinin rahat etmesi için doktora görün istersen

Günaydın canim bi kere bende de olmuştu acile gitmiştim alttan bakmisti kanama yok demişti adet kanı gibi kırmızı sancılı ve pıhtılı olmadıktan sonra korkma dedi dinlen bugün biraz devam ederse git istersen belki progestan filan verir

annabelica canım bizim bebişlerimiz aynı gidiyor herhalde ultrason fotoğrafları da benziyor doktor bir tahminde bulundu mu kaç haftalık oldun ikili yarama yaptın mı bir de :)

Selam kızlar ist avrupada özele gidip memnun olup önerebilecek varmı? Acıbadem’e fiyat sordum sormaz olaydım sadece doğum için 90bin dediler gebelik takibi hariç şok oldum acaba şöyle 50-60 bine takip yapan hastane var mıdır?

Kızlar ikili test yorumlayabilecek olan var mı? Değerin altındadır demek iyi değil mi?

Eklentiler

• 1000083270.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba herkese .bir şey soracağım özel hastanede doktora gidenler doktor ne kadar ultrasonda tutuyor .Yani benim doktor 10 sn belki sadece kalbini dinletiyor .Bugun gittim mesela toplasanız 10 sn sürdü .hiç hareket ettiğini bile göremedim bebeğin ki benim geçmişte sorunlu gebeliklerim oldu .Sonra burnunu ensesini ne zaman ölçeceksiniz dedim onun için 2 li taramaya yönlendirmem yaptırmanız lazım dedi .Ama ben onu yaptırmak istemiyorum genel olarak ölçmesi gerekmiyor mu 11+4 teyim .Bir de benim diğer bebeklerimin ikisinde de ayakları içe dönüktü ellerini hareket ettiremiyordu onu görüp görmediğini sorduğumda bu haftada daha eller kollar olmadığını daha çıkıntı halinde olduğunu söyledi .Şaka mı bu ya ben ultrasonlara bakıyorum bu haftada çocuğun her şeyi var cinsiyetini bile söylüyorlar yani nerdeyse tahmini

ben medipole gidiyorum çok da memnunum canım. Doğum için 30-35 demişlerdi ama paket fiyatı sormadım hiç. muayene fiyatları da acıbademe göre uygun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…