- 5 Haziran 2021
- 5.627
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.221
Demeki görüntü öyle çekmişAy ben 5 litre su kesin içiyorumdur aşırı su içen biriyimdoktor hiç öyle bişey demedi keseyle ilgili herşey iyi dedi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum
Kızlar paketli gıdalar konusunda dikkat edebiliyor musunuz ? Benim arada canım istiyor. Zararlı biliyorum ama ara sıra yense sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mesela canım sade patates cipsi istedi aldım ve yiyorum hatta. Yanlış mı yapıyorum
Denemedim normalde pek sevmem ama deneyeyim yeter ki iyi gelsin teşekkür ederimKivi denedin mi bana kivi cok iyi geliyoraynı durumdaydim 1,5 aydir peynir ekmekle besleniyordum. Iki gündür aksamlari tavuklu pilav yiyebiliyorum şoktayım
bende inan okadar hazırlık felan daha çok heycan basıyorHelal olsun size Merakla bekliyoruz
hahahahah ama çok zor beklemek gercekten arkadaşımda hiçbişey caktırmıyor zaten iyice merak ediyorumAy ben olsam meraktan çatlardım açıp bakardım sen iyi dayanıyorsun valla
ya salı ya çarşambaydı hava durumuna göre çarşambayı sectik 29 derece olcaksalıydı sanki yaa çarşambaya mı aldınızbekliyoruz haberlerini
bu net kız üc cizgi gördümBir de boyle asagidan fotograflarimiz var fikri olan var mii?
Canım seni merak ettik bugünKızlar ölçümleri iyi çıktı bebeğimin. Burun kemiği var ense 1,5 mm boyu 5 cm olmuşcinsiyet hiç birşey göremiyorum dedi doktorum zaten ikinci gidişimde de diğer tarafına dönüp uyumaya devam ediyordu. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı yarın da sonuçlara bakacağız fotoğraf atayım ama hiçbirseye benzemiyor üzgünüm yandan duruşunu çekemedik uyuduğu için en iyi bunu yakaladık zaten şehir hastanesine gidiyorum benden çok umutlanmayin
hahhaa uyur annesi uyurMilletin bebeği neler yapıyor kız benimki uyuma yeteneği geliştirmiş. Aynı performansı doğunca da bekliyorum
ay sıcakmış da dikkat et çok güneşte durmaya salı ya çarşambaydı hava durumuna göre çarşambayı sectik 29 derece olcakbekleyin haberlerimi
Günaydın canım, geçenlerde bende de oldu şükür sorun çıkmadı doktor herhangi bir şeyden olmuş olabilir dedi, plasenta aşağıdaymış o da bu haftalarda önemli değil ilerde yukarı çıkıyormuş, progestan kullandım şükür kanama tekrarlamadı, sabaha tekrar görmediysen korkma bence ama içinin rahat etmesi için doktora görün istersenKızlar günaydın dün akşam tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bayağı sonra peceteyle sildiğimde de geldi bayağı peçeteye endişelenmem gereken bir durum mu acaba ? Sonra gelmedi ama karnımın alt tarafına ağrı giriyor arada ve aşırı tuvalete çıkıyorum çok sık çişim geliyor doktoruma yazdım ama hala cevap vermedi ben oğlumda hiç lekelenme görmedim. Bunda da ilk defa dün akşam başıma geldi ve korktum açıkçası
çok sıcak kız ayy bakalım dikkat etcemay sıcakmış da dikkat et çok güneşte durma
Günaydın canim bi kere bende de olmuştu acile gitmiştim alttan bakmisti kanama yok demişti adet kanı gibi kırmızı sancılı ve pıhtılı olmadıktan sonra korkma dedi dinlen bugün biraz devam ederse git istersen belki progestan filan verirKızlar günaydın dün akşam tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bayağı sonra peceteyle sildiğimde de geldi bayağı peçeteye endişelenmem gereken bir durum mu acaba ? Sonra gelmedi ama karnımın alt tarafına ağrı giriyor arada ve aşırı tuvalete çıkıyorum çok sık çişim geliyor doktoruma yazdım ama hala cevap vermedi ben oğlumda hiç lekelenme görmedim. Bunda da ilk defa dün akşam başıma geldi ve korktum açıkçası
ben medipole gidiyorum çok da memnunum canım. Doğum için 30-35 demişlerdi ama paket fiyatı sormadım hiç. muayene fiyatları da acıbademe göre uygun tabiSelam kızlar ist avrupada özele gidip memnun olup önerebilecek varmı? Acıbadem’e fiyat sordum sormaz olaydımsadece doğum için 90bin dediler gebelik takibi hariç şok oldum acaba şöyle 50-60 bine takip yapan hastane var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?