• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Bu bebe ters mi duruyor şimdi 🤔 Bir de sen de neredeyse bir hafta ileridesin 🧿doktorun son adet tarihini değiştirmeyi düşündü mü benimki niye değiştirdi ya bütün hesaplarımı karıştırdı çok kötü oldu 🙄 soruna gelecek olursam Vallahi anlamadım :KK48:
Canım benim normalde adet günüm 12 Mart ama doktor ilk gittiğimde 19 mart de demişti 1 hafta geç yumurtlamışsın diyerekten, şşimdi doktor kendi adet gününü yakalamış dedi o yüzden farklı çıkıyor, yani normalde doktorların değiştirmemesi lazım bence bana 20-24 Aralık doğum zamanı olabilir dedi, haftaya Salı da fetal DNA için kan vereceğim canım😍💙

Eskişehirden nasıl randevu alınıyor canım ? Hangi numarayı aradın hastanenin tam adı nedir
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi canım randevu vermiyorlar belli günleri var o günlerde sabahtan orada olup sıraya giriyorsun internette bakarsan telefon numaraları falan var Oradan da Arayıp bilgi alabilirsin genetik bölümünün telefon numarası

Ahahaha yok yaaa aslında hiç anlamadığım şeyler ama burda yorum yapa yapa uzmanlaştik galiba 😂😂 doğru mu peki, yani orda bir şey var nub ona diyorlar sanki o sizde dik kızlarda aşağıya doğru oluyormuş kaç haftalıksin peki ?
Doktor erkeğe benzettim ama kesin bir şey diyemem alışveriş yapmaya başlama dedi😂😂 şimdi 11+6 dedi ama inanki benim kafamı karıştırıyor uygulamalarla doktorun ölçümleri her gittiğimde farklı çıkıyor

Canım benim normalde adet günüm 12 Mart ama doktor ilk gittiğimde 19 mart de demişti 1 hafta geç yumurtlamışsın diyerekten, şşimdi doktor kendi adet gününü yakalamış dedi o yüzden farklı çıkıyor, yani normalde doktorların değiştirmemesi lazım bence bana 20-24 Aralık doğum zamanı olabilir dedi, haftaya Salı da fetal DNA için kan vereceğim canım😍💙
Bence de değiştirilmemesi gerekiyordu benim satımı değiştirdi O tarihte Ben regliydim mesela ya da sonradan çocuğun gelişimi değişebiliyor Sendeki gibi yapma da diyemiyorsun ama kafam planlarım hep değişti ikili test için mesela Bayram dönüşü tam ucu ucuna olacak neredeyse tarihi kaçırmış olacağım🙈 Fetal ile birlikte o zaman kesin olarak öğrenirsin cinsiyeti de 😍😍

Bende ultrason görüntüsü ekleyeyim siz baya anlıyorsunuz bu işten 😂 haftaya fetal dna var zaten bir 2-3 haftaya kesin öğrencez bakalım 😬
IMG_7858.webp

Bende ultrason görüntüsü ekleyeyim siz baya anlıyorsunuz bu işten 😂 haftaya fetal dna var zaten bir 2-3 haftaya kesin öğrencez bakalım 😬Eki Görüntüle 3600921
Ay var ya yaptığımız tahminlerin hepsi ters çıkıyormuş 🙈🤣🤣🤣🤣

Nub tam göremedim ben orası birazcık karanlık olmuş sanki

Bence de değiştirilmemesi gerekiyordu benim satımı değiştirdi O tarihte Ben regliydim mesela ya da sonradan çocuğun gelişimi değişebiliyor Sendeki gibi yapma da diyemiyorsun ama kafam planlarım hep değişti ikili test için mesela Bayram dönüşü tam ucu ucuna olacak neredeyse tarihi kaçırmış olacağım🙈 Fetal ile birlikte o zaman kesin olarak öğrenirsin cinsiyeti de 😍😍
evet canım🤗 süresi mi var bana bayram sonrası Salı günü gel dedi de acaba gecikmiş falan olur muyum ne oluyor gecikince🙊

Canım ben her hafta bir cinsiyet koyuyorum😂 benim ilk gebeliğim diye hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun hiç farketmez🤗🌼 eşim kız istiyor fena halde her gece dualar ediyor😂😂ben de dengelensin diye erkek diyorum😂😂
A fark etmemiştim bebek resminin değiştiğini Aynen ilk bebiş bence de fark etmez sağlıkla gelsin ikinci üçüncü de fark etmez de işte yine de gönül olmayanı istiyor🥰

Kızlar belki yasayan vardır diye sormak istiyorum yoksa yazip da moralinizi de bozmak istemiyorum bu konuda artik.

Ben yine lekelenme yaşıyorum Kasıklarımda agri dolasiyordu zaten ama herhangibisey yoktu sabahtan beri. Simdi bi gittim wc ye ve yine pembe lekelenme var. Miktar olarak fazla ama. Ben anlamadim ya cumartesi ilk basladigi aksamdan beri hep yatiyorum evin icinde ama yine de oluyor. Dün kesilmis gibiydi bugun yeniden.. var mi basina gelen 11 haftaligiz

Back
X