• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Kızlar selammm😍

Epeydir yazamadım, umarım herkes iyidir, mesajları da okuyamadım birikmişler, yetişemedim mesajlara 🥲

Doktordan geliyorum, 10+0 gittim, 10+2 gördü doktorum, şükür her şey yolunda, ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Sen bilirsin dedi, zaten teklifte de bulunmadı hiç. Bebeğim hareket ediyordu, ya çok tatlıydı 😍

Sizler nasılsınız, usg görüntüsünü atacağım demiştim hemen ekliyorum, cinsiyeti hakkında hiç fikrim yok teyzeleri, sizler belki tahminde bulunursunuz🥰🙈
Maşallah kuzucuğa yaa :nazar: ben de erkek diyorum bu aralar herkese erkek diyorum ama hayırlısı 😅🥰🙈

sevindim kuzum bak doktor da demiş şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok. İnşallah Allahın izniyle bebişini alacaksın kucağına :nazar: :KK200:
Oyle canim siddetli olmadikca sıkıntı yok diyorlar ama hala devam eden pembe kirmizi lekelenme var. Bu kesilmedikce rahat nefes alamiyorsun.. her wc gidisim bir korku.. Allahım saglikla kucagimiza aldirsin insallah amin canim benim teşekkür ederim 🙏
Ya canım benim, çok korkuyorsun anlıyorum seni stres insanı mahvediyor, dua ediyoruz sana, kendine hep olumlamalarda bulun, çok zor, düşününce insan ister istemez stres oluyor yani haklısın, herkes kendi yaşadığını biliyor işte ama çok şükür bak kanama alanı da yokmuş, sen demek ki böyle geçireceksin bu süreci, kabullenmek belki çare olabilir şu sürece, çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Ah hemde ne korkmak ne stres yapmak anlatamam... hastaneye yaklasinca atan o kalbimin çarpıntısı... o kadar zor ki kanamali lekelenmeli gecirmek. Gercekten kimsenin basina gelmesin bu durum cok agir cok zor malesef..
Insallah tamamen bi kesilsin de bende rahat edeyim biraz 😔🙏
babylovee babylovee sevindim sıkıntılı birdurum olmamasına canım 💚
Canim insallah bu lekelenmeler de bi biterse anca o zaman sevincez daha. Eve gelince bir büyük pihti geldi yine.. insanin eli yüreğinde beklemesi cok zor malesef ki..

babylovee babylovee kuzum bak şükür hiçbir sıkıntı yokmuş. Kanamalar da olmasa keske ama yapacak bişey de yok :( stres de yapma o daha fena
Ah ah o kanamalar kesilmedikce o stres benim başımdan gitmeyecek.. o kadar zor ki bu psikoloji malesef.. her wc gidiste acaba artti mi azaldi mi insallah cok gelmez diye diye gidiyorum.. insallah saglikla kucagimiza alcaz yavrumuzu 🙏🙏

Cherry Mom Cherry Mom anlattığı gibi randevusuzmus belirli günler test yapıyorlarmış 12. Haftada yapiliyormus gelmeden önce arayin teyit edin dediler. Sonucu ya bize ya esimize veriyorlarmis mail atmiyolarmis. Ankaradan gideceğim bn soyledim ama yuzyuze veriyoruz dediler

02222392979 bu numaradan yonlendirdiler

Siz esogu demi yaptirdiniz memnun kaldiniz mi ?
Sağ ol canım. Gidersen bize de bilgi verir misin ?

Kızlar selammm😍

Epeydir yazamadım, umarım herkes iyidir, mesajları da okuyamadım birikmişler, yetişemedim mesajlara 🥲

Doktordan geliyorum, 10+0 gittim, 10+2 gördü doktorum, şükür her şey yolunda, ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Sen bilirsin dedi, zaten teklifte de bulunmadı hiç. Bebeğim hareket ediyordu, ya çok tatlıydı 😍

Sizler nasılsınız, usg görüntüsünü atacağım demiştim hemen ekliyorum, cinsiyeti hakkında hiç fikrim yok teyzeleri, sizler belki tahminde bulunursunuz🥰🙈
Bence kiiiiiiiiz 😍

Back
X