Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Ben de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dedi

Kizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Canım benim doktorum ayrıca demir vermedi, multivitamin önerdi içinde günlük alımda %100 karşılayacak demir var ayrıca bir şey söylemedi, bu kontrolde önerdi önceden sadece folik asit ve iyotlu vitamin önermişti

Canım çok geçmiş olsun mesajları şimdi okuyabildim. Bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim. Stres olma diyemeyeceğim çünkü mümkün değil. Ben başıma gelmediği halde her gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum ister istemez bunları düşünüp aklımızda kuruyoruz bence annelik içgüdüsü sanırım. Gerçekte kanama olmamasına rağmen bebeğe bir şey olacak mı diye endişeli hissediyorum. Tabi hipotiroid olduğu için de bunları biraz daha yoğun düşünüyorum çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli.Doktor randevularıma bile neşeyle gidemedim. İlk trimesterı atlatıp bebeğin hareketlerini de hissetmeye başlayınca daha rahat olacağız bence. Kendini hiç yorma güzelce dinlen bol bol su iç. Sürekli evde olup hareketsiz kaldığımız için de zihnimizle daha başbaşa kalıyoruz mecburen ama bugünleri de sağlıkla atlatacağız inşallah babylovee

Ben de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dedi
Her doktor farkli ilerliyor demek ki kuzum. Benim arkadasim da 4.aydan sonra baslamisti bugun benim doktorumda oyle dedi. Kullan dediyse kullan canim
Aynen canim benim doktorum da oyle yaptı. Multivitamin kullanıyorum icinde demir de var iyot da magnezyum da hepsi var. Ekstradan olana 16dan sonra geceriz dedi. Artik gerek duyar baslar miyiz bilmiyorum tam. Bir sonraki kontrolde ortaya cikacak hersey o zaman belli olur

Canım doktora geçtin mi ne dedi, öncesinde yazdıysan kusura bakma göremedim, inşallah her şey yolundadır

Canım benim cok sagol.. inşallah gecip gider Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Dedigin gibi bende oyle rüyalar görüyorum sonra daha cok etkileniyorum. Iste birde o hic görmek bile istemedigin rüyalar gibi seyler yasamak en zoru oluyor. Stresle basa cikmak korkmadan yasayabilmek cok zor.. insallah tamamen biter lekelenmeler de bende biraz ferah nefes alırım
Dinleniyorum kuzum bolca hic bir is yapmiyorum ayaklarimi yuksekte tutarak dinleniyorum. Insallah gecip gitsin bende kendimi iyi hissetmek istiyorum..
İlk trimester bir gecse gercekten en azindan biraz daha kendimizi toparlarız insallah. Doktor da 20haftalara bir gecelim daha rahat olacagiz diyor

Canım doktora geçtin mi ne dedi, öncesinde yazdıysan kusura bakma göremedim, inşallah her şey yolundadır
Canim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallah

Çok sevindim cnm iyi olmana ben de birazdan gideceğim bakalım kanama alanım baya büyüktü ne durumdayım Protestan iğneler bitti

Canımm doktorun her şey yolunda demiş bak ne güzel boşuna stres yapma belki psikolojik bile lekelenmen oluyor olabilir. Artık bebelerimiz daha büyük allahın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza

Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı, 10+6 ydı ama ultrasonda 11+4 çıktık. Herşey yolunda görünüyor bebiş o kadar hareketliydi ki ultrason fotosu zor aldı doktor d vit iyot ve b12 iğne yazdı. Demir için biraz daha bekleyelim bulantını daha kötü yapmayalım dedi. Haftaya perinatologa gideceğiz ölçüm ve detaylı ultrason için. First trimester sonunda yapılan bir ultrasonmuş. Birde bugün fetal için kan vereceğim. Cinsiyet içinde doktor daha çok erken ama muhtemelen kız dedi bizde durumlar böyle kızlar. Şimdi yine serum alıyorum biraz toparlanmak için

Çok sevindim cnm iyi olmana ben de birazdan gideceğim bakalım kanama alanım baya büyüktü ne durumdayım Protestan iğneler bitti
Cok sagol canim. Lekelenmeler de biterse anca o zaman rahat nefes alcam bende..
Hadi insallah senden de güzel haberler gelir. Haberdar et merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…