- 16 Eylül 2024
- 5.644
- 5.033
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.461
Ben de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dediKizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Canım benim doktorum ayrıca demir vermedi, multivitamin önerdi içinde günlük alımda %100 karşılayacak demir var ayrıca bir şey söylemedi, bu kontrolde önerdi önceden sadece folik asit ve iyotlu vitamin önermiştiKizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Hangi multivitamini önerdi acabaCanım benim doktorum ayrıca demir vermedi, multivitamin önerdi içinde günlük alımda %100 karşılayacak demir var ayrıca bir şey söylemedi, bu kontrolde önerdi önceden sadece folik asit ve iyotlu vitamin önermişti
Kız sankiKızlar 11+4 teyiz cinsiyet nedir acaba ?
SağolunnKız sankimaşallahh sağlıkla gelsin
Her doktor farkli ilerliyor demek ki kuzum. Benim arkadasim da 4.aydan sonra baslamisti bugun benim doktorumda oyle dedi. Kullan dediyse kullan canimBen de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dedi
Aynen canim benim doktorum da oyle yaptı. Multivitamin kullanıyorum icinde demir de var iyot da magnezyum da hepsi var. Ekstradan olana 16dan sonra geceriz dedi. Artik gerek duyar baslar miyiz bilmiyorum tam. Bir sonraki kontrolde ortaya cikacak hersey o zaman belli olurCanım benim doktorum ayrıca demir vermedi, multivitamin önerdi içinde günlük alımda %100 karşılayacak demir var ayrıca bir şey söylemedi, bu kontrolde önerdi önceden sadece folik asit ve iyotlu vitamin önermişti
Valla gülüm 15e yaptırdık bizNe kadar attınız canım biriktirmeye çalışıyorum bir hafta zamanım vardoktor 10.12 civarı dedi ama bilmiyorum
regenesis Max canım içeriğini de ekledimHangi multivitamini önerdi acaba
Ahaahaa olabilir ikna oldumSağolunnerkek gibi durmuyor mu ya sivri gibi sanki yukarıya doğru
Canım doktora geçtin mi ne dedi, öncesinde yazdıysan kusura bakma göremedim, inşallah her şey yolundadırHer doktor farkli ilerliyor demek ki kuzum. Benim arkadasim da 4.aydan sonra baslamisti bugun benim doktorumda oyle dedi. Kullan dediyse kullan canim
Aynen canim benim doktorum da oyle yaptı. Multivitamin kullanıyorum icinde demir de var iyot da magnezyum da hepsi var. Ekstradan olana 16dan sonra geceriz dedi. Artik gerek duyar baslar miyiz bilmiyorum tam. Bir sonraki kontrolde ortaya cikacak hersey o zaman belli olur
Anladım canım bakalım bana firma söylemedi burda çalıştığımız tek firma var dedi artık bakalım hangisi bilmiyorumValla gülüm 15e yaptırdık biz
Canım benim cok sagol.. inşallah gecip gider Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip ederCanım çok geçmiş olsun mesajları şimdi okuyabildim. Bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim. Stres olma diyemeyeceğim çünkü mümkün değil. Ben başıma gelmediği halde her gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum ister istemez bunları düşünüp aklımızda kuruyoruz bence annelik içgüdüsü sanırım. Gerçekte kanama olmamasına rağmen bebeğe bir şey olacak mı diye endişeli hissediyorum. Tabi hipotiroid olduğu için de bunları biraz daha yoğun düşünüyorum çünkü bebeğin gelişimi için çok önemli.Doktor randevularıma bile neşeyle gidemedim. İlk trimesterı atlatıp bebeğin hareketlerini de hissetmeye başlayınca daha rahat olacağız bence. Kendini hiç yorma güzelce dinlen bol bol su iç. Sürekli evde olup hareketsiz kaldığımız için de zihnimizle daha başbaşa kalıyoruz mecburen ama bugünleri de sağlıkla atlatacağız inşallahbabylovee
Canim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallahCanım doktora geçtin mi ne dedi, öncesinde yazdıysan kusura bakma göremedim, inşallah her şey yolundadır
Çok sevindim cnm iyi olmana ben de birazdan gideceğim bakalım kanama alanım baya büyüktü ne durumdayım Protestan iğneler bittiCanim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallah
Canımm doktorun her şey yolunda demiş bak ne güzelCanim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallah
Cok sagol canim. Lekelenmeler de biterse anca o zaman rahat nefes alcam bende..Çok sevindim cnm iyi olmana ben de birazdan gideceğim bakalım kanama alanım baya büyüktü ne durumdayım Protestan iğneler bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?