Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canımm doktorun her şey yolunda demiş bak ne güzel boşuna stres yapma belki psikolojik bile lekelenmen oluyor olabilir. Artık bebelerimiz daha büyük allahın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza
Canim şükür insallah lekelenmeler de tamamem bitsin bende iyice rahatlayim. Inan hic bilmiyorum neden oluyor. Cumartesi baslamisti pazartesi kesildi sayiliyordu. Sali aksama bir anda evde yatarken ustelik yeniden oldu ve hala devam ediyor. Insan malesef ki cok korkuyor..
Amin canimm insallah saglikla alalım kucagimiza Allahım bebeklerimize uzun uzun ömürler versin inşallah
Canim ne guzel haberler. Cok sevindim. Saglikls gelsin. Kız yada erkek yeter ki saglikli olsunlar fetal dna icin nereye vereceksin kan ?

Amiiin canım

Ben sende hep kız hissediyorum çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah

Tabi gidersem bilgi veririm 9. haftamdayim 12 de çağırıyorlar sen benden ileri haftaysan beni bekleme ama

Cherry Mom iyi yolculuklar esogu de yaptirdiniz mi siz fetal dna testini
Teşekkür ederim canm henüz gitmedim gdersm yazarım buradan
Hayırlı yolculuklar canım, sık sık mola verin, hafif yürüyüşler ile kazasız belasız varın inşallah
Sağol canım valla iyi yürüyorum molalarda yoruldum

Kizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Biz konuştuk kuzum benim doktorum hem magnezyum hem demir hem d vitamini yazdı bana. Zaten başından beri multivitamin alıyorum. Uzaya firliycam artık vitamin içmekten ben başladım içmeye ya doktorumu dinleyeyim bişey olmaz zaten ferritinim düşük dediğim gibi. Ona faydası olur. Ama d vitamini hiç bakmadan yazdı. Yazın çok ihtiyaç olur mu bilemedim

Bak ilk hamileliğimde ki o da aralık doğumluydı bunları kullanıyormuşum. D vitamini önemliymiş hamilelikte

Eklentiler

• IMG_1823.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dedi
Ay benim doktorum da aynı ilacı verdi ama beni bir günde bile mahf etti o yüzden değiştireceğim inşallah size iyi gelir

Gerçekten bulantısı olanlar kız oluyor galiba ya bakalım çok sevindim güzel haberler almana sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

İnşallah kuzum dualarım sizlerle

Aa bu arada kızlar, kistlerim küçülmüş, doktorum zaten küçülecek demiştim sana dedi bana, sanki kisti olan vardı, konuşmuştuk burada
Ne güzel canım zaten gebelikte küçülüyormuş. Benim de kistim vardı konuşmuştuk. Doktor önemsiz bi kist demişti. Geçen hafta devlette gittim kistten hiç bahsetmedi aklıma sormak da gelmedi. Haftaya ilk gittiğim doktora gideceğim ona sorarım. Bence küçülüp sonra da kaybolurlar

Kızlar geçen hafta cinsiyet öğrendi herkes bu hafta hiç gelmedi cinsiyet haberi. Kız bebişler sona kaldı demekki gostermiyor bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…