- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.481
Hadi bakalmmm merakla bekliyoruz o zamanAyy ben hiç bir şey hissedemiyorum, aslında başta böyle çok midem bulandığı ve ekşi yediğim için acaba kız mı diye düşündüm ama içime de hiç doğmuyor, anneler hisseder diyorlar ama bilemedim ki
Canim şükür insallah lekelenmeler de tamamem bitsin bende iyice rahatlayim. Inan hic bilmiyorum neden oluyor. Cumartesi baslamisti pazartesi kesildi sayiliyordu. Sali aksama bir anda evde yatarken ustelik yeniden oldu ve hala devam ediyor. Insan malesef ki cok korkuyor..Canımm doktorun her şey yolunda demiş bak ne güzelboşuna stres yapma belki psikolojik bile lekelenmen oluyor olabilir. Artık bebelerimiz daha büyük allahın izniyle sağlıkla alacağız kucağımıza
Canim ne guzel haberler. Cok sevindim. Saglikls gelsin. Kız yada erkek yeter ki saglikli olsunlarKızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı, 10+6 ydı ama ultrasonda 11+4 çıktık. Herşey yolunda görünüyor bebiş o kadar hareketliydi ki ultrason fotosu zor aldı doktord vit iyot ve b12 iğne yazdı. Demir için biraz daha bekleyelim bulantını daha kötü yapmayalım dedi. Haftaya perinatologa gideceğiz ölçüm ve detaylı ultrason için. First trimester sonunda yapılan bir ultrasonmuş. Birde bugün fetal için kan vereceğim. Cinsiyet içinde doktor daha çok erken ama muhtemelen kız dedi bizde durumlar böyle kızlar. Şimdi yine serum alıyorum biraz toparlanmak için
Amiiin canımCanim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallah
Geçmiş olsun nasıl kanama alanı umarım küçülmüştür benim de kabusum oldu ya dinlendiğim halde büyümüşÇok sevindim cnm iyi olmana ben de birazdan gideceğim bakalım kanama alanım baya büyüktü ne durumdayım Protestan iğneler bitti
Ben sende hep kız hissediyorum çok sevindim sağlıklı olmasına maşallahKızlar selammm
Epeydir yazamadım, umarım herkes iyidir, mesajları da okuyamadım birikmişler, yetişemedim mesajlara
Doktordan geliyorum, 10+0 gittim, 10+2 gördü doktorum, şükür her şey yolunda, ikili test yaptırmayacağımı söyledim. Sen bilirsin dedi, zaten teklifte de bulunmadı hiç. Bebeğim hareket ediyordu, ya çok tatlıydı
Sizler nasılsınız, usg görüntüsünü atacağım demiştim hemen ekliyorum, cinsiyeti hakkında hiç fikrim yok teyzeleri, sizler belki tahminde bulunursunuz
Teşekkür ederim canm henüz gitmedim gdersm yazarım buradanTabi gidersem bilgi veririm 9. haftamdayim 12 de çağırıyorlar sen benden ileri haftaysan beni bekleme ama
Cherry Mom iyi yolculuklar esogu de yaptirdiniz mi siz fetal dna testini
Sağol canım valla iyi yürüyorum molalarda yoruldumHayırlı yolculuklar canım, sık sık mola verin, hafif yürüyüşler ile kazasız belasız varın inşallah
Ben sende hep kız hissediyorum çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah
Biz konuştuk kuzum benim doktorum hem magnezyum hem demir hem d vitamini yazdı bana. Zaten başından beri multivitamin alıyorum. Uzaya firliycam artık vitamin içmektenKizlar kimle konusmustuk kafam cok karisik kusura bakmayin, demir vitamini icin 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi doktorum.
Erkek gibi gördümKızlar 11+4 teyiz cinsiyet nedir acaba ?
Bak ilk hamileliğimde ki o da aralık doğumluydı bunları kullanıyormuşum. D vitamini önemliymiş hamilelikteBiz konuştuk kuzum benim doktorum hem magnezyum hem demir hem d vitamini yazdı bana. Zaten başından beri multivitamin alıyorum. Uzaya firliycam artık vitamin içmektenben başladım içmeye ya doktorumu dinleyeyim bişey olmaz zaten ferritinim düşük dediğim gibi. Ona faydası olur. Ama d vitamini hiç bakmadan yazdı. Yazın çok ihtiyaç olur mu bilemedim
Ay benim doktorum da aynı ilacı verdi ama beni bir günde bile mahf etti o yüzden değiştireceğim inşallah size iyi gelirBen de bugün doktora gittim gynoferon verdi demir ilacı. İçinde folik asit de varmış. İlk zamanlar mide bulantısı falan yapar diye vermiyoruz ama artık başlayalım dedi
Gerçekten bulantısı olanlar kız oluyor galiba ya bakalımKızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı, 10+6 ydı ama ultrasonda 11+4 çıktık. Herşey yolunda görünüyor bebiş o kadar hareketliydi ki ultrason fotosu zor aldı doktord vit iyot ve b12 iğne yazdı. Demir için biraz daha bekleyelim bulantını daha kötü yapmayalım dedi. Haftaya perinatologa gideceğiz ölçüm ve detaylı ultrason için. First trimester sonunda yapılan bir ultrasonmuş. Birde bugün fetal için kan vereceğim. Cinsiyet içinde doktor daha çok erken ama muhtemelen kız dedi bizde durumlar böyle kızlar. Şimdi yine serum alıyorum biraz toparlanmak için
Ya mükemmel bir haber bu. Oh herşey yolunda çok şükür aman böyle de devam etsinAa bu arada kızlar, kistlerim küçülmüş, doktorum zaten küçülecek demiştim sana dedi bana, sanki kisti olan vardı, konuşmuştuk burada
İnşallah kuzumCanım benim cok sagol.. inşallah gecip gider Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip eder
Dedigin gibi bende oyle rüyalar görüyorum sonra daha cok etkileniyorum. Iste birde o hic görmek bile istemedigin rüyalar gibi seyler yasamak en zoru oluyor. Stresle basa cikmak korkmadan yasayabilmek cok zor.. insallah tamamen biter lekelenmeler de bende biraz ferah nefes alırım
Dinleniyorum kuzum bolca hic bir is yapmiyorum ayaklarimi yuksekte tutarak dinleniyorum. Insallah gecip gitsin bende kendimi iyi hissetmek istiyorum..
İlk trimester bir gecse gercekten en azindan biraz daha kendimizi toparlarız insallah. Doktor da 20haftalara bir gecelim daha rahat olacagiz diyor
Kızımda kullanmamıştım sanki hatırlayamadım. Neyse kullanıcam zaten artık napalim. Doktor ne derse oBak ilk hamileliğimde ki o da aralık doğumluydı bunları kullanıyormuşum. D vitamini önemliymiş hamilelikte
Neden nasıl bir yan etkisi olduAy benim doktorum da aynı ilacı verdi ama beni bir günde bile mahf etti o yüzden değiştireceğim inşallah size iyi gelir
Ne güzel canım zaten gebelikte küçülüyormuş. Benim de kistim vardı konuşmuştuk. Doktor önemsiz bi kist demişti. Geçen hafta devlette gittim kistten hiç bahsetmedi aklıma sormak da gelmedi. Haftaya ilk gittiğim doktora gideceğim ona sorarım. Bence küçülüp sonra da kaybolurlarAa bu arada kızlar, kistlerim küçülmüş, doktorum zaten küçülecek demiştim sana dedi bana, sanki kisti olan vardı, konuşmuştuk burada
AynenKızımda kullanmamıştım sanki hatırlayamadım. Neyse kullanıcam zaten artık napalim. Doktor ne derse o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?