Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

İnşallah canım, doktorum küçülmüş ama hala var dedi, görünüyor zaten usg fotosu da verdi kistlerime, sorun yok dedi çok şükür, ağrı yapmışlardı epey bana şimdi biraz azaldı ağrısı

bana da doktorum hemen D vitamini verdi daha kan testi bile yaptırmadan, sorgulamadım valla dedim vardır bir bildiği içiyorum hergün

Balla içimden de kız geçiyor artık. Bugün hareketlerini falan görünce içim bir hoş oldu ilk defa bebeğe benzer bir haldeydi. Kızım diye sevmişim dalgınlıkla bi an sonra pişman oldum
Niye pişman oluyorsun ki ya ben de cinsiyetini bilmiyorm ama sürekli kızım diyorum, arada erkek olursan darılma bak diyorum ama his bu yapcak bişey yok

Niye pişman oluyorsun ki ya ben de cinsiyetini bilmiyorm ama sürekli kızım diyorum, arada erkek olursan darılma bak diyorum ama his bu yapcak bişey yok
Ahaha işte erkek olursa diye valla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü

Ahaha işte erkek olursa diye valla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü
Benim hiç yok ama benim gözümü de korkutuyor, bir de hiç erkek kardeşim falan da olmadı,ablam var, erkek çocukla napılır hiç bilmiyorm o yüzden hep kıza daha yatkınım. Bu kadar söyleyip sağlıklı olsun yeter diyelim de Allahın gücüne gitmesin sen de haklısın iki kız kardeş çok güzel oluyor, inşallah gönlüne göre verir Allah

Aaa çok geçmiş olsun progestan vericekti bana mide bulantısı çok yapar diye vermemişti bu iyiydi bende allahtan

Aynen sağlıklı olsunlar ikisi de olur ayy bide hissetmeye başlasak varya hareketlerini o kadar mükemmel bir duygu kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…