- 10 Şubat 2024
- 1.025
- 1.394
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.501
Iban a istediler canımCanlarım merhabalarbir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz
Ne güzel canım zaten gebelikte küçülüyormuş. Benim de kistim vardı konuşmuştuk. Doktor önemsiz bi kist demişti. Geçen hafta devlette gittim kistten hiç bahsetmedi aklıma sormak da gelmedi. Haftaya ilk gittiğim doktora gideceğim ona sorarım. Bence küçülüp sonra da kaybolurlar
Kızlar geçen hafta cinsiyet öğrendi herkes bu hafta hiç gelmedi cinsiyet haberi. Kız bebişler sona kaldı demekki gostermiyor bizimkiler
Biz bugün gittik 10+4 ama ultrasonda 11+3 çıktı doktor cinsiyeti söylemedi henüz. Eşim de diyo erkek olsa söylerdi kesin kız ahahaKızlar geçen hafta cinsiyet öğrendi herkes bu hafta hiç gelmedi cinsiyet haberi. Kız bebişler sona kaldı demekki gostermiyor bizimkiler
bana da doktorum hemen D vitamini verdi daha kan testi bile yaptırmadan, sorgulamadım valla dedim vardır bir bildiği içiyorum hergünBiz konuştuk kuzum benim doktorum hem magnezyum hem demir hem d vitamini yazdı bana. Zaten başından beri multivitamin alıyorum. Uzaya firliycam artık vitamin içmektenben başladım içmeye ya doktorumu dinleyeyim bişey olmaz zaten ferritinim düşük dediğim gibi. Ona faydası olur. Ama d vitamini hiç bakmadan yazdı. Yazın çok ihtiyaç olur mu bilemedim
Ay hiç anlamam ama kız benceYeni foto getirdimhep erkek hissediyordum ama bence bu fotoya göre kız. Sizlerde bakın bakalım Doktor asla çaktırmıyor zaten iyice kafamı karıştırdı Eki Görüntüle 3601383
Bence de kız maşallahYeni foto getirdimhep erkek hissediyordum ama bence bu fotoya göre kız. Sizlerde bakın bakalım Doktor asla çaktırmıyor zaten iyice kafamı karıştırdı Eki Görüntüle 3601383
haha mantıklı ben de hep bu düşüncedeyim erken söylemezse kızdır diyorumBiz bugün gittik 10+4 ama ultrasonda 11+3 çıktı doktor cinsiyeti söylemedi henüz. Eşim de diyo erkek olsa söylerdi kesin kız ahaha
Valla içimden de kız geçiyor artık. Bugün hareketlerini falan görünce içim bir hoş oldu ilk defa bebeğe benzer bir haldeydi. Kızım diye sevmişim dalgınlıkla bi an sonra pişman oldumhaha mantıklı ben de hep bu düşüncedeyim erken söylemezse kızdır diyorum
Sen ne kadar yatırdın canım ortalama çıkarıyorumIban a istediler canım
Niye pişman oluyorsun ki ya ben de cinsiyetini bilmiyorm ama sürekli kızım diyorum, arada erkek olursan darılma bak diyorumBalla içimden de kız geçiyor artık. Bugün hareketlerini falan görünce içim bir hoş oldu ilk defa bebeğe benzer bir haldeydi. Kızım diye sevmişim dalgınlıkla bi an sonra pişman oldum
Natera Panorama için 530 dolar yaklaşık 21bin TL ödedik canım. Ankarada yaşıyoruz.Sen ne kadar yatırdın canım ortalama çıkarıyorum
Ahaha işte erkek olursa diyeNiye pişman oluyorsun ki ya ben de cinsiyetini bilmiyorm ama sürekli kızım diyorum, arada erkek olursan darılma bak diyorumama his bu yapcak bişey yok
Benim hiç yok ama benim gözümü de korkutuyor, bir de hiç erkek kardeşim falan da olmadı,ablam var, erkek çocukla napılır hiç bilmiyorm o yüzden hep kıza daha yatkınım. Bu kadar söyleyip sağlıklı olsun yeter diyelim de Allahın gücüne gitmesinAhaha işte erkek olursa diyevalla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü
Aaa çok geçmiş olsun progestan vericekti bana mide bulantısı çok yapar diye vermemişti bu iyiydi bende allahtanBende o kadar yan etki yaptı ki rapor yazmak zorunda kaldı doktorumişe gitmiyim diye tansiyonum çok düşüyordu bulantı sürekli dünya dönüyordu her şeyden nefret ediyordum baygın hep yataktaydım 2 kilo verdim sayesinde
Aynen sağlıklı olsunlar ikisi de olurBenim hiç yok ama benim gözümü de korkutuyor, bir de hiç erkek kardeşim falan da olmadı,ablam var, erkek çocukla napılır hiç bilmiyorm o yüzden hep kıza daha yatkınım. Bu kadar söyleyip sağlıklı olsun yeter diyelim de Allahın gücüne gitmesinsen de haklısın iki kız kardeş çok güzel oluyor, inşallah gönlüne göre verir Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?