Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Boşver iş güç bırak kalsın senden bebeğinden önemli değil iyi olcaksın inşallah daha gelmez

Ayy iyi sevindim bari birimiz iyi olalım
Ah ahh ne iyisi canımdan can gitti canım yaa aktif olmaya çalışıyodum burda ama asla olmadı çok kusmalı geçirdim uzun süre şu an bulantı hala var koku hassasiyeti çok kötü bişeymiş o da var, şu an sabah kusması oluyo sadece bir de ist trafiğinde malum arabayla bi yere gidince mutlaka poşetlerimi alıyorum cephane hep hazır hqhahaha

asdaf nasılsın canım bebeğinin sonuçları çıktımı en son riskli demiştin
Canım bir kaç gündür bakamadım hic siteye. memlekete gittik annemlere. Fetal dna sonucum daha çıkmadı ama bugun dr a gitti k kontrole. Ense kalınlıgı normale dondu dedi. Bakalım inşallah sonucumuzda guzel gelır

Merhaba,
Evet , bende nevagen e kan vermiştim. Bikaç gün sonra ibana para istediler attım. Hatta eşim dolandırılmayız inşallah diye bi düşündü. şuan sonucu bekliyoruz 8 gün oldu.
Canım doktor bunu attı, bu nevagen mi

Eklentiler

• f2fd5fe2-759c-44ca-b576-8760fe379c05.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Ay kuzum dogru ya senle konustuk kusura bakma kafamin ici çarşamba pazarı gibi
Ic tabiki canim doktorun ne derse o. Doktorlar birde kisiye gore de ilerliyor bazen. Olsun bomba gibi bir annis olursun daha guzel ya
Canim d vitamini ben 6.haftadan beri kullaniyorum. Ondan birsey olmaz kullan gitsin. Aslinda bence cogu vitaminin bir zarari olacagini düşünmüyorum sonucta doktorlar bu isi biliyorlar

Boşver iş güç bırak kalsın senden bebeğinden önemli değil iyi olcaksın inşallah daha gelmez
Ayyynen öyle yaa hic birsey ne benden ne bebegimden önemli. Önümüz bayram mesela kimseye gitmeyi de düşünmüyorum. Bu bayram da bizi yok saysinlar napalim..
Insallah kuzum aminnn iyi olcam ve bir daha gelmeyecek bende bebegimde eşim de derin nefesler alcaz

Çok şükür canım, inşallah sonucunda güzel gelecek

Çok geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim Dr kötü bir şey dememiş çok şükür bence kafanı dağıtacak şeylerle uğraşsan biraz stresinde azalır

Çok geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim Dr kötü bir şey dememiş çok şükür bence kafanı dağıtacak şeylerle uğraşsan biraz stresinde azalır
Canim cok teşekkür ederim.. devame den lekelenmeler gecse rahat nefes alcam bende. Insallah onlar da biter bende rahata ererim ..elim hala sargida kesilmişti ya, o sebeple hic bisey yapamiyorum. Zaten ayaklarimi yüksege uzatip yatiyorum bolca kalkip evde dolasmaya bile cesaretim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…