- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.521
Yaaaa ben de hareketli görmek istiyormm bayramdan sonra gidicem kontrole inşallah hareketli görebilirim, siz böyle dedikçe daha heyecanlanıyormAynen sağlıklı olsunlar ikisi de olurayy bide hissetmeye başlasak varya hareketlerini o kadar mükemmel bir duygu kiiii
Boşver iş güç bırak kalsın senden bebeğinden önemli değil iyi olcaksın inşallah daha gelmezCanim cok teşekkür ederim .. dikkat ediyorum soylediklerine canim bende. Evde yuksekte tutuyorum ayaklarimi. Zaten dogru duzgun bir is yapmiyordum simdi hepten elimi cektim. Hep dinleniyorum.
Sadece muayeneden sonra eve geldigimizde bir pihti geldi biraz büyükçe o beni biraz endiseye düşürdü. İnşallah tamamen kesilir biter bu tarz seylerim de bende rahatlarim
Canim evet ne yazık ki.. hep pembe oluyordu dün bir anda kırmızıya döndü. Acile gittik ordaki dr da olumsuz birsey demese de korktuk haliyle. Kendi doktoruma gittik bugünde kendi doktorumuza gittik o da normal oldugunu kanamanin lekelenmenin soyledi. Hala devam ediyor ama iste. Rahimde kanama alani yok ama devam eden bir kan leke çıkışı var ve asiri yıpratıcı birsey
Ayy iyi sevindimAaa çok geçmiş olsun progestan vericekti bana mide bulantısı çok yapar diye vermemişti bu iyiydi bende allahtan
Ay evet kız gbi sankiYeni foto getirdimhep erkek hissediyordum ama bence bu fotoya göre kız. Sizlerde bakın bakalım Doktor asla çaktırmıyor zaten iyice kafamı karıştırdı Eki Görüntüle 3601383
Görürsünnnkaç olcaksın o zaman. Ben 10+4tüm bugün bildiğin içerde zıplıyordu ahahahYaaaa ben de hareketli görmek istiyormm bayramdan sonra gidicem kontrole inşallah hareketli görebilirim, siz böyle dedikçe daha heyecanlanıyorm
Yaa bayram sonrası bizde öğreniriz inşallah 11+6 yız 13 olcak gidinceKızlar geçen hafta cinsiyet öğrendi herkes bu hafta hiç gelmedi cinsiyet haberi. Kız bebişler sona kaldı demekki gostermiyor bizimkiler
anladım canım acaba Hatay’daki firma hangisiNatera Panorama için 530 dolar yaklaşık 21bin TL ödedik canım. Ankarada yaşıyoruz.
Ah ahh ne iyisi canımdan can gitti canım yaa aktif olmaya çalışıyodum burda ama asla olmadı çok kusmalı geçirdim uzun süre şu an bulantı hala var koku hassasiyeti çok kötü bişeymiş o da var, şu an sabah kusması oluyo sadece bir de ist trafiğinde malum arabayla bi yere gidince mutlaka poşetlerimi alıyorum cephane hep hazır hqhahahaAyy iyi sevindimbari birimiz iyi olalım
Canım bir kaç gündür bakamadım hic siteye. memlekete gittik annemlere. Fetal dna sonucum daha çıkmadı ama bugun dr a gitti k kontrole. Ense kalınlıgı normale dondu dedi. Bakalım inşallah sonucumuzda guzel gelırasdaf nasılsın canım bebeğinin sonuçları çıktımı en son riskli demiştin
Canım doktor bunu attı, bu nevagen miMerhaba,
Evet , bende nevagen e kan vermiştim. Bikaç gün sonra ibana para istediler attım. Hatta eşim dolandırılmayız inşallah diye bi düşündü.şuan sonucu bekliyoruz 8 gün oldu.
Ay kuzum dogru ya senle konustuk kusura bakma kafamin ici çarşamba pazarı gibiBiz konuştuk kuzum benim doktorum hem magnezyum hem demir hem d vitamini yazdı bana. Zaten başından beri multivitamin alıyorum. Uzaya firliycam artık vitamin içmektenben başladım içmeye ya doktorumu dinleyeyim bişey olmaz zaten ferritinim düşük dediğim gibi. Ona faydası olur. Ama d vitamini hiç bakmadan yazdı. Yazın çok ihtiyaç olur mu bilemedim
Ayyynen öyle yaa hic birsey ne benden ne bebegimden önemli. Önümüz bayram mesela kimseye gitmeyi de düşünmüyorum. Bu bayram da bizi yok saysinlar napalim..Boşver iş güç bırak kalsın senden bebeğinden önemli değil iyi olcaksın inşallah daha gelmez
inşallahhhhYaa bayram sonrası bizde öğreniriz inşallah 11+6 yız 13 olcak gidince
14000 tl ödedim.Aapeki ne kadarmış tatlım
Yaaaa ben de hareketli görmek istiyormm bayramdan sonra gidicem kontrole inşallah hareketli görebilirim, siz böyle dedikçe daha heyecanlanıyorm
Canım bir kaç gündür bakamadım hic siteye. memlekete gittik annemlere. Fetal dna sonucum daha çıkmadı ama bugun dr a gitti k kontrole. Ense kalınlıgı normale dondu dedi. Bakalım inşallah sonucumuzda guzel gelır
oyyyy yerim yaaaa ne tatlı olurlar öyleGörürsün inşallah canım, 10+2 çıktı ultrasonda hareket ediyordu, öyle tatlıydı ki, kollarını hareket ettiriyordu
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim Dr kötü bir şey dememiş çok şükür bence kafanı dağıtacak şeylerle uğraşsan biraz stresinde azalırCanim sagol sordugun icin, doktor kanama lekelenme olabilir dedi rahim agzindaki damarlardan kaynakli oluyormus. Asiri olmadikca korkma dedi. Kanama alani yokmus şükür. 10 gun sonra tekrar gidicez insallah hersey yolunda sekilde ilerlemeye devam edicez bebegimle. Allahım bebegime saglik uzuuun ömürler versin inşallah
Canım her firma her ilde hizmet veriyor galiba. Doktorun hangisine yönlendirecek önemli olan o.anladım canım acaba Hatay’daki firma hangisi
Canim cok teşekkür ederim.. devame den lekelenmeler gecse rahat nefes alcam bende. Insallah onlar da biter bende rahata ererim ..elim hala sargida kesilmişti ya, o sebeple hic bisey yapamiyorum. Zaten ayaklarimi yüksege uzatip yatiyorum bolca kalkip evde dolasmaya bile cesaretim yok..Çok geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim Dr kötü bir şey dememiş çok şükür bence kafanı dağıtacak şeylerle uğraşsan biraz stresinde azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?