• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Canım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle 😇😇🙏🏻🫶🏻 babylovee babylovee

Canlarım merhabalar🤗 bir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz😂😂😂
Kartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.

Canim cok gecmis olsun 🙏🙏 enfeksiyon lekelenmeler yapar diye biliyorum ben. Hatta tedavi edilmesi lazim.
Bende idrar kültürü temiz cikti son verdigimde ama idrarda hafif enfeksiyon göründü monurol tek kullanimlik antibiyotik vermisti suya katilan varya. Onu ictim doktorum da onay verdi. Istersen bir sor doktoruna yine de
Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidince🤦🏼‍♀️

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 😊
Ben malum raporluyum bayram sonrası kontrolüm var 11.haftaya gireceğim yarın kısmetse. Size gördüğüm rüyadan bahsetmek istedim. İş çıkışı servise biniyorum meğer bayramdan dolayı işyeri kutu çikolata dağıtmış ama ben almadan gelip servise oturmuşum sonradan binenlerin elinde görüyorum mavi renkli kutuda çikolata şeker. Sonra neyse inip alsam mı diye düşünürken kapalı bir bayan bana pembe kutuda çikolata veriyor ben fazla aldım diyor bu sizin olsun diyor. Ama bakıyorum mavi herkeste ama bendeki pembe renkte ve boyutu biraz daha küçük bir kutu. Rüyamı yorumlar mısınız anlayan varmıdır 🌸
Hayırlara çıksın inşaallah canım benim aklıma direk kızın mı olacak acaba o geldi direk aklıma 🥰

Kızlar bende babylovee babylovee gibi lekelenme yaşıyorum hala 12 olcaz yarın ama bugün tuvalete gidince yine oldu kahverengi oluyor bende ama vajinamda kaşıntı batmada oluyor benim zaten enfeksiyon çıkmıştı ama canlı değildi kültürde verdim o temizdi o yüzden antibiyotik vermedi doktor bana, lekelenme enfeksiyonda olur mu peki
Progestan kullanıyor musun canım bir arkadaşın da öyle vajinal çok kaşıntısı vardı progestana alerjisi varmış

Kartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.
Ben bölge sorumlusunu aradım kan verdikten sonra iki gün içinde ibana transfer yapmanızı rica ediyoruz dedi, bide 14bin dedi

Ahaha işte erkek olursa diye 🤣🤣 valla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü 🤣🤣
Erkek çocuktan korkum yok da ben de kızıma bir kız kardeş isterim tabi. Ama neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Hayırsiz bir kız kardeştense iyi bir erkek kardeşi tercih ederim tabi☺️ O yüzden Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin başka bir duam da yok açıkçası 🥰🙏🏼

Benim hiç yok ama benim gözümü de korkutuyor, bir de hiç erkek kardeşim falan da olmadı,ablam var, erkek çocukla napılır hiç bilmiyorm o yüzden hep kıza daha yatkınım. Bu kadar söyleyip sağlıklı olsun yeter diyelim de Allahın gücüne gitmesin 🤭 sen de haklısın iki kız kardeş çok güzel oluyor, inşallah gönlüne göre verir Allah 🙏🏻
Biz de iki kız kardeşiz. Ablamın da iki kızı var. Benim de o yüzden hep kız doguracakmis gibi hislerim var. Birinciyi tutturdum bu da kız olunca gelenek bozulmamış oluyor 🤣

Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidince🤦🏼‍♀️
Ayniydi canim iste benimde ama bana antibiyotik verdi monurol klasik herkese verilenden. Bir sor bencede belki sana da verir.

Canım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle 😇😇🙏🏻🫶🏻 babylovee babylovee
Cok sagol canım 🙏 canim şükür sıkıntı görmediler fakat lekelenme devam ediyor. Hala yatiyorum.
İnşallah gececek bebegim 9 ayimiz dolunca gelecek kucagimiza 🙏
Sen nasil oldun

Ay kuzum dogru ya senle konustuk kusura bakma kafamin ici çarşamba pazarı gibi :ukala:
Ic tabiki canim doktorun ne derse o. Doktorlar birde kisiye gore de ilerliyor bazen. Olsun bomba gibi bir annis olursun daha guzel ya 😍😍
Canim d vitamini ben 6.haftadan beri kullaniyorum. Ondan birsey olmaz kullan gitsin. Aslinda bence cogu vitaminin bir zarari olacagini düşünmüyorum sonucta doktorlar bu isi biliyorlar
Fazla vitamin de vücuttan atılıyor diye biliyorum abartı olmadığı sürece. Ama eksik olması bebislerimiz için iyi olmaz. O mantıkla doktor ne verdiyse içiyorum artık ☺️

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir 😊
Ben malum raporluyum bayram sonrası kontrolüm var 11.haftaya gireceğim yarın kısmetse. Size gördüğüm rüyadan bahsetmek istedim. İş çıkışı servise biniyorum meğer bayramdan dolayı işyeri kutu çikolata dağıtmış ama ben almadan gelip servise oturmuşum sonradan binenlerin elinde görüyorum mavi renkli kutuda çikolata şeker. Sonra neyse inip alsam mı diye düşünürken kapalı bir bayan bana pembe kutuda çikolata veriyor ben fazla aldım diyor bu sizin olsun diyor. Ama bakıyorum mavi herkeste ama bendeki pembe renkte ve boyutu biraz daha küçük bir kutu. Rüyamı yorumlar mısınız anlayan varmıdır 🌸
Bizim gruptaki erkek bebek bolluğu içinde senin bebiş kız olacak herhalde 🤣

Back
X