- 7 Şubat 2025
- 354
- 241
- 18
- Konu Sahibi annabelica
- #8.561
Canım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle 

babylovee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum herhangi bir olumsuz etkisini yaşamadımKızlar Ocean Mummy kullanan var mıydı aranızda? Nasıldır iyi midir mideye dokundu mu vs
Kartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.Canlarım merhabalarbir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz
![]()
Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidinceCanim cok gecmis olsunenfeksiyon lekelenmeler yapar diye biliyorum ben. Hatta tedavi edilmesi lazim.
Bende idrar kültürü temiz cikti son verdigimde ama idrarda hafif enfeksiyon göründü monurol tek kullanimlik antibiyotik vermisti suya katilan varya. Onu ictim doktorum da onay verdi. Istersen bir sor doktoruna yine de
Canım muhtemelen içine kız bebek olduğu doğuyor o yüzden böyle bir rüya görmüş olabilirsin benceKimse cvp yazmamış bana![]()
Hayırlara çıksın inşaallah canım benim aklıma direk kızın mı olacak acaba o geldi direk aklımaHerkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Ben malum raporluyum bayram sonrası kontrolüm var 11.haftaya gireceğim yarın kısmetse. Size gördüğüm rüyadan bahsetmek istedim. İş çıkışı servise biniyorum meğer bayramdan dolayı işyeri kutu çikolata dağıtmış ama ben almadan gelip servise oturmuşum sonradan binenlerin elinde görüyorum mavi renkli kutuda çikolata şeker. Sonra neyse inip alsam mı diye düşünürken kapalı bir bayan bana pembe kutuda çikolata veriyor ben fazla aldım diyor bu sizin olsun diyor. Ama bakıyorum mavi herkeste ama bendeki pembe renkte ve boyutu biraz daha küçük bir kutu. Rüyamı yorumlar mısınız anlayan varmıdır![]()
Canım kasım annelerinde görmüştüm ishal olan olmuş bu vitaminden dolayı. Ama ben hamilelik öncesi onu kullanıyordum hiç yan etkisi olmamıştıKızlar Ocean Mummy kullanan var mıydı aranızda? Nasıldır iyi midir mideye dokundu mu vs
Progestan kullanıyor musun canım bir arkadaşın da öyle vajinal çok kaşıntısı vardı progestana alerjisi varmışKızlar bendebabylovee gibi lekelenme yaşıyorum hala 12 olcaz yarın ama bugün tuvalete gidince yine oldu kahverengi oluyor bende ama vajinamda kaşıntı batmada oluyor benim zaten enfeksiyon çıkmıştı ama canlı değildi kültürde verdim o temizdi o yüzden antibiyotik vermedi doktor bana, lekelenme enfeksiyonda olur mu peki
Ben bölge sorumlusunu aradım kan verdikten sonra iki gün içinde ibana transfer yapmanızı rica ediyoruz dedi, bide 14bin dediKartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.
Ben kullanıyorum. Midem benim hiç iyi değil zaten ama ilaçla ilgili değil. Bulantılı geçiyor gebeliğimKızlar Ocean Mummy kullanan var mıydı aranızda? Nasıldır iyi midir mideye dokundu mu vs
Erkek çocuktan korkum yok da ben de kızıma bir kız kardeş isterim tabi. Ama neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Hayırsiz bir kız kardeştense iyi bir erkek kardeşi tercih ederim tabiAhaha işte erkek olursa diyevalla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü
![]()
Biz de iki kız kardeşiz. Ablamın da iki kızı var. Benim de o yüzden hep kız doguracakmis gibi hislerim var. Birinciyi tutturdum bu da kız olunca gelenek bozulmamış oluyorBenim hiç yok ama benim gözümü de korkutuyor, bir de hiç erkek kardeşim falan da olmadı,ablam var, erkek çocukla napılır hiç bilmiyorm o yüzden hep kıza daha yatkınım. Bu kadar söyleyip sağlıklı olsun yeter diyelim de Allahın gücüne gitmesinsen de haklısın iki kız kardeş çok güzel oluyor, inşallah gönlüne göre verir Allah
![]()
Ayniydi canim iste benimde ama bana antibiyotik verdi monurol klasik herkese verilenden. Bir sor bencede belki sana da verir.Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidince![]()
Cok sagol canımCanım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle![]()
babylovee
hahah evet bozma geleneğii o zaman ne güzel denk gelmişBiz de iki kız kardeşiz. Ablamın da iki kızı var. Benim de o yüzden hep kız doguracakmis gibi hislerim var. Birinciyi tutturdum bu da kız olunca gelenek bozulmamış oluyor![]()
Fazla vitamin de vücuttan atılıyor diye biliyorum abartı olmadığı sürece. Ama eksik olması bebislerimiz için iyi olmaz. O mantıkla doktor ne verdiyse içiyorum artıkAy kuzum dogru ya senle konustuk kusura bakma kafamin ici çarşamba pazarı gibi
Ic tabiki canim doktorun ne derse o. Doktorlar birde kisiye gore de ilerliyor bazen. Olsun bomba gibi bir annis olursun daha guzel ya
Canim d vitamini ben 6.haftadan beri kullaniyorum. Ondan birsey olmaz kullan gitsin. Aslinda bence cogu vitaminin bir zarari olacagini düşünmüyorum sonucta doktorlar bu isi biliyorlar
Bizim gruptaki erkek bebek bolluğu içinde senin bebiş kız olacak herhaldeHerkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Ben malum raporluyum bayram sonrası kontrolüm var 11.haftaya gireceğim yarın kısmetse. Size gördüğüm rüyadan bahsetmek istedim. İş çıkışı servise biniyorum meğer bayramdan dolayı işyeri kutu çikolata dağıtmış ama ben almadan gelip servise oturmuşum sonradan binenlerin elinde görüyorum mavi renkli kutuda çikolata şeker. Sonra neyse inip alsam mı diye düşünürken kapalı bir bayan bana pembe kutuda çikolata veriyor ben fazla aldım diyor bu sizin olsun diyor. Ama bakıyorum mavi herkeste ama bendeki pembe renkte ve boyutu biraz daha küçük bir kutu. Rüyamı yorumlar mısınız anlayan varmıdır![]()
Hayırlısı olsun canım evlat her türlü kıymetlidirhahah evet bozma geleneğii o zaman ne güzel denk gelmişbenim de ablamın bir kızı var inşallah benim de olur kızım
![]()
Listeye ekleyeyim mi canım değişirse söylersin zatenKıza benziyor dedi