- 16 Eylül 2024
- 5.619
- 5.008
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.641
Erkek diycem benKızlar selamlarrbugün doktor randevum vardı, 10+6 olmama rağmen 11+1 olarak ölçtü doktor bebitomun ultrason görüntüsünü ekliyorum ben de tahminlerinizi alırımm burnu bile oluşmaya başlamış ya minicik
Ben fetal dna yaptıracağım, doktor da içiniz rahat olsun isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. 16 hazirana da perinatolog randevusu aldım ilk tarama için.
hahahahaha canım vallah okadar şoktayız ki ben hissetmiştim aslında kız olduğunu ama insan o an o rengi görünceAy ben şookkerkek olduğuna çok emindim çok sevindim kuzu senin adına maşallah sağlıkla gelsin inşallah adamın gömleğini de mahvettin hahaha
inşallah canım benimCanimm hadi gözün aydın saglikla gelsin inşallahaz zıpla azz
kızım oluyor kızlarrrr
maşallah canımı çok duygulandım Allah herkesi kalbine göre versin bir kız bir oğlan harika olduAy ben şookkerkek olduğuna çok emindim çok sevindim kuzu senin adına maşallah sağlıkla gelsin inşallah adamın gömleğini de mahvettin hahaha
Yok canim daha cok kucuk dediKuzu benimde dündü randevum doktor bi tahminde bulunmadı mı bizde bişeyler söyledibana erkek gibi geldi ama bilemedim 11 haziranda gideceğiz bizde perinatologa
Benimde içim yanıyoooo ama içemiyorum kiiama hamilelikte su çok önemli iç iç kana kana kuzum benim yerimede
gercekten hissetim her iki cocuğumdadaSağlıkla gelsin güzellikAnneler hisseder diye boşuna dememişler
Netleşsin öyle ekle istersen kuzumListeye ekleyeyim mi canım değişirse söylersin zaten
çok güzel bi duyguymuş kızlar rabbim herkeze bu mutluluğu nasip etsinmaşallah canımı çok duygulandım Allah herkesi kalbine göre versin bir kız bir oğlan harika oldu
kızım oluyor kızlarrrr
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına Nub tuttu mu sendegercekten hissetim her iki cocuğumdada
kızım oluyor kızlarrrr
Ay bilemedim ki kız diyelim hadiKızlar selamlarrbugün doktor randevum vardı, 10+6 olmama rağmen 11+1 olarak ölçtü doktor bebitomun ultrason görüntüsünü ekliyorum ben de tahminlerinizi alırımm burnu bile oluşmaya başlamış ya minicik
Ben fetal dna yaptıracağım, doktor da içiniz rahat olsun isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. 16 hazirana da perinatolog randevusu aldım ilk tarama için.
kızım oluyor kızlarrrr
ben pek anlamam ama galiba tuttu kızlara sormak lazımHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına Nub tuttu mu sende
çook teşekkür ederimm balımm çok mutluyumBiliyorduuuuuum hayırlı uğurlu olsun canım
hahahha canımsın ya seninkide kız bak hala diyorummm!Sağlıkla gelsin canım nihayet öğrendik kendiminki belli olmuş kadar rahatladım
Benim doktorum da bunu vermişti tansiyonum yerlere düşünce bugün değiştirdi sidefer diye bir ilaç verdiAy benim doktorum da aynı ilacı verdi ama beni bir günde bile mahf etti o yüzden değiştireceğim inşallah size iyi gelir
kızım oluyor kızlarrrr
kızzz seninkideSağlıkla gelsin canımmmhep diyordun bakalım benimki kız mı erkek mi sen seninkini bildin
Sağlıkla gelsin canımm yanılmadınkızzz seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?