- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.601
İyidir bebeğim valla ben uzun zamandır görmüyordum iyi mi büyüyor mu bilmiyordum. Bi anda koca bebek görünce şoka girdim12+6 olcam o zaman şuan ben de 10+3ay inşallah iyidir de görebilirim
Teşekkür ederimm ben de ona başlıcamBen kullanıyorum herhangi bir olumsuz etkisini yaşamadım
Ay benim geçti o süreç baya şükür. Deneyeyim bakalım nasıl olcak bendeki etkisiBen kullanıyorum. Midem benim hiç iyi değil zaten ama ilaçla ilgili değil. Bulantılı geçiyor gebeliğim
Amin kuzum amin en mühim olanı o. Allahım bize sağlıklısını hayırlısını versinErkek çocuktan korkum yok da ben de kızıma bir kız kardeş isterim tabi. Ama neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Hayırsiz bir kız kardeştense iyi bir erkek kardeşi tercih ederim tabiO yüzden Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin başka bir duam da yok açıkçası
Deneyeceğim bakalım nası etki edecekCanım kasım annelerinde görmüştüm ishal olan olmuş bu vitaminden dolayı. Ama ben hamilelik öncesi onu kullanıyordum hiç yan etkisi olmamıştı
Günaydınnn, valla ben şimdi uyandım çok şükür bugün iş yok tembellik yapıyorumGünaydınlar bugün sessizlik var ahahha neler yapıyosunuz
Ohh misss valla. Ben de bazen evde kalıyorum ama resmen yataktan çıkmadan günü bitiriyorum aşırı tembellleştimGünaydınnn, valla ben şimdi uyandım çok şükür bugün iş yok tembellik yapıyorum
Evet bazen insanın hiç bişey yapası gelmiyor aşırı halsizliği oluyor yaaOhh misss valla. Ben de bazen evde kalıyorum ama resmen yataktan çıkmadan günü bitiriyorum aşırı tembellleştim
Bakk yaaa yine meraklandırıyor bizi kız şip şak söylesene yaacanımm size özel yarın video geliyor
Ayy evet ya bende erken diyince 9da filan yükleyecek sandımBakk yaaa yine meraklandırıyor bizi kız şip şak söylesene yaaerkenden yükleyecekti bir de öğlen oldu
Günaydınlar bugün sessizlik var ahahha neler yapıyosunuz
Canım maşallahKızlar bugün randevum vardı şimdi çıktım hastaneden bebişim gayet iyi bı sıkıntı yok dedi cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi 12+ 5 günlük artık bı tahmin yaparsınız
Maşallah hiç bacak arası bakmadı mı daktırKızlar bugün randevum vardı şimdi çıktım hastaneden bebişim gayet iyi bı sıkıntı yok dedi cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi 12+ 5 günlük artık bı tahmin yaparsınız
iki saat sonra atıcam sonuçu ama şimdi size önden tahmin videosu ekliyorum canlarımsınız heycanlı bir gün olsunBakk yaaa yine meraklandırıyor bizi kız şip şak söylesene yaaerkenden yükleyecekti bir de öğlen oldu
Öff benim de temizlik yapmam lazım çok üşeniyorumGünaydınn kızlarrr, bende miskinlik yapıyorum midem çok daha iyi şükürler olsunbugün evde temizlik var bayram öncesi. Hava da çok güzel balkonda takılıyorum
iki saat sonra atıcam sonuçu ama şimdi size önden tahmin videosu ekliyorum canlarımsınız heycanlı bir gün olsun
iki saat sonra atıcam sonuçu ama şimdi size önden tahmin videosu ekliyorum canlarımsınız heycanlı bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?