- 15 Mayıs 2022
- 1.771
- 2.249
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.621
Midemin iyi olmasına güvenerek muz yiyeyim şifa olsun dedim, olmadı…Öff benim de temizlik yapmam lazım çok üşeniyorummiden iyiyken boşver temizliği balkon keyfi yap ye iç
iki saat sonra atıcam sonuçu ama şimdi size önden tahmin videosu ekliyorum canlarımsınız heycanlı bir gün olsun
Ayyy harika haber inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkarCanım bir kaç gündür bakamadım hic siteye. memlekete gittik annemlere. Fetal dna sonucum daha çıkmadı ama bugun dr a gitti k kontrole. Ense kalınlıgı normale dondu dedi. Bakalım inşallah sonucumuzda guzel gelır
Canım bulantin çoksa ne az ne çok yemek lazım bence ya. Açken de çok bulanıyor çok yiyince deKızlar iyi geceler , benim sabah bulantılarım bayağı azaldı ama hala geceden 2 tane bulantı ilacı içiyorum .3-4 gündür akşam yemeklerini kusuyorum çok kaçırdığımda oluyor sanırım öyle olan var mı aranızda çok yemek mi sıkıntı oluyor acaba ?
Bilmiyorum canım ekranı kendine cevirmişti cinsiyetini sorduğumdada daha küçük dedi başka birşey demedi devlete gidince Dr ağzından cımbızla laf alıyoruz resmenMaşallah hiç bacak arası bakmadı mı daktır
Benim de bulantım bazen az bazen çok dediğin gibi. Tam artık iyiyim bitiyor derken ertesi gün öyle bir bulanıyor ki önceki gün nasıl yedim o yemekleri diyorum. Kızımda bu kadar uzamamisti ya bu gebeliğim daha zor geçiyorCanım hormonlar dalgalanıyor olabilir benimde bazı günler bulantım daha az bazı günler ne yesem çıkarıyorum. Ya da dediğin gibi yediklerinle ilgilidir midene dokunuyor olabilir fazla olunca
Ben sabahları tiroid ilacımı içtiğim için demir ilacını gece yatmadan içiyorum. Bende ekstra bir bulantı olmadı ama zaten bulantılı bir gebelik geçiriyorumAşırı mide bulantısı ve kusmaya sebep oldu malesef o gün okul bana zehir oldu ertesi gün kullanmadım şükür gayet iyiydim
Ay inşallah ben de son zamanlarda daha iyiyimGünaydın, ben işe geldim yarım gün yuppiii, daha iyiyim şükürler olsun yavaştan sanki enerjim geliyor gibi, inşallah hep böyle devam eder
Sağlik haberi almana sevindim canım. Cinsiyet tahmin edemiyorum maalesef nub hiç belli değil benim bebeğim de böyleydiKızlar bugün randevum vardı şimdi çıktım hastaneden bebişim gayet iyi bı sıkıntı yok dedi cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi 12+ 5 günlük artık bı tahmin yaparsınız
HahaMidemin iyi olmasına güvenerek muz yiyeyim şifa olsun dedim, olmadı…arka fonda dağ başındaaa soğuk varmııııı geçit vermezzz….. çalıyor
iki saat sonra atıcam sonuçu ama şimdi size önden tahmin videosu ekliyorum canlarımsınız heycanlı bir gün olsun
Doktorum 14. Haftaya kadar böyle devam edebilir dediBenim de bulantım bazen az bazen çok dediğin gibi. Tam artık iyiyim bitiyor derken ertesi gün öyle bir bulanıyor ki önceki gün nasıl yedim o yemekleri diyorum. Kızımda bu kadar uzamamisti ya bu gebeliğim daha zor geçiyor
Aslında nassssıl iyi gelir nasssılllll ama sıvı da midemi kötü yapıyorHahabari madensuyu falan iç
Pek belli olmuyor bebiş göremedim ama içimden erkek geçtiBilmiyorum canım ekranı kendine cevirmişti cinsiyetini sorduğumdada daha küçük dedi başka birşey demedi devlete gidince Dr ağzından cımbızla laf alıyoruz resmen
Zor be o zaman Allah yardımcın olsun vallaDoktorum 14. Haftaya kadar böyle devam edebilir dediilaçlarımı değiştirdi bakalım bunlar umarım daha iyi gelir
Aslında nassssıl iyi gelir nasssılllll ama sıvı da midemi kötü yapıyoryazın sıcağında susuz kaldım bebe yüzünden kiiii ben kışın bile nerdeyse 3 litre su içen biriyim
Bence kızzKızlar selamlarrbugün doktor randevum vardı, 10+6 olmama rağmen 11+1 olarak ölçtü doktor bebitomun ultrason görüntüsünü ekliyorum ben de tahminlerinizi alırımm burnu bile oluşmaya başlamış ya minicik
Ben fetal dna yaptıracağım, doktor da içiniz rahat olsun isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. 16 hazirana da perinatolog randevusu aldım ilk tarama için.
kızım oluyor kızlarrrr
Kuzu benimde dündü randevum doktor bi tahminde bulunmadı mı bizde bişeyler söylediKızlar selamlarrbugün doktor randevum vardı, 10+6 olmama rağmen 11+1 olarak ölçtü doktor bebitomun ultrason görüntüsünü ekliyorum ben de tahminlerinizi alırımm burnu bile oluşmaya başlamış ya minicik
Ben fetal dna yaptıracağım, doktor da içiniz rahat olsun isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. 16 hazirana da perinatolog randevusu aldım ilk tarama için.
Benimde içim yanıyoooo ama içemiyorum kiiZor be o zaman Allah yardımcın olsun vallatam ters olmuşuz demekki bir bardak su içerdim günde sadece, şimdi 2buçuk ltre su içiyorum içim yanıyor
kızım oluyor kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?