Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayyy harika haber inşallah diğer sonuçlarda güzel çıkar

Canım bulantin çoksa ne az ne çok yemek lazım bence ya. Açken de çok bulanıyor çok yiyince de

Canım hormonlar dalgalanıyor olabilir benimde bazı günler bulantım daha az bazı günler ne yesem çıkarıyorum. Ya da dediğin gibi yediklerinle ilgilidir midene dokunuyor olabilir fazla olunca
Benim de bulantım bazen az bazen çok dediğin gibi. Tam artık iyiyim bitiyor derken ertesi gün öyle bir bulanıyor ki önceki gün nasıl yedim o yemekleri diyorum. Kızımda bu kadar uzamamisti ya bu gebeliğim daha zor geçiyor

Aşırı mide bulantısı ve kusmaya sebep oldu malesef o gün okul bana zehir oldu ertesi gün kullanmadım şükür gayet iyiydim
Ben sabahları tiroid ilacımı içtiğim için demir ilacını gece yatmadan içiyorum. Bende ekstra bir bulantı olmadı ama zaten bulantılı bir gebelik geçiriyorum

Kızlar bugün randevum vardı şimdi çıktım hastaneden bebişim gayet iyi bı sıkıntı yok dedi cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi 12+ 5 günlük artık bı tahmin yaparsınız
Sağlik haberi almana sevindim canım. Cinsiyet tahmin edemiyorum maalesef nub hiç belli değil benim bebeğim de böyleydi

Doktorum 14. Haftaya kadar böyle devam edebilir dedi ilaçlarımı değiştirdi bakalım bunlar umarım daha iyi gelir
Haha bari madensuyu falan iç
Aslında nassssıl iyi gelir nasssılllll ama sıvı da midemi kötü yapıyor yazın sıcağında susuz kaldım bebe yüzünden kiiii ben kışın bile nerdeyse 3 litre su içen biriyim

Kızlar selamlarr bugün doktor randevum vardı, 10+6 olmama rağmen 11+1 olarak ölçtü doktor bebitomun ultrason görüntüsünü ekliyorum ben de tahminlerinizi alırımm burnu bile oluşmaya başlamış ya minicik

Ben fetal dna yaptıracağım, doktor da içiniz rahat olsun isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. 16 hazirana da perinatolog randevusu aldım ilk tarama için.

Eklentiler

• D737E08A-CB5D-42C0-AFBE-4BA65C8B5243.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
Zor be o zaman Allah yardımcın olsun valla tam ters olmuşuz demekki bir bardak su içerdim günde sadece, şimdi 2buçuk ltre su içiyorum içim yanıyor

Bence kızz

Kuzu benimde dündü randevum doktor bi tahminde bulunmadı mı bizde bişeyler söyledi bana erkek gibi geldi ama bilemedim 11 haziranda gideceğiz bizde perinatologa
Zor be o zaman Allah yardımcın olsun valla tam ters olmuşuz demekki bir bardak su içerdim günde sadece, şimdi 2buçuk ltre su içiyorum içim yanıyor
Benimde içim yanıyoooo ama içemiyorum kii ama hamilelikte su çok önemli iç iç kana kana kuzum benim yerimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…