Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
İnşallah çok iyi geçer amniyosentez Kalbini ferah tut güçlü ol Allah yardımcın olsun canım benimmm dualarımız seninle

Güzel sonuclar alacaksın inşallah canım. Dualarımız hep seninle. Ultrasona da girdin mi kan mi verdin sadece

Benim kızım Ocak dogumlu canım. Ayaklı tulum çok kullandım alt üst takım da. En önemli tavsiyem 0-3 ay sadece 1-2 şey yetiyor. Kızım sadece bir kez giyebildi onları. 3-6 aydan başlayın 6-9 ay abartin bir de kış bebeği olunca büyük gelmesi sorun olmuyor altına üstüne biseyler giyiyor sürekli. O yüzden kötü durmuyor. Bol bol giysinler en güzeli. Hareketleri kısıtlanmaz. Bir de ben hiç eldiven şapka kullanmadım. Hareketleri çok önden gitti kızımın. Buna bağlıyorum onu biraz da. Elbiseymis bandanaymis hiç giydirmedim bunları. Yazın da zaten tek body yeterli oluyor kışı atlatırsak

Kızlar uyuz kolay bulaşabilen bişey mi? Bayrama gittik geldik babamda uyuz çıktı. İçime şüphe düştü tabiki sonuçta sarıldık öptük aynı ortamda vakit geçirdik. Ne yapsam ki?

Umarım test sonuçları yanlışmış biz çok iyiyiz haberleriyle geliceksin buraya olmayan bişey değil çok duyuyoruz inşallah hiçbir sorun yoktur dualarım seninle

Yaaa teşekkür ederim ben de yenidoğan kıyafetleri baya lazım olur kusar kakiş falan yapar diye düşünüyordum evet büyük almak mantıklı

Bu benim sana anlattığım diğer konudaki gibi çıkacak canım çok güçlü bir hissim var bu konuda. Trizomi 10da anomali olmamasını pek aklım kesmiyor. Sağlıklı gelecek sonucun inşallah

Allah yardımcın olsun çok zor bı durum ne denir bilmiyorum rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah dua edicem senin için evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…