Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım dualarımız seninle bana nedense yanlış pozitif olduğu geliyor. İçimde bir his bebeğinin sağlıklı olduğunu söylüyor

Size bol bol dua edeceğim inşallah iyi haberlerinizi okuruz en kısa zamanda

Ay şekerim de varya ytmadan yogurt yiyince dengeliyo o sebepten eşim de ye ye diye zorluyor. Kızımızda yiyodun bunun suçu ne diyo da isteyerek yaptıgım bir şey değil kiiii
Eminim kötü niyetle söylemez ama keşke böyle yorumlar yapıp vicdan azabı çektirmeseler. Senin de bebeğin de bir suçu yok. Normalde de yoğurt peynir ağzına sürmeyen insanlar var. Gerekirse kalsiyum takviyesi alınır. Benim ilk gebeliğimde düşmüştü kalsiyum değerim, arada kan verip baktır istersen.

Bugün çok rahatsızım kızlar belki bugün doktora gdirm sanki nefesim yetmiyor gibi midem ciğerlerim çok kötüyüm başımın arkası acaba kötü bişey olck bana
nasıl oldun? Sonrasında yazmamışsın galiba, merak ettim. Bazen o darlık oluyor, çarpıntın olabilir. Tansiyon aletin varsa nabzını takip et canım.
Canım amniyosentez sonrası rahatlayacaksın, bence temiz çıkacak sonuçların. Ordaki doktorların öyle toplanması rahatsız edici ama bu senin durumunun çok kritik vs olduğunu göstermez. Ben karın ağrısı ile ilk gebeliğimin 15. Haftasında eğitim araştırma hastanesine gittim acilden, yatış verdiler, sebebini bilmiyorlardı bile. Asistanların hepsi geldi muayene için. Yani basit bir şey için bile geliyorlar, üzme kendini.
Hayırlı olsun bir erkek daha geliyor mevsimbahar18

Günaydın kızlar, 5 gibi uyandım sabah uyku tutmadı. Umarım herkes iyidir. Tatilde bulantılarımın geçtiğini fark ettim, 15. Haftanın içindeyim, yaklaşık olarak 13-14. Haftada geçmiş oldu yani. Karnım çıkmaya başladı, göbek değil sadece komple genişledi gibi.

Benim cinsiyet belli oldu kız

Kızlar merhaba birşey sorcam Şimdi bende mide bulantısı falan yok ama yemeden içmeden de hiç keyif alamıyorum , canım isteyerek yemiyorum hiçbirşeyi yemek için yiyorum Bu da geçecek mi yaa sıkıldım çay kahve çok severdim tatlıya bayılırdım yok onları bile asla aramıyorum yani bu kısmı iyi bişey de bi tatsızım

İnşallah geçecek, en keyifsizlerden biri benim bu Aralık annelerinin, umudum hep var ama geçecek inanıyorum

Günaydın
Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum iyi ki yazıyorsunuz çok huzur veriyor bana, ben 11. Haftadayım ve bekliyorum, bugün biraz iyi gibiyim, karnım da hiç yok ikinci gebeliğim aslında ama henüz çıkmadı akşamları gazdan çıkıyor sanırım

Günaydın kızlar
Ben hala aynı durumdayım birden bulantım kesildi ve hamilelik belirtilerinin hicbirisi yok cok iyi oldum birden anlamadım hala tedirginim ama
yarın 2 li tarama var cuma da nasipse fetal Dna vericem
ve bir sorum var fetal dna verenler kac gun once kan sulandiriciyi kestiniz

Baya kişi cinsiyet ögrenmiş
bakalm ben ne zaman ögrenicem
kızımda 16+5 de oğlum da 17+3 de ögrenebilmiştim

Canımm seni çok iyi anlıyorum kızım diyafram henrisiy di ve yazdıgının cok fazlasini yaşadım herkez benim de tepem de toplanıp diyafram henrili bebek var bizde bakalm diye ultrasonda giden gelen baktı ders işlediler resmen
çok dua edicem sana da Allahın izniyle sonuclarin temiz cikar insallah hayırlı sonuçlar alırsın.
bize de mutlaka haber ver moralini de asla bozma biliyorum demesi kolay ama bebegin hissetmesin hamileliginin tadını çıkar

son cümlene güldüm
mide yanması da çok kötü ya ilaç kullanıyormusun canım
kullanıyorsan o şifa olsun inşallah

Ben kesmedim canım yani normal kontrole gitmiştim bir anda veriverdim kanı o gün de hem ilacı hem iğneyi vurmustum ama sonuç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…