Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben de anne karnında ameliyat falan hiç duymadım. Doğumdan sonrasına hazirlanmak veya gebelik sonlandırma için bu testler diye biliyorum

Canım benim bende bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. Bu ikinci gebeliğim inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız

Canım benim bende bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. Bu ikinci gebeliğim inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız

İnşallah canım, oğlum doğdu benim 1 ay yaşadı, eşyaları, odası, dolabı her şeyi var, inşallah canım Allah bizi melek annesi olarak şereflendirdi ne mutlu bize inşallah güzel bir doğum süreci geçiriz

Valla eşime gel beni al dedim duramadım eve gittim 3 saat uyudum geri döndüm işe senin bebe espritüel demek annem çokta rahat geçirmesin demiş benim mide karışa karışa yiyorum sonra davul gibi şişip bir kanepeye yatıyorum rabbim sonumu hayır etsin

hahaha daha neden geri dönüyorsun kız git evine dinlen ne güzel off sorma ne olcaz yaaa ben de şişiyorum çok rahatsız oluyorum ağzım desen hep bi tatsız sanki hiç bişey yememişim gibi

kızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam
benim şişti 10.haftamda doktor fark etti ayak bileklerin çok ödemli tatlı şeyler pek yeme dedi, tatlıyı nerdeyse kestim ama elim ayağım çok şiş acıyor, ama böyle olacağını tahmin ediyordum bizim aile kadınları böyle oluyor 37 numara ayakla hamile kalıp 42 numara ayakkabıyla doğuma gidiyorlar, ben normalde 38 numarayım ve ayakkabılarım dar geliyor 39 a geçicem

hahaha daha neden geri dönüyorsun kız git evine dinlen ne güzel off sorma ne olcaz yaaa ben de şişiyorum çok rahatsız oluyorum ağzım desen hep bi tatsız sanki hiç bişey yememişim gibi
daha fazla kaytarmayayım diyorum çok göze batmayayım çok şükür ne zor ne emekle buldum bebemi olsun tatsız günler yorgun günler geçsin diyorum

ay ben hiç tatlı yemiyorum ama parmağımı baınca resmen çıkur oluyor hep ödem, sadece işe gelince oluyor yada çok gezince evde hiç bişeyim yok, bünye çalışmak istemiyor ben de 38 giyiniyordum sandalet aldım 39 valla rahat etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…