• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Sağ ol canım. Sabah midem kazındı açlıktan tiroid ilacımı yeni içtiğim için bir şey yiyememiştim bi de tam midemin olduğu tarafa yattım birden bulanmaya başladı belki ondandır. Bayramda biraz hava almak için dışardaydım mecbur tuvaletleri kullanmak zorunda kalıyoruz öyle olunca. Kalabalık olduğu için de tuvaletlerden çekindim bir şey kapmış mıyımdır diye 😔

İnşallah kapmamışsındır, ben iş yerinde hep aynı dertten muzdaribim gerçekten hijyen önemli ama maalesef toplum içinde dikkat edemiyoruz ki, inşallah öyle değildir 🙏 Doktora gidip sor bencede aklına takılacağına 💕

Oyy heyecanlanmaz mi insan hicc 😍🤤 totisini yerim ben bebisimin bide o küçük totisi ile o cicileri giyecek Allahımmm😍😍 insallah saglikla giyecekleri günleri görelim uzuun uzun ömürleri olsun yavrularımızın 🙏😍

Değil mi ama ya canım, bu sene bayramda eşimin memlekete gidemedik, diyorum ki seneye bayramda nasipse 3 kişi gideceğiz kocaman bir sıcaklık oluyor içimde 🤗

Canim ben daha 6.haftamda doktor kullan dedi kullandim. Birde 10.haftaydi galiba tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Aslinda veriyorlar antibiyotik.

Bana vermisti canim erken haftalarda. Daha ilk trimester deyim ama 2 defa kullandim antibiyotik. Gerek görmemiştir belki hafif birsey oldugu icin.

Aslında çok yüksek değildi belki ondan olabilir, ilaç veremem su iç demişti bana, olabilir canım

Bana sirke sür demişti 😂

Bir önceki hamileliğimde vajinal enfeksiyon çok geçirdim ilk trimester da nioli yağı kullandım, diğerlerinde fitil vermişti ama hiç fayda etmiyordu yüksek ihtimal tatlı yediğim için, şeker mantarı besliyor çünkü, doğurdum hemen geçmişti, herhalde doğurmam lazım 🤭

Merhaba hanımlar. 15. Haftamdayım. Bebeğimin hareketlerini toparlanma olarak hissetmeye başlamıştım fakat dünden beri iyice kasıklarıma indi. Zayıf olduğum için sırt üstü uzandığımda da fark ediyorum bariz bir şekilde bayağı aşağıda.kasığıma da ani bıçak saplanması olup geçiyor.Sizlerde de böyle bir durum oldu mu yukarı çıkarmı tekrar acaba bebişim.yarın hemen doktoruma gitmelimiyim???

İnşallah kapmamışsındır, ben iş yerinde hep aynı dertten muzdaribim gerçekten hijyen önemli ama maalesef toplum içinde dikkat edemiyoruz ki, inşallah öyle değildir 🙏 Doktora gidip sor bencede aklına takılacağına 💕
Randevum yakın zaten yarın sabah aile hekiminde kan verip sonuçları doktoruma gösteririm. Evet, dışarda çok zor ben de yanımda sürekli kolonya taşıyorum her yere kolonya sıkıyorum. Dikkat etmemiz lazım 🥲

Bazen cok cok net belli olabiliyor. Ben bazi doktorlarin videosuna denk geliyorum da ben bile anlıyorum yani bebegin cinsiyetini daha 12.haftalari oluyor halbuki😃 o zaman madem ikna olmayacaksin erteleme randevunu 🌸
Evet ben de gördüm birkaç tane hep erkek bebeklerdi ama 🫣 o kadar net görsem ikna olurum canım 🤭

Benim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çekti 😂 sonra bı test yaptılar şu değil akıntı dediler ben de oh çektim şimdi yine aynı şekilde devam akıntı. Kız ben nereden anlayayim akıntı mi Su mu daha önce bu haftalari hiç gorememistim 🥲
Ya oluyor muydu ki o kadar akıntı hiç hatırlayamadım. Ben hiç şüphelenmemistim de önceki grubumda da acile gidip test yaptıran olmuştu. Normal sanırım 🤣

Bugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir 🥺
Geçen hafta ben de öyleydim. 8e 4 civarındaydı tansiyonum zorla 9 a 6 yapıyordum. Sıcakların etkisi var. Ayaklarını yukarı uzatıp yat başın aşağıda ayakların yüksekte olsun. Bol bol su iç ve tuz tüket canım

Aynen dün Kağan Kocatepe yi dinledim o da aynısını dedi erken dönemde zorluyosunuz doktoru tahminen bseler soyluyo bı DHA bakilmiyo sonra bı bakmışsın farklı cinsiyet diyor sasiriyorsunuz yapmayın felan diyordu 😁
Oldu canım hiç sormayalim doğana kadar 🤣 tabiki sıkıştırcaz doktoru 🤣

Sellaaaamm canım geldimmm :))
Köydeydim bayramda o yüzden yazamadım çok dün akşam geldik.
Bugünde ayağımın tozuyla 2 li testi yaptırdım aynı senin gibi girerken o kadar stresliydim kii 😑 çok şükür sonuçlar iyi Rabbim üzmedi beni 🤲 1.3 ense kalınlğı burun kemiği var o kadar rahatladım ki ama ne cinsiyet sormak aklıma geldi ne başka bir şey 🙈🤣
Sen nasılsın canım azaldı mı bulantılar
Oh çok şükür hem sen hem bebeğin iyiymiş 😍 kızımda ben de bir kere bile sormamıştım heyecandan stresten aklıma gelmezdi. Sen de öyle olmuşsun 🤣 zaten sonraki gidişinde daha garanti olur boşver ☺️ ben iyiyim çok şükür ama bulantılar devam ediyor doğuma kadar surecek diye tırsıyorum 🤣

Değil mi ama ya canım, bu sene bayramda eşimin memlekete gidemedik, diyorum ki seneye bayramda nasipse 3 kişi gideceğiz kocaman bir sıcaklık oluyor içimde 🤗
Bu hayalleri hepimiz kuruyoruz galiba 😍😊 bende seneye yaz tatilinde minicik bir deniz kuşu ile tatil yapacağımızı düşündükçe heyecandan karnima kramplar giriyor 😍🧿🙏 sağlıkla gelsin bebislerimiz insallaaahhh
Aslında çok yüksek değildi belki ondan olabilir, ilaç veremem su iç demişti bana, olabilir canım
Olabilir canim doktorun kararina kaliyor birazda. Ben basta antibiyotik ilac kullandim nerdeyse 1 kutu, o zaman bakteri cikmisti kültürde. Ikincide de enfeksiyon cikmisti ama düşük seviyede. Ona da monurol vermislerdi tek kullanımlık. Doktora kaliyor biraz da.

Bu hayalleri hepimiz kuruyoruz galiba 😍😊 bende seneye yaz tatilinde minicik bir deniz kuşu ile tatil yapacağımızı düşündükçe heyecandan karnima kramplar giriyor 😍🧿🙏 sağlıkla gelsin bebislerimiz insallaaahhh

Olabilir canim doktorun kararina kaliyor birazda. Ben basta antibiyotik ilac kullandim nerdeyse 1 kutu, o zaman bakteri cikmisti kültürde. Ikincide de enfeksiyon cikmisti ama düşük seviyede. Ona da monurol vermislerdi tek kullanımlık. Doktora kaliyor biraz da.

Evet canım, Allah hayırlısıyla yaşamayı nasip eylesin, çok güzel şeyler konuşalım hep burada inşallah 🧚🏻‍♀️😍

Back
X