• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Kendime söz verdim, hep böyle olacağım diye şikayet etmek istiyorum tabi ama hemen diyorum ki “Bana bak difembahyaa, kafana silah mı dayadılar da sen böyle söyleniyorsun, bal gibi çok istiyordun bu bebeği, hemen sus”🙊 kendimi şamarladıktan sonra normal hayata dönüyorum 😂

Bir de canım, çok kötü tecrübelerim oldu ya bunu güzel geçireyim istiyorum, hissetmesin bebeğim yaşadıklarımı, analık işte 🥹
yaaa nasıl tatlısın sen öyle yaa eridim yazdıklarına çok güzel bir anne olucaksın sen inşallah😍❤️
Bugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir 🥺
canım aynı sorun bendede var ama bebekden dolayıymış benimki ve ayaklarını duvarda yukarı tut dedi doktorum ve tuzlu ayran iciyorum hemen geciyor
Oldu canım hiç sormayalim doğana kadar 🤣 tabiki sıkıştırcaz doktoru 🤣
vallaha ya ben asla dayanamam hemen özele gittim öğrenmek için makinası iyi diye😍 çünki kendi doktorum ben zor görürüm cinsiyeti bu eski makinayla demişti😂

AYY KIZLAR ÖZLEMİŞİM NASIL YOĞUN YAZIŞIYORUZ GENE😍❤️

yaaa nasıl tatlısın sen öyle yaa eridim yazdıklarına çok güzel bir anne olucaksın sen inşallah😍❤️

canım aynı sorun bendede var ama bebekden dolayıymış benimki ve ayaklarını duvarda yukarı tut dedi doktorum ve tuzlu ayran iciyorum hemen geciyor

vallaha ya ben asla dayanamam hemen özele gittim öğrenmek için makinası iyi diye😍 çünki kendi doktorum ben zor görürüm cinsiyeti bu eski makinayla demişti😂

AYY KIZLAR ÖZLEMİŞİM NASIL YOĞUN YAZIŞIYORUZ GENE😍❤️

Canım benim hepimiz güzel bir anne olacağız inşallah, ne güzel şey bunlara şahitlik edeceğiz 🥰

Ben bulantılardan başımı zor kaldırıyorum, çalışıyorum da aslında aktif olmayı seviyorum da, yazamasam da muhakkak okuyorum 🌝

Canım benim hepimiz güzel bir anne olacağız inşallah, ne güzel şey bunlara şahitlik edeceğiz 🥰

Ben bulantılardan başımı zor kaldırıyorum, çalışıyorum da aslında aktif olmayı seviyorum da, yazamasam da muhakkak okuyorum 🌝
seninki baya zor gecti gercekten seni bulantıları en yoğun gecen anniş olarak herzaman hatırlicam😂❤️

Merhaba hanımlar. 15. Haftamdayım. Bebeğimin hareketlerini toparlanma olarak hissetmeye başlamıştım fakat dünden beri iyice kasıklarıma indi. Zayıf olduğum için sırt üstü uzandığımda da fark ediyorum bariz bir şekilde bayağı aşağıda.kasığıma da ani bıçak saplanması olup geçiyor.Sizlerde de böyle bir durum oldu mu yukarı çıkarmı tekrar acaba bebişim.yarın hemen doktoruma gitmelimiyim???
Merhaba bıçak saplanması arada olmuştu Ama yukarıda hissedip sonra aşağıda hissettiğim hiç olmadı Bence doktora gitmekte fayda var Umarım bir şey çıkmaz da içiniz rahat etmiş olur
Bugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir 🥺
Benim de öyle ama sanki sıklığı azaldı gibi eskiden her gün düşerdi şimdi 3-4 günde bir düşüyor çok geçmiş olsun
Oldu canım hiç sormayalim doğana kadar 🤣 tabiki sıkıştırcaz doktoru 🤣
Bir ara Öğreniriz artık ne önemi var :rolleyes:
Oh çok şükür hem sen hem bebeğin iyiymiş 😍 kızımda ben de bir kere bile sormamıştım heyecandan stresten aklıma gelmezdi. Sen de öyle olmuşsun 🤣 zaten sonraki gidişinde daha garanti olur boşver ☺️ ben iyiyim çok şükür ama bulantılar devam ediyor doğuma kadar surecek diye tırsıyorum 🤣
Ay Yok canım o kadar uzun süreceğini sanmıyorum sürse bile en azından bayağı bir azalır Sen de rahat edersin

Ay gerçekten zaman geçmiyor o kadar haklisin kii randevu günü gelene kadar.. 🤤
Insan sabırsızlanıyor. Benimde randevuma az kaldi inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirim hem ikili tarama hem detayli usg yapcak doktorumuz. İnşallah hersey yolundadır güzel haberler verir bize doktorcugumuz 🙏🙏
Canim bayramda olabildigince yorulmamaya çalıştım çünkü en ufak bir yorulmada lekelenme miktarinda artış oldu. Bolca yatiyorum hep. Biraz aktif olunca hemen lekelenme yeniden beni bir dürtüyor.. haftalarimiz biraz daha ilerlesin de inşallah biraz daha rahat ederim bende 🙏
Senin kontrolün ne zaman kuzum
Güzel sonuçlarla gelelim hepimiz canım🙏🏼Senin lekelenme dışında bebiste de bir sıkıntı yok ama nerden geliyor anlamıyorum ki. Bizim bugün bir komşu anlatiyor 9 ay yattım kanamam oldu hep diye. Bazı gebelikler böyle oluyor nedense. Bebeğin sağlıkla doğacak eminim de sen 1 değil 9 doğuracaksin bu gidişle 🙂 bana 23ünde gel dedi doktorum ama 1 hafta öne alasim da geliyor çok merak ediyorum 🤣

Kızlar geçen gün e-bebek’ e kapıdan geçerken uğradım böyle askılarda yenidoğan kıyafetleri vardı, Vadistanbul’ da gördüm, fiyatları da epey indirimliydi, almamak için çok zor tuttum kendimi, bekliyorum şöyle biraz daha ilerlesin, aslında her şeyimiz var ama yeni şeyler almak istiyorum yine de sizler aldınız mı hiç? 🥳
Ben kız olursa sadece hastane çıkışı alırım. Onun dışında tek bir çorap almam herhalde 🤣pintilik değil de ne bileyim hiç eskimiyor bebek kıyafetleri yeni almak istemiyorum. Başka ihtiyaçlarini alırım ona ayıracağım bütçeyle. Erkek olursa da sil baştan başlarız🤣 ama ona da ihtimal vermiyorum 🙈

Kızlar benim kontrol tarihim yaklaştı. Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum sat a göre 12+3 en sonki ultrason ölçümüne göreyse 11+4 oluyor. Sizce cumartesi gitmeyip önümüzdeki hafta içini beklesem cinsiyet öğrenebilir miyim ? Yoksa boşuna mı beklemiş olurum ? Eğer bu gidişimde öğrenemezsem ancak 15-16. Haftalarda tekrar giderim o zamana kadar meraktan çatlar mıyım
Canım sen devlete mi gidiyordun eğer öyleyse bence boşuna erteleme çünkü zaten en iyi ihtimalle 15te söylerler 🙂

Ay kızlarrr arkadaşım dün doğum yaptı hemen bebişe bişeyler almaya çıktım bi girişim oldu çıkışım 2 saat sürdü resmen😂😂 kendi bebişime olsa herhalde saatlerce cıkamıcam 😂 bu arada eşimle karar aldık cinsiyeti evlilik yıl dönümümüzde öğrenmek istedik 🥰 o şekilde bi kutlama yapıcaz 24 ünde tam 16+2 olmuş olcak o tarihe kadar nası dayanıcam bilmiyorum 🥹 kesin belli olmuş olur diye düşünüyorum birde 1 haftadır ne bulantım ne koku hassasiyeti hepsi bitti ama bu seferde karın boşluğumda batma oluyo yoğun bi şekilde hissediyorum sanki içimde hareket ediyo gibi ama bu haftada hissetme olmuyor diye biliyorum var mı böyle bi durum yaşayan var mı

Ben kız olursa sadece hastane çıkışı alırım. Onun dışında tek bir çorap almam herhalde 🤣pintilik değil de ne bileyim hiç eskimiyor bebek kıyafetleri yeni almak istemiyorum. Başka ihtiyaçlarini alırım ona ayıracağım bütçeyle. Erkek olursa da sil baştan başlarız🤣 ama ona da ihtimal vermiyorum 🙈

Benim unisex çok var ama çoğu erkek, kız olursa kız eşyası çok alacağım, erkek olursa da hepsi hazır, bir heves aldığım eşyaları kullanacağım hepsi askılarında katlayıp annem kaldırmıştı, dolapları annem boşalttı, şimdi ben tekrar yerleştiririrm diyorum, zaten yaşadığım onca şeyden sonra yepyeni bir hayata başladım, taşındım, yeni ev, yeni çocuk odası, sil baştan bende baştan kuracağım odayı nasipse 🙏🌝

Bide ben varım unuttunuz aşk olsun 😄 difembahyaa difembahyaa canım senin cinsiyet belli mi ? Benim doktorum kıza benzetti bence senin de kız olabilir 🤭hissediyor musun bişey

Ayy canın evet sen de gerçekten çok çektin🥲yok canım benim doktorum demedi ve açıkçası çok bulantım olduğu ve bana burada herkes kız dediği için sanırım kız hissetmeye başladım yeni 🤭🥹🥲

Bu sabah midem çok bulandı şimdiye kadar ara ara oluyordu ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Halbuki nerdeyse 1. Trimester bitecek. O kadar öğürdüm ki oturup ağladım sonrasında bana ne oluyor diye. Acaba bayramda enfeksiyon kapmış olabilir miyim ? Yarın tsh baktırmak için aile hekimliğine gideceğim. Başka hangi testi yaptırsam enfeksiyon olup olmadığını anlarım
Hemogram testinde belli oluyordu bazı yüksek çıkan şeyler vardı görsem hatırlarim da unuttum şimdi 🙂

Ayy canın evet sen de gerçekten çok çektin🥲yok canım benim doktorum demedi ve açıkçası çok bulantım olduğu ve bana burada herkes kız dediği için sanırım kız hissetmeye başladım yeni 🤭🥹🥲
Çok çektim çok hala daha var koku hassasiyeti ve bi türlü geçmeyen balgam midemi bulandırıyor canım. Anneler hissediyor bence🤗

Back
X