• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    38
Güzel sonuçlarla gelelim hepimiz canım🙏🏼Senin lekelenme dışında bebiste de bir sıkıntı yok ama nerden geliyor anlamıyorum ki. Bizim bugün bir komşu anlatiyor 9 ay yattım kanamam oldu hep diye. Bazı gebelikler böyle oluyor nedense. Bebeğin sağlıkla doğacak eminim de sen 1 değil 9 doğuracaksin bu gidişle 🙂 bana 23ünde gel dedi doktorum ama 1 hafta öne alasim da geliyor çok merak ediyorum 🤣
Amin canim aminn Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallahhh🙏🙏
Ayy benim öyle olmasin yaa. Sürekli yatmakta kolay birsey degil hic 🙁 daha hic kimseye soylemedik birde biz bebisimizi, simdi yaz sezonu da açıldı hadi suraya gidelim planlari baslar yakinda onlara da bir bahane bulmak her defasinda zor olacak 😅
Dedigin gibi ben 9 dogurcam bu gidisle psikolojik olarak 😖
Bayram boyu surekli wc de kontrollerdeydim, eşim surekli her wc sonrasi soruyor falan. Gerçekten ikimizde aşırı düşünceler stresler altinda kaliyoruz

Günaydın kızlar :KK36:
Ben hala aynı durumdayım birden bulantım kesildi ve hamilelik belirtilerinin hicbirisi yok cok iyi oldum birden anlamadım hala tedirginim ama
yarın 2 li tarama var cuma da nasipse fetal Dna vericem
ve bir sorum var fetal dna verenler kac gun once kan sulandiriciyi kestiniz
Merhaba canım. Ben Panorama da verdim. 16 saat öncesinde içmiş olmanız gerek dediler. Gece 11de içmiştim. Ertesi gün öğleden sonra 3te kan alabiliriz dediler 😉

tak kız tak hakettin😂 dur ben takıym👑

kız unuturmuyum dur sanada takıym👑😂

ikinizinkide kız net diyorum hala bak💞💞💞

Teşekkürler bacikom 🙊🤗🥳

Ya evet sizler aklıma soktunuz valla ama ben kendi hep oğul anası görüp, kaynana triplerine girerdim şimdi böyle bir anda kız annesi olmayı hayal etmek cici hissettiriyor bana, her ikisi de çok harika ya 😍🌺

Ben de Ankara'dayım ve 7+4 bugün. Tüp bebek ile ikizlere hamileyim ve şu an hala tüp bebek doktorum takip ediyor. 10.haftaya kadar kendisi takip etmek istiyor. Sonrasında kendi muayenehanesi de var gebeleri takip ettiği müsaitliği varsa devam etmeyi düşünüyorum. Prof. Dr. Ahmet Erdem. Ama tabi bet bir şey de yok henüz. Ara ara bakıyorum ama güven uyandıran birine denk gelemedim henüz.
Ben de Ahmet hocanın hastasıyım doğumlara da girdiğini bilmiyordum novaartta mı kontrolleri yapıyor doğumu nerede gerçekleştiriyormuş acaba

Hiç öyle düşünme canım iyi düşün iyi olsun, darlık hep oluyor biz de ama fazlaysa tabi görünmende fayda var gitmelisin doktora

Allah korusun kötü düşünme tabiiki, nefes darlığı olması normalmiş zaten bu zamanlarda, belki astımınız falan vardır, alerjik zamanlardayız olabilir, yine de kontrole gitmeniz faydalı olacaktır.

Eminim kötü niyetle söylemez ama keşke böyle yorumlar yapıp vicdan azabı çektirmeseler. Senin de bebeğin de bir suçu yok. Normalde de yoğurt peynir ağzına sürmeyen insanlar var. Gerekirse kalsiyum takviyesi alınır. Benim ilk gebeliğimde düşmüştü kalsiyum değerim, arada kan verip baktır istersen.

nasıl oldun? Sonrasında yazmamışsın galiba, merak ettim. Bazen o darlık oluyor, çarpıntın olabilir. Tansiyon aletin varsa nabzını takip et canım.

Canım amniyosentez sonrası rahatlayacaksın, bence temiz çıkacak sonuçların. Ordaki doktorların öyle toplanması rahatsız edici ama bu senin durumunun çok kritik vs olduğunu göstermez. Ben karın ağrısı ile ilk gebeliğimin 15. Haftasında eğitim araştırma hastanesine gittim acilden, yatış verdiler, sebebini bilmiyorlardı bile. Asistanların hepsi geldi muayene için. Yani basit bir şey için bile geliyorlar, üzme kendini.

Hayırlı olsun bir erkek daha geliyor 🎊 @mevsimbahar18
Sağolun kızlar şimdilik iyiyim yarın randevum var detaylı tarama testi var ve artık cinsiyet belli olmuştur diyorum yarın hayırlısıyla güzel haberler veririm inşallah

Ayy inşallah canım, benim de 2 gün geçmişti sonra kötü oldum, bugün biraz iyi gibiyim, senin haftan daha ileri de o yüzden çıkmış olabilir göbüşün, ya çok tatlıdır o şimdi maşallah 🤩
bugün uzun aradan sonra ilk defa pantolon giydim tabii ki geniş bir pantolon, çıktığını bugün net fark ettim 🥰 kilo da olunca daha çok belli oluyor sanki

Teşekkürler bacikom 🙊🤗🥳

Ya evet sizler aklıma soktunuz valla ama ben kendi hep oğul anası görüp, kaynana triplerine girerdim şimdi böyle bir anda kız annesi olmayı hayal etmek cici hissettiriyor bana, her ikisi de çok harika ya 😍🌺
nedemek güzel bacım☺️🫶🏼

her ikiside güzel evet ama yaşadığınız şuanki hamileliğiniz kız gösteriyor😂💞

Kızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar difembahyaa difembahyaa annabelica annabelica ahsennayaz ahsennayaz 🙏

Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacak 🥰 bu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum 😅

Eklentiler

• IMG_5036.webp
    IMG_5036.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar difembahyaa difembahyaa annabelica annabelica ahsennayaz ahsennayaz 🙏

Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacak 🥰 bu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum 😅
Bence net kiz 🌸

Ayy inşallah canım, azalır bizimki de inşallah 🤗

Bu bebiş kıza benziyor gibi 😍🌞 Sağlıkla gelsin sonuçların inşallah 🙏 💕

Back
X