- 16 Aralık 2016
- 3.373
- 3.473
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.201
Bende senin gibiyim canım ilk hamileligim gibi ve beynim resetlenmiş gibi hic birsey bilmiyorum sankiBende saat 9 da bugün randevum var aşırı heyecanlıyımAy sorsan ilk çocuk
Afiyet bal şeker olsunBenim de bugun randevum var
2 li tarama testi icin gidicem
aç tok fark ediyormuydu inşallah etmiyordur suan yiyorum cunku
Evet ya anne yüreği işte ayrım yokBende senin gibiyim canım ilk hamileligim gibi ve beynim resetlenmiş gibi hic birsey bilmiyorum sanki
Seninde bugün mü randevu hadi hayırla ben şimdi bekliyorum hastanedeBenim de bugun randevum var
2 li tarama testi icin gidicem
aç tok fark ediyormuydu inşallah etmiyordur suan yiyorum cunku
Canım haber ver bebişin USG sini de isteriiiizSeninde bugün mü randevu hadi hayırla ben şimdi bekliyorum hastanede
Seninde bugün mü randevu hadi hayırla ben şimdi bekliyorum hastanede
Ben de bugün öğleden sonra gidecem şu enfeksiyon işini halletmem lazım rahim ağzı uzunluğuna da baktirtacam
Evet başladım en sonki kontrolden beri içiyorum bi dün içmedim denemek için bakalım geççek mi diyeDemir ilacina başlamış mıydın o da kabiz yapabiliyor
Kız sen beni daha heyecanlandırdınHemen yaz canım çıkıncaçok heyecanlı
Çok çok geçmiş olsun nazar var bence bol dua et Rabbım korusunKızlar iyi dilekleriniz için ve merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi etiketleyemiyorum şuan. Dün kabus gibi bir gündü işten geldim dedim bir saat uyuym, uyudum kalktım wc ye gittim silinirken peçete hep kandı kıpkırmızıydı, wc de kandıçok korktum eşime dedim hastaneye gidiyoruz kanamam var. Gittik doktor baktı çok şükür bebişimi gördüm duruyordu kalp atışı da iyi dedi doktor kese de iyiymiş rahim de kapalı dedi bir sorun görünmüyor dedi kanamama baktı sonra yatış verdi. Dün akşamdan beri hastanedeyim henüz çıkartmadı ama şuanlık kanamam durdu çok şükür. Fiyil iğne hap ve serum verdiler. Doktorun viziteye çıkmasını bekliyorum konuşup tekrar görmek istiyorum bebişimi içim rahatlasın
Kızlar iyi dilekleriniz için ve merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi etiketleyemiyorum şuan. Dün kabus gibi bir gündü işten geldim dedim bir saat uyuym, uyudum kalktım wc ye gittim silinirken peçete hep kandı kıpkırmızıydı, wc de kandıçok korktum eşime dedim hastaneye gidiyoruz kanamam var. Gittik doktor baktı çok şükür bebişimi gördüm duruyordu kalp atışı da iyi dedi doktor kese de iyiymiş rahim de kapalı dedi bir sorun görünmüyor dedi kanamama baktı sonra yatış verdi. Dün akşamdan beri hastanedeyim henüz çıkartmadı ama şuanlık kanamam durdu çok şükür. Fiyil iğne hap ve serum verdiler. Doktorun viziteye çıkmasını bekliyorum konuşup tekrar görmek istiyorum bebişimi içim rahatlasın
Kız sen beni daha heyecanlandırdın
Ya ben ilk kızımda çok şiddetli bulantı yaşadım çok uzun sürdü baya kilo verdim bu hamileleiğimde bulantım daha azdı ona göre sanki biraz daha rahat geçiyor yani belirtilerib pek tuttuğuna inanmıyorum ama inanılmaz bir uyku hali vardı 3 ay boyunca çok halsizlik gözlerimi açamıyordumHayırlı olsun senin belirtiler nasıldı sanki kızlar daha çok bu yıl kız senesi mi
Kızlar ben bugün hastahaneye gittim ikinci kızım oluyorrrrrrrr :)
Amin canım sağol :)Ayy maşallah canım, sağlıkla gelsin
Canım gelmiş geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle bi korkuKızlar iyi dilekleriniz için ve merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi etiketleyemiyorum şuan. Dün kabus gibi bir gündü işten geldim dedim bir saat uyuym, uyudum kalktım wc ye gittim silinirken peçete hep kandı kıpkırmızıydı, wc de kandıçok korktum eşime dedim hastaneye gidiyoruz kanamam var. Gittik doktor baktı çok şükür bebişimi gördüm duruyordu kalp atışı da iyi dedi doktor kese de iyiymiş rahim de kapalı dedi bir sorun görünmüyor dedi kanamama baktı sonra yatış verdi. Dün akşamdan beri hastanedeyim henüz çıkartmadı ama şuanlık kanamam durdu çok şükür. Fiyil iğne hap ve serum verdiler. Doktorun viziteye çıkmasını bekliyorum konuşup tekrar görmek istiyorum bebişimi içim rahatlasın
Çok şükür bebiş iyiyse annesi korkma.Bayramın dördüncü günü benimde senin gibi oldu ama bir seferliğe mahsus hemendurdu kafam.Artık olmadı kahve rengi siyaha yakın lekede değil ip gibi peçete geldi oda bitti çok şükür.Progesteran verdi günde 2 tane sabah akşam içiyorum.Doktor herşey yolumda hatta dün ense kalınlığına baktı burun kemiğine ikili tarama yaptı.Vucut daha öncesinden oluşan kanamayı büyüdükçe atıyormuş.Komşum 9 ay çekmiş kanamayı maşallah kızı 1 yaşında hiç stres yapma Demetcim Çok geçmiş olsunKızlar iyi dilekleriniz için ve merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi etiketleyemiyorum şuan. Dün kabus gibi bir gündü işten geldim dedim bir saat uyuym, uyudum kalktım wc ye gittim silinirken peçete hep kandı kıpkırmızıydı, wc de kandıçok korktum eşime dedim hastaneye gidiyoruz kanamam var. Gittik doktor baktı çok şükür bebişimi gördüm duruyordu kalp atışı da iyi dedi doktor kese de iyiymiş rahim de kapalı dedi bir sorun görünmüyor dedi kanamama baktı sonra yatış verdi. Dün akşamdan beri hastanedeyim henüz çıkartmadı ama şuanlık kanamam durdu çok şükür. Fiyil iğne hap ve serum verdiler. Doktorun viziteye çıkmasını bekliyorum konuşup tekrar görmek istiyorum bebişimi içim rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?