Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar iyi dilekleriniz için ve merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi etiketleyemiyorum şuan. Dün kabus gibi bir gündü işten geldim dedim bir saat uyuym, uyudum kalktım wc ye gittim silinirken peçete hep kandı kıpkırmızıydı, wc de kandı çok korktum eşime dedim hastaneye gidiyoruz kanamam var. Gittik doktor baktı çok şükür bebişimi gördüm duruyordu kalp atışı da iyi dedi doktor kese de iyiymiş rahim de kapalı dedi bir sorun görünmüyor dedi kanamama baktı sonra yatış verdi. Dün akşamdan beri hastanedeyim henüz çıkartmadı ama şuanlık kanamam durdu çok şükür. Fiyil iğne hap ve serum verdiler. Doktorun viziteye çıkmasını bekliyorum konuşup tekrar görmek istiyorum bebişimi içim rahatlasın

Çok çok geçmiş olsun nazar var bence bol dua et Rabbım korusun

Canım çok şükür, çok korkmuş olmalısın ki biz ne kadar endişelendik, endişelenme bak bebiş iyi, peki neden olmuş ki, kanama alanı var mıydı sen de, daha önce yaşamış mıydın böyle bir şey, Allah bir daha yaşatmasın

Hayırlı olsun senin belirtiler nasıldı sanki kızlar daha çok bu yıl kız senesi mi
Ya ben ilk kızımda çok şiddetli bulantı yaşadım çok uzun sürdü baya kilo verdim bu hamileleiğimde bulantım daha azdı ona göre sanki biraz daha rahat geçiyor yani belirtilerib pek tuttuğuna inanmıyorum ama inanılmaz bir uyku hali vardı 3 ay boyunca çok halsizlik gözlerimi açamıyordum

Canım gelmiş geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle bi korku

Çok şükür bebiş iyiyse annesi korkma.Bayramın dördüncü günü benimde senin gibi oldu ama bir seferliğe mahsus hemendurdu kafam.Artık olmadı kahve rengi siyaha yakın lekede değil ip gibi peçete geldi oda bitti çok şükür.Progesteran verdi günde 2 tane sabah akşam içiyorum.Doktor herşey yolumda hatta dün ense kalınlığına baktı burun kemiğine ikili tarama yaptı.Vucut daha öncesinden oluşan kanamayı büyüdükçe atıyormuş.Komşum 9 ay çekmiş kanamayı maşallah kızı 1 yaşında hiç stres yapma Demetcim Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…