- 29 Kasım 2023
- 956
- 564
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.181
çok teşekkür ederim benim başıma ilk defa geliyor o yüzden tedirgin oldum,hatta kaç kez kokladım pijamamı çamaşırımı afedersin kokuyu alabilmek için ama çiş kokusunu da aldım yine de emin olamadım korktum . Siz yazınca çok rahatladım çok teşekkür ederimbenim cok sık başıma geliyoraniden kusma gelince ögürürken bi anda idrarım kacıyor elimde olmuyor yani sabahları da hemen önce klozete oturup elime çöpü alıyorum bianda öğürme gelince bi taraftan çişimi yaparken bi taraftan kusuyorum böyle söyleyince kulaga tuhaf geliyor ama idrar olması muhtemel bir de bebek büyüdükce mesaneye baskı oluyormus o yüzden cok normal karsılamaya calısıyorum
Valla ekşi ama darda kalırsan ye o zaman, ben normalde sevmezdim ekşi ama dediğin gibi şimdi ev yoğurdunu ekşitmek vardıHazır yogurtlari hiç sevmiyorum ama gerçekten ekşiyse denemek isterim. Ev yoğurdu bile bekleyip eksiyince daha güzel oluyor bence
ben de yok deyip geçiştirdim epey zaman, sonra sömestre sonra doğum izni derken geçti gittiBenim kızlar utana sıkıla sordukları için çok canımı sıkmadı. Aaa ne demek istiyorsunuz kilo mu almışım hemen diyete başlıyorum falan diye geçiştirdim ama diğer türlü öğrenciler için ya sabır çekiyorum
canım zorlayınca idrarımız kacabilir mesela hapşururken kusarken kendimizi cok sıktımızda kacabilir korkma suyun değil oDoktoruma ulaşamıyorumafedersin kokladım da idrar kokusu var
Çok sağol canım bilmiyordum öyleymiş korktum çok canım yacanım zorlayınca idrarımız kacabilir mesela hapşururken kusarken kendimizi cok sıktımızda kacabilir korkma suyun değil o
inanırım ya insan tedirgin oluyor herşeyden ben bazen öyle bi hapşuruyordum ki ilk haftalar aha bebem gitti dedimÇok sağol canım bilmiyordum öyleymiş korktum çok canım ya
Basima gelmişti canım ama ben çok kusmuyorum zaten bulantima rağmen. 3-4 kez kusmam oldu birinde çok zorlandım beynimde basınç olana kadar. O zaman idrarımı da kaçırmıştım
Canım benim hep öyleydi. Sigara, parfüm, pişmiş yemek, hatta kendi tenimin kokusu bileHatta hamileliğimi koku hassasiyetiyle anladım ama son günlerde azaldı 12+4 bugün
Skull ve nuba göre erkeğe benziyor tabi o bacak değilseKızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlardifembahyaa annabelica ahsennayaz
Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacakbu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum
Hayırlı olsun senin belirtiler nasıldı sanki kızlar daha çok bu yıl kız senesi miKızlar ben bugün hastahaneye gittim ikinci kızım oluyorrrrrrrr :)
Güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakmaBende saat 9 da bugün randevum var aşırı heyecanlıyımAy sorsan ilk çocuk
Bende saat 9 da bugün randevum var aşırı heyecanlıyımAy sorsan ilk çocuk
ohh afiyet olsun canımGünaydın kızlarrrr
Bu sabah ilk defa mutfağa girdim ve kahvaltımı hazırladım tost haricinde bir şeyler koydum ağzıma şükürler olsunİnşallaj hep böyle devam eder, geçen hafta da 2 gün çok iyiydim sonra aniden kötü oldum, sabırla bekliyorum
Ay maşallah maşallah çok sevindimGünaydın kızlarrrr
Bu sabah ilk defa mutfağa girdim ve kahvaltımı hazırladım tost haricinde bir şeyler koydum ağzıma şükürler olsunİnşallaj hep böyle devam eder, geçen hafta da 2 gün çok iyiydim sonra aniden kötü oldum, sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?