- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.581
Yaptınız mı yoksa tedavi acamasindasinizÖzel dünyapark hastanesi. Yok diyarbakırlı değilim iş sebebiyle burdayım
Yaptınız mı derken? Hamileyim kalp atışını vs orda dinledim şimdi ikili taramaya tekrar gideceğimYaptınız mı yoksa tedavi acamasindasiniz
Kuzularım canlarım, sürekli bir sarımsı akıntım oluyor Ağrı kaşıntı leke hiçbir şey yok, enfeksiyon olup olmadığını nerden bilicem günlük ped kullanıyorum sürekli o temiz ama afedersiniz silince uzayan akıntı oluyor ne oluyor yumurtluyor muyum ben
Multivitamin verdi canım ve d vitamini. Ocean mummy şuanki multivitamin. Demire 16 sonrası dediKızlar Doktorunuz Folik asiti kestikten sonra yerine ne verdi
Hayırlısı olsun darısı basimaYaptınız mı derken? Hamileyim kalp atışını vs orda dinledim şimdi ikili taramaya tekrar gideceğim
elenatal 2 verdi bana canımKızlar Doktorunuz Folik asiti kestikten sonra yerine ne verdi
Ya kızlar sizin doktorlar nasıl kesin konuşuyor erken haftalarda ben az önce doktorumla konuşurken onuda araya sıkıştırdım alışveriş yapayımmı diye bana söylediği hayır kesinlikle net bişey yok ben sadece büyük bir ihtimal dedim ama kesin bişey yok alışveriş yapma dedi ya kafam durdu daha 5 hafta sonra randevum deliririm o zaman a kadar birde bebeğin bagdaştı onda mı acaba bekle diyorannabelica hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti tüm yazılanları anca okuyabildim. Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Efa mom verdi canimKızlar Doktorunuz Folik asiti kestikten sonra yerine ne verdi
Canım umarım güzel sonuçlar alırsınKızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi
Yok canım pcos vardı bende zar zor 75 kiloya düştüm aşılama ile hamile kaldım. 76 ile kaldım 79 oldum şimdi aynı zamanda insülin direncimde var. Ne mide bulantısı ne aşerme hiçbir şey yaşamıyorum arada sırada kasık ağrım oluyor o kadar. Hiç hamile değilim gibi. Ama bu aralar yemek yemek istemiyorum canım bi direncim falan da düştü. Bu saatten sonra mide bulantısı falan olmaz diye düşünüyorum. Tek şikayetim reflü çok midem yanıyorCanım umarım güzel sonuçlar alırsınbaşlangıç kilon nasıldı normal kilodan zayıf hamile kaldıysan belki kilo vücut istemiştir ama bence kilo konusunda kimseyle kıyaslama herkesin bünyesi çok farklı ben 12+6yım bulantılardan çok kilo verdim hala hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim. Ama bulantı kusma olmasaydı belki bende kilo alırdım
Ay hemde nasil güzelYa canım benim Allah hepimize kolaylık versinHayali bile çok güzel kiiii Sıcacık oluyorum evde bebek arabası var aniden poşetlerini sökesim geliyor, sonra saçmalama diyorum hep hayal kuruyorum, Allah’ım nasip eylesin inşallahhh hepsini yaşamaya
Canim gidip bir idrar tahlili ver bide kanlarina baktir normal rutin takip gibi. Saglik ocagi da bakiyor hepsine. Hafif de olsa enfeksiyon varsa ilerlemeden onlemini almis olursun. Regl gunlerin yakinsa uzayan akinti ondan da oluyorKuzularım canlarım, sürekli bir sarımsı akıntım oluyor Ağrı kaşıntı leke hiçbir şey yok, enfeksiyon olup olmadığını nerden bilicem günlük ped kullanıyorum sürekli o temiz ama afedersiniz silince uzayan akıntı oluyor ne oluyor yumurtluyor muyum ben
Korkma canım bende 3 kilo aldım aslında daha çok aldım sen hamur işi hiç yemeKızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi
Bana demir, d vitamini, magnezyum, multivitamin verdiKızlar Doktorunuz Folik asiti kestikten sonra yerine ne verdi
Kaç haftalık tam canım hayırlı olsunDün ikili tarama yaptırmıştım bugun sonuclari gosterdim gayet iyi dedi çok şükür
bugün eskişehire gidip fetal dna da verdim
ve bugun muaynem vardi doktor daha cok erken ama %55 erkege benzettim haftaya tekrar gel baklm dedi
Soğuk süt iç ben gavisko kullanıyorumKızlar bugün okulda bir arkadaş evleneceği için küçük bir kutlama yaptık. Kendimi tutamadım ve bir şeyler yedim. Şu an acayip midem yanıyor. Var mı doğal bir önerisi olan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?