Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Bu ben de hep var, hatta bazen yeşile dönüyor ilk trimester içinde olduğumuz için de doktorum şu iç yalnızca dedi bol bol, bir şey vermedi, neden oluyor bilmiyorum ama ben ilk hamileliğimde de çok çektim bu akıntıdan

annabelica hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti tüm yazılanları anca okuyabildim. Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Ya kızlar sizin doktorlar nasıl kesin konuşuyor erken haftalarda ben az önce doktorumla konuşurken onuda araya sıkıştırdım alışveriş yapayımmı diye bana söylediği hayır kesinlikle net bişey yok ben sadece büyük bir ihtimal dedim ama kesin bişey yok alışveriş yapma dedi ya kafam durdu daha 5 hafta sonra randevum deliririm o zaman a kadar birde bebeğin bagdaştı onda mı acaba bekle diyor

Dün ikili tarama yaptırmıştım bugun sonuclari gosterdim gayet iyi dedi çok şükür
bugün eskişehire gidip fetal dna da verdim
ve bugun muaynem vardi doktor daha cok erken ama %55 erkege benzettim haftaya tekrar gel baklm dedi

Kızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi

Kızlar bugün okulda bir arkadaş evleneceği için küçük bir kutlama yaptık. Kendimi tutamadım ve bir şeyler yedim. Şu an acayip midem yanıyor. Var mı doğal bir önerisi olan acaba?

Kızlar herkese merhaba. Cinsiyet öğrenenler olmuş çok güzel yaa.. Darısı başımakızlar benım ayak altlarım şişti. İnanılmaz ağrıyor. Var mı böyle olan? Neden oldu kı?

Canım umarım güzel sonuçlar alırsın başlangıç kilon nasıldı normal kilodan zayıf hamile kaldıysan belki kilo vücut istemiştir ama bence kilo konusunda kimseyle kıyaslama herkesin bünyesi çok farklı ben 12+6yım bulantılardan çok kilo verdim hala hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim. Ama bulantı kusma olmasaydı belki bende kilo alırdım

Yok canım pcos vardı bende zar zor 75 kiloya düştüm aşılama ile hamile kaldım. 76 ile kaldım 79 oldum şimdi aynı zamanda insülin direncimde var. Ne mide bulantısı ne aşerme hiçbir şey yaşamıyorum arada sırada kasık ağrım oluyor o kadar. Hiç hamile değilim gibi. Ama bu aralar yemek yemek istemiyorum canım bi direncim falan da düştü. Bu saatten sonra mide bulantısı falan olmaz diye düşünüyorum. Tek şikayetim reflü çok midem yanıyor

Ay hemde nasil güzel gerçekten hayallerimizi yaşamayı nasip etsin Allahım inşallah hersey yolunda ilerleyecek saglikla kavuscaz bebislerimize inşallah aminn

Canim gidip bir idrar tahlili ver bide kanlarina baktir normal rutin takip gibi. Saglik ocagi da bakiyor hepsine. Hafif de olsa enfeksiyon varsa ilerlemeden onlemini almis olursun. Regl gunlerin yakinsa uzayan akinti ondan da oluyor

Korkma canım bende 3 kilo aldım aslında daha çok aldım sen hamur işi hiç yeme

Kaç haftalık tam canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…