Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Canım bu kilo meselesi sanırım vücut kitle endeksine göre veriyor doktor, yani zayıfsan daha çok kilo alabilirsin diyor, kilolu bir anneyse daha az, bence hiç mühim değil ben 4 kilo verdim ilk hamileliğimde ilk trimester da 3 kilo almıştım ama bunun gibi herkesin kendine has kilo olayı

Ay sağlıkla gelsin bir bir öğreniyoruz ya ne güzel

Bilemiyorum ki doktor çok net söyledi bana. Başta dedi 2-3 haftaya netleşir diye ama sonra tekrar bakayım dedi. Bacak arası bomboş kesinlikle kız dedi sonra. Ya bebeğin açısı ya da cihazın kalitesi mi bilmiyorum ki. Ben hiç değişme ihitmalini düşünmüyorum doktor net söyleyince. Arkadaşım demişti bu doktor diyorsa değişmez diye. Referansla gittim

Son düzenleme:
Kızlar bugün okulda bir arkadaş evleneceği için küçük bir kutlama yaptık. Kendimi tutamadım ve bir şeyler yedim. Şu an acayip midem yanıyor. Var mı doğal bir önerisi olan acaba?
Canım elinin altında rennie olsun bence. Ben onu kullanıyorum çok rahatsız oldukça. Günde 3-4 kaşık veya 3-4 tablet alabilirsin demişti doktorum

Merhaba, ben 32.haftadayım yardımcı olmak için yazmak istedim. Doktorum 12.haftada erkek dedi, perinatolog 14+4te kesin olarak kız dedi, 12 haftada erkek diyen 16.haftada kız dedi. Bu sırada Fetal DNA ile de doğrulanmış oldu kız olduğu. Yani doktorunuzun dediği doğru 16.haftaya kadar beklemek en iyisi

Kızlar herkese merhaba. Cinsiyet öğrenenler olmuş çok güzel yaa.. Darısı başımakızlar benım ayak altlarım şişti. İnanılmaz ağrıyor. Var mı böyle olan? Neden oldu kı?
Hiç bilmiyorum ki canım öyle birşey de oluyor mu hamilelikte. Ödem olabilir mi acaba ama sadece altları şişti diyorsun hiç bilemedim

İlk önce erkek diyen doktorun kesin olarak mı dedi yoksa ihtimal olarak mı konuştu. Benim doktorum 13+1 kesin kız dedi de. Kesin deyince ben değişmez diyorum açıkçası

Referansla kısmı
Yok ben kendimi inandıramıyorım Buda net konuşmadı ya

Evet beklemek lazım teşekkür ederim bende net konuşana kadar beklemeliyim sadece buradaki arkadaşlara özendim hepsine net denilince

Allah Allah bir zararı olur mu bebişe acaba çok gıcık bir şey ya

Canim gidip bir idrar tahlili ver bide kanlarina baktir normal rutin takip gibi. Saglik ocagi da bakiyor hepsine. Hafif de olsa enfeksiyon varsa ilerlemeden onlemini almis olursun. Regl gunlerin yakinsa uzayan akinti ondan da oluyor
Sürekli değişiyordu benim o yüzden tam bilemiyorum bir tahlil versem iyi olur sanırım canım teşekkür ederim

Hiç bilmiyorum ki canım öyle birşey de oluyor mu hamilelikte. Ödem olabilir mi acaba ama sadece altları şişti diyorsun hiç bilemedim
Aynen canım sadece altları şişti. Buzlu suyun içinde tutuyorum imkan buldukça. Dr a gıtmeme de daha var. Mesaj atayım bari. Cevap alınca buraya da yazarım. İnşallah kimse yaşamaz..

Canım benimm senin durumun çok farklı zaten insilün direnci başlı başına kiloya müsaitlik sağlıyor zaten hiç canını sıkma, biraz daha hafif beslenmeye çalış tatlı ve şekerli şeylerden biraz uzak durmaya çalış onlar ekstra zorlaştırıyor ama zaten dikkat ediyorsundur eminim. Mide yanması da çok zor ne yesen rahatsız eder ama neyseki şanslıyız yaz hamilesiyiz bol bol su içip meyvelerle geçireceğiz artık

İlk önce erkek diyen doktorun kesin olarak mı dedi yoksa ihtimal olarak mı konuştu. Benim doktorum 13+1 kesin kız dedi de. Kesin deyince ben değişmez diyorum açıkçası

Yok ilk erkek diyen doktor 16.haftaya kadar net söyleyemem dedi. Sizin özelinizde söylemedim zaten sadece genel olarak yanılma payını almak istemiyorlar. Benim de başıma geldiği için arkadaşımızı rahatlatmak istedim. Ben cinsiyet belli değilken de kıyafet alıyordum unisex sonuçta heves ediyoruz tamamen tercihe bağlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…