- 1 Aralık 2022
- 2.443
- 3.781
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.601
Kızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi
Benimde son doğum tarihi 2 Ocak. Bende kendimi aralık ayına ait hissediyorumAslında ben de Ocak annesi gibi sayılıyorum, grubun en geriden gelen annesiyimarkadaşlarım ilerledi bayağı, çok seviyorum buranın enerjisini Ne güzel sen de sevmişsin
Ay sağlıkla gelsin bir bir öğreniyoruz ya ne güzelGünaydınnn kızlaaar bendeee cinsiyeti öğrendimmmm hiç saklamadı da rahat rahat geniş geniş bacakları açıktı net yanioğluş geliyor Rabbim gönlüme göre verdi bende hep erkek hissediyordm zaten başından beri ne bulantı ne tiksinti hiç bişi yaşamadm
Sağol canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsinannabelica hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti tüm yazılanları anca okuyabildim. Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Bilemiyorum ki doktor çok net söyledi bana. Başta dedi 2-3 haftaya netleşir diye ama sonra tekrar bakayım dedi. Bacak arası bomboş kesinlikle kız dedi sonra. Ya bebeğin açısı ya da cihazın kalitesi mi bilmiyorum ki. Ben hiç değişme ihitmalini düşünmüyorum doktor net söyleyince. Arkadaşım demişti bu doktor diyorsa değişmez diye. Referansla gittimYa kızlar sizin doktorlar nasıl kesin konuşuyor erken haftalarda ben az önce doktorumla konuşurken onuda araya sıkıştırdım alışveriş yapayımmı diye bana söylediği hayır kesinlikle net bişey yok ben sadece büyük bir ihtimal dedim ama kesin bişey yok alışveriş yapma dedi ya kafam durdu daha 5 hafta sonra randevum deliririm o zaman a kadar birde bebeğin bagdaştı onda mı acaba bekle diyor
Canım elinin altında rennie olsun bence. Ben onu kullanıyorum çok rahatsız oldukça. Günde 3-4 kaşık veya 3-4 tablet alabilirsin demişti doktorumKızlar bugün okulda bir arkadaş evleneceği için küçük bir kutlama yaptık. Kendimi tutamadım ve bir şeyler yedim. Şu an acayip midem yanıyor. Var mı doğal bir önerisi olan acaba?
Ya kızlar sizin doktorlar nasıl kesin konuşuyor erken haftalarda ben az önce doktorumla konuşurken onuda araya sıkıştırdım alışveriş yapayımmı diye bana söylediği hayır kesinlikle net bişey yok ben sadece büyük bir ihtimal dedim ama kesin bişey yok alışveriş yapma dedi ya kafam durdu daha 5 hafta sonra randevum deliririm o zaman a kadar birde bebeğin bagdaştı onda mı acaba bekle diyor
Hiç bilmiyorum ki canım öyle birşey de oluyor mu hamilelikte. Ödem olabilir mi acaba ama sadece altları şişti diyorsun hiç bilemedimKızlar herkese merhaba. Cinsiyet öğrenenler olmuş çok güzel yaa.. Darısı başımakızlar benım ayak altlarım şişti. İnanılmaz ağrıyor. Var mı böyle olan? Neden oldu kı?
Ben baştan beri multivitamin alıyorum ocean mummy kullanıyorumKızlar Doktorunuz Folik asiti kestikten sonra yerine ne verdi
İlk önce erkek diyen doktorun kesin olarak mı dedi yoksa ihtimal olarak mı konuştu. Benim doktorum 13+1 kesin kız dedi de. Kesin deyince ben değişmez diyorum açıkçasıMerhaba, ben 32.haftadayım yardımcı olmak için yazmak istedim. Doktorum 12.haftada erkek dedi, perinatolog 14+4te kesin olarak kız dedi, 12 haftada erkek diyen 16.haftada kız dedi. Bu sırada Fetal DNA ile de doğrulanmış oldu kız olduğu. Yani doktorunuzun dediği doğru 16.haftaya kadar beklemek en iyisi
Kızlar bugün okulda bir arkadaş evleneceği için küçük bir kutlama yaptık. Kendimi tutamadım ve bir şeyler yedim. Şu an acayip midem yanıyor. Var mı doğal bir önerisi olan acaba?
Referansla kısmıBilemiyorum ki doktor çok net söyledi bana. Başta dedi 2-3 haftaya netleşir diye ama sonra tekrar bakayım dedi. Bacak arası bomboş kesinlikle kız dedi sonra. Ya bebeğin açısı ya da cihazın kalitesi mi bilmiyorum ki. Ben hiç değişme ihitmalini düşünmüyorum doktor net söyleyince. Arkadaşım demişti bu doktor diyorsa değişmez diye. Referansla gittim
Evet beklemek lazım teşekkür ederim bende net konuşana kadar beklemeliyim sadece buradaki arkadaşlara özendim hepsine net denilinceMerhaba, ben 32.haftadayım yardımcı olmak için yazmak istedim. Doktorum 12.haftada erkek dedi, perinatolog 14+4te kesin olarak kız dedi, 12 haftada erkek diyen 16.haftada kız dedi. Bu sırada Fetal DNA ile de doğrulanmış oldu kız olduğu. Yani doktorunuzun dediği doğru 16.haftaya kadar beklemek en iyisi
Allah Allah bir zararı olur mu bebişe acaba çok gıcık bir şey yaBu ben de hep var, hatta bazen yeşile dönüyor ilk trimester içinde olduğumuz için de doktorum şu iç yalnızca dedi bol bol, bir şey vermedi, neden oluyor bilmiyorum ama ben ilk hamileliğimde de çok çektim bu akıntıdan
Sürekli değişiyordu benim o yüzden tam bilemiyorum bir tahlil versem iyi olur sanırım canım teşekkür ederimCanim gidip bir idrar tahlili ver bide kanlarina baktir normal rutin takip gibi. Saglik ocagi da bakiyor hepsine. Hafif de olsa enfeksiyon varsa ilerlemeden onlemini almis olursun. Regl gunlerin yakinsa uzayan akinti ondan da oluyor
Aynen canım sadece altları şişti. Buzlu suyun içinde tutuyorum imkan buldukça. Dr a gıtmeme de daha var. Mesaj atayım bari. Cevap alınca buraya da yazarım. İnşallah kimse yaşamaz..Hiç bilmiyorum ki canım öyle birşey de oluyor mu hamilelikte. Ödem olabilir mi acaba ama sadece altları şişti diyorsun hiç bilemedim
Canım benimm senin durumun çok farklı zaten insilün direnci başlı başına kiloya müsaitlik sağlıyor zaten hiç canını sıkma, biraz daha hafif beslenmeye çalış tatlı ve şekerli şeylerden biraz uzak durmaya çalış onlar ekstra zorlaştırıyor ama zaten dikkat ediyorsundur eminim. Mide yanması da çok zor ne yesen rahatsız eder ama neyseki şanslıyız yaz hamilesiyiz bol bol su içip meyvelerle geçireceğiz artıkYok canım pcos vardı bende zar zor 75 kiloya düştüm aşılama ile hamile kaldım. 76 ile kaldım 79 oldum şimdi aynı zamanda insülin direncimde var. Ne mide bulantısı ne aşerme hiçbir şey yaşamıyorum arada sırada kasık ağrım oluyor o kadar. Hiç hamile değilim gibi. Ama bu aralar yemek yemek istemiyorum canım bi direncim falan da düştü. Bu saatten sonra mide bulantısı falan olmaz diye düşünüyorum. Tek şikayetim reflü çok midem yanıyor
cok sagol canim 12+1Kaç haftalık tam canım hayırlı olsun
İlk önce erkek diyen doktorun kesin olarak mı dedi yoksa ihtimal olarak mı konuştu. Benim doktorum 13+1 kesin kız dedi de. Kesin deyince ben değişmez diyorum açıkçası
Allah Allah bir zararı olur mu bebişe acaba çok gıcık bir şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?