- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.621
Allah Allah bir zararı olur mu bebişe acaba çok gıcık bir şey ya
Ama benim de zaman zaman yeşile yakınlaşıyor inşallah sorunsuz alalım kucağımızaBilmiyorum ki canım doktorum da bir şey demedi
Çok sağol canım insan tecrübesiz olunca herseyde panik oluyor içimi rahatlattın çok sağol
Canım tahin çok iyi geliyor mide yanması için deneyebilirsin
Bir arkadaş da Gaviscon demiş. Bu iki ilacı da doktoruma sorayım da alayım. Böyle hayat kalitesi acayip düşüyor. Dayanamadım resmen. Sürekli olanların da tez vakitte geçmesini diliyorumCanım elinin altında rennie olsun bence. Ben onu kullanıyorum çok rahatsız oldukça. Günde 3-4 kaşık veya 3-4 tablet alabilirsin demişti doktorum
Canım ben bu firmanın iyi bi firma olduğunu duydum öncelikle doktorum önerdi o şekilde araştırdık bizde nette de çok güzel yorumlar okuduk. Yaşadığım şehirden de yaptıran komşum arkadaşım memnun kalmışlar. Yorumundan sonra benimde kafam karıştı inşallah hatasız çıkar sonuçCinsiyetimiz kızdogru
Canım benim doktorum da net bişey demedi sadece benzetti tahminde bulundu birdahaki randevuda belli olur dedi. Zaten Fetal DNA yaptırırsan orda da belli olur ben net bişey demiyorum dediYa kızlar sizin doktorlar nasıl kesin konuşuyor erken haftalarda ben az önce doktorumla konuşurken onuda araya sıkıştırdım alışveriş yapayımmı diye bana söylediği hayır kesinlikle net bişey yok ben sadece büyük bir ihtimal dedim ama kesin bişey yok alışveriş yapma dedi ya kafam durdu daha 5 hafta sonra randevum deliririm o zaman a kadar birde bebeğin bagdaştı onda mı acaba bekle diyor
Maşallah canım sağlıkla gelsinKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür ense kalınlığı vs normal çıktı cinsiyette belli oldu oğlum olacak hayırlısıyla darısı henüz öğrenmeyen kızçelere
Tüm teorileri yıkan kız bebiş sağlıkla gelsinKızlaaaar selamlar hepinize
Pek bakamıyorum bugün randevudan sonra gelip bi göz atayım dedim mükemmel gelişmeler varmış çok sevindim
Herkeees mutlu haberlerle devam eder umarım
6. Haftadan beri ağrı, kanama, lekelenme riskler vs vs bir sürü şey yaşadım taa 12. Haftalara kadar şimdi yaşayan arkadaşlara söylüyorum zaman geçtikçe rahim yukarı çıktıkça hepsi azalacak ve bitecek
Bugün doktorumuz 14+4 olduğumuzu söyledi geçen haftadan beri hiç ama hiç şikayetim yok hamile olduğuma dair zerre belirti yok karnımın çıkması dışındaElde değil elbet ama demem o ki hiç bişey moralinizi düşürmesin güçlüler ve bizde öyleyiz
Ve cinsiyetimizde belli oldu
Bulantım hiç olmadı erkek dediler
Çin takvimi erkek dedi
Maya kız
Ramzi erkek
Ayaklar üşürse erkek dediler (donuyorduuu)
Hissettiğim erkek
Rüyamda da erkek bebek gördüm
Ve sonuuç KIIZZ(belli ki hislerim asla kuvvetli değil) annabelica listeye ekleyebiliriz güzel anne
Hepimizin tamamen rahatlayacağı bi kaç hafta kaldı asla kendinizi üzmeyin boolca su için
Kızlaaaar selamlar hepinize
Pek bakamıyorum bugün randevudan sonra gelip bi göz atayım dedim mükemmel gelişmeler varmış çok sevindim
Herkeees mutlu haberlerle devam eder umarım
6. Haftadan beri ağrı, kanama, lekelenme riskler vs vs bir sürü şey yaşadım taa 12. Haftalara kadar şimdi yaşayan arkadaşlara söylüyorum zaman geçtikçe rahim yukarı çıktıkça hepsi azalacak ve bitecek
Bugün doktorumuz 14+4 olduğumuzu söyledi geçen haftadan beri hiç ama hiç şikayetim yok hamile olduğuma dair zerre belirti yok karnımın çıkması dışındaElde değil elbet ama demem o ki hiç bişey moralinizi düşürmesin güçlüler ve bizde öyleyiz
Ve cinsiyetimizde belli oldu
Bulantım hiç olmadı erkek dediler
Çin takvimi erkek dedi
Maya kız
Ramzi erkek
Ayaklar üşürse erkek dediler (donuyorduuu)
Hissettiğim erkek
Rüyamda da erkek bebek gördüm
Ve sonuuç KIIZZ(belli ki hislerim asla kuvvetli değil) annabelica listeye ekleyebiliriz güzel anne
Hepimizin tamamen rahatlayacağı bi kaç hafta kaldı asla kendinizi üzmeyin boolca su için
Aynn canım bunlar tahmin ne kadar %70 oranda olsa bile bence ben sabırsızlık ediyorum hele ki alışveriş içinCanım benim doktorum da net bişey demedi sadece benzetti tahminde bulundu birdahaki randevuda belli olur dedi. Zaten Fetal DNA yaptırırsan orda da belli olur ben net bişey demiyorum dedi
ayyy bu yoruma cok güldüm ya hahaha kız sayısını artıralım +1 ile kızlar randevusu olan yazsın10 kız 11 erkek olduk yarın bir kız daha istiyorum listeye hemenvar mı yarın doktora gidecek olan
Randevum yok ama fetal dna sonucum çıktı çıkacak öğreneceğiz kızçe mi oğluş mu geliyor10 kız 11 erkek olduk yarın bir kız daha istiyorum listeye hemenvar mı yarın doktora gidecek olan
yarın cıksın birtane kız istiyoruz eşit olsunRandevum yok ama fetal dna sonucum çıktı çıkacak öğreneceğiz kızçe mi oğluş mu geliyor
Benim test sonuçlarımda erkek diyor10 kız 11 erkek olduk yarın bir kız daha istiyorum listeye hemenvar mı yarın doktora gidecek olan
Annelerin hissi çıkar diyor herkes bana göre de kız ama sanki erkek çıkıp ters köşe yapacak gibi de hissetmiyo değilim sjsjs bugün çıkar sonuç dedim çıkmadı sanırım haftasonu da gelmez pazartesiye kaldı gibi gibiyarın cıksın birtane kız istiyoruz eşit olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?