- 15 Mayıs 2022
- 1.760
- 2.230
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.641
Bulantının şiddetine bağlı olarak çoğu zaman hamilelik bulantısına bile iyi gelmiyorKızlar bulanti icin kullandığınız ilaç araba yolculuğundaki bulantiyada iyi geliyor mu suan 11 e giris yapıyorum kimyasal almadan bitireyim diorum ama yolculuga iyi geliyorsa alip arada iceyim diorum
Erkek sayısı bir anda arttıMerhaba arkadaşlar bende 14+6 yım bugün kontrole gittim cinsiyet için erkek dedi. Buraya da en son kız demiştim ama yanılmış doktor. :)
ne hissediyorsan o cıkar bence anneler hissederAnnelerin hissi çıkar diyor herkes bana göre de kız ama sanki erkek çıkıp ters köşe yapacak gibi de hissetmiyo değilim sjsjs bugün çıkar sonuç dedim çıkmadı sanırım haftasonu da gelmez pazartesiye kaldı gibi gibi
Ya son gittiğim ultrasonda eşimin çektiği videodan bacak arasına baktım baya baya çıkıntı var gibi ya sjjsks çok anladığım bişey değil ama bariz gibi geldine hissediyorsan o cıkar bence anneler hissederkız diye sayıyoruz
Kaçıncı haftada yanıldı canımMerhaba arkadaşlar bende 14+6 yım bugün kontrole gittim cinsiyet için erkek dedi. Buraya da en son kız demiştim ama yanılmış doktor. :)
Bu mesajımı hatırladın mı erkek demiştimAnlıyo musunuz Yoksa içinize mi doğduyaa kız erkek tabiki farketmez ama şu haftalar nasıl geçecek çok merak ediyorum:)))
Bende aynı durumdayım. Sanırım ödem. Basınca canım çok yanıyor.Kızlar herkese merhaba. Cinsiyet öğrenenler olmuş çok güzel yaa.. Darısı başımakızlar benım ayak altlarım şişti. İnanılmaz ağrıyor. Var mı böyle olan? Neden oldu kı?
Sağlıkla kolaylıkla doğurun inşallahMerhaba, ben 32.haftadayım yardımcı olmak için yazmak istedim. Doktorum 12.haftada erkek dedi, perinatolog 14+4te kesin olarak kız dedi, 12 haftada erkek diyen 16.haftada kız dedi. Bu sırada Fetal DNA ile de doğrulanmış oldu kız olduğu. Yani doktorunuzun dediği doğru 16.haftaya kadar beklemek en iyisi
Haklısın canım ben şuan test sonucumu merak ediyorum sağlıklı bi haber alırım inşallah henüz alışveriş kısmına geçemedimAynn canım bunlar tahmin ne kadar %70 oranda olsa bile bence ben sabırsızlık ediyorum hele ki alışveriş için
Bende tarama testi yapıldı sonuçlar bekliyorum ultrason dakiler güzel çıkmıştıHaklısın canım ben şuan test sonucumu merak ediyorum sağlıklı bi haber alırım inşallah henüz alışveriş kısmına geçemedim
Canım bende fetal dna testi yaptırmıştım sonuçları geldi mesajların hepsini de okuyamadım bayram tatili yoğun geçti biraz bir kız bebiş de benden gelsin oranı arttıralım10 kız 11 erkek olduk yarın bir kız daha istiyorum listeye hemenvar mı yarın doktora gidecek olan
Aaa evet sizde erkek demiştiniz :)))Bu mesajımı hatırladın mı erkek demiştimdaha tuturduklarım var hain onlar etiket yapmadı
12. Haftada kız denilmişti canımKaçıncı haftada yanıldı canım
Tüm teorileri yıkan kız bebiş sağlıkla gelsinşikayetlerin de bitmiş çok şükür ya asıl ona çok sevindim
Canım benim, çok teşekkür ederim. Hepimizin sağlıkla gelsin inşallahCanım evet uzun zamandır yoktun, çok sevindim maşallah, sağlıkla gelsin
Sana kız demiştik sanki fotoğraftan ama bakalım sıradaki pembe kalp senin mi olacakRandevum yok ama fetal dna sonucum çıktı çıkacak öğreneceğiz kızçe mi oğluş mu geliyor
Hangi test sonucu erkek diyor ya test bozukturBenim test sonuçlarımda erkek diyorfarkı açalım
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar bende 14+6 yım bugün kontrole gittim cinsiyet için erkek dedi. Buraya da en son kız demiştim ama yanılmış doktor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?