Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bulanti icin kullandığınız ilaç araba yolculuğundaki bulantiyada iyi geliyor mu suan 11 e giris yapıyorum kimyasal almadan bitireyim diorum ama yolculuga iyi geliyorsa alip arada iceyim diorum
Bulantının şiddetine bağlı olarak çoğu zaman hamilelik bulantısına bile iyi gelmiyor ben ilaca rağmen yolculukta mahvoldum her durduğumuzda kustum bazen kusmak için durduk o derece şimdi hala içiyorum ama bugün tüm gün bulantılı geçti ilaçlara rağmen

ne hissediyorsan o cıkar bence anneler hisseder kız diye sayıyoruz

Sağlıkla kolaylıkla doğurun inşallah

10 kız 11 erkek olduk yarın bir kız daha istiyorum listeye hemen var mı yarın doktora gidecek olan
Canım bende fetal dna testi yaptırmıştım sonuçları geldi mesajların hepsini de okuyamadım bayram tatili yoğun geçti biraz bir kız bebiş de benden gelsin oranı arttıralım İnşallah burdaki bütün anneler bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım

Tüm teorileri yıkan kız bebiş sağlıkla gelsin şikayetlerin de bitmiş çok şükür ya asıl ona çok sevindim
ay öyle öyle aynen, benim kız karda yürüyüp belli etmeyecek izini
Eveet şükürler olsun bitti başta korkmadım değil, evham olmaz mı ama illa sıkıntı çıkaracağız kendimize ama kızlaar şu sıcakları şu güzel ikinci trimesterde geçireceğimiz için çok şanslıyız

Canım evet uzun zamandır yoktun, çok sevindim maşallah, sağlıkla gelsin
Canım benim, çok teşekkür ederim. Hepimizin sağlıkla gelsin inşallah evet, işe döndüm. Bayaa birikmiş Akşamda ufak tefek ev işleri, eşle biraz zaman derken gün bitiyor e zaten erkendende uyuyorum. Hep yorgunumda
Sen nasılsın canım? İştahın, miden düzelmiştir inşallah artık biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…