- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.661
Ben kime ne dedim hiç hatirlamiyorum nasıl aklında kalıyorBu mesajımı hatırladın mı erkek demiştimdaha tuturduklarım var hain onlar etiket yapmadı
Sağlıkla gelsin canım çok sevindimCanım bende fetal dna testi yaptırmıştım sonuçları geldi mesajların hepsini de okuyamadım bayram tatili yoğun geçti biraz bir kız bebiş de benden gelsin oranı arttıralımİnşallah burdaki bütün anneler bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım
Evet ya kışın doğum yapmak da yenidoğan büyütmek de bin kat kolay bence. Yazın üşütme riski daha çok. Kışın hareket etmiyorlar paketle yatıray öyle öyle aynen, benim kız karda yürüyüp belli etmeyecek izini
Eveet şükürler olsun bittibaşta korkmadım değil, evham olmaz mı ama illa sıkıntı çıkaracağız kendimize ama kızlaar şu sıcakları şu güzel ikinci trimesterde geçireceğimiz için çok şanslıyız
Yok ben kolay kolay bişey unutmuyorum hafızam çok güçlü o konuda tabi hamilelik te daha biraz unutkan olmuşuzBen kime ne dedim hiç hatirlamiyorum nasıl aklında kalıyor
Insülin direnci varsa diyetle gidersiniz zaten, öyle de çok kilo almazsınız diye düşünüyorum. Diyetisyene yönlendirdi mi doktor? Insülin direnci olmasa kilo problem değil, her bünye farklı ama bu bebeğe sıkıntı yaratmasın diye demiştir doktorunuz.Kızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi
Sen bi de doğumdan sonra gör kendiniYok ben kolay kolay bişey unutmuyorum hafızam çok güçlü o konuda tabi hamilelik te daha biraz unutkan olmuşuz
Canım benim, çok teşekkür ederim. Hepimizin sağlıkla gelsin inşallahevet, işe döndüm. Bayaa birikmiş Akşamda ufak tefek ev işleri, eşle biraz zaman derken gün bitiyor e zaten erkendende uyuyorum. Hep yorgunumda
Sen nasılsın canım? İştahın, miden düzelmiştir inşallah artık biraz?
Benim boyum 1.70 kilom 76 çıktı .Doktorum boyuna göre biraz fazla 25.haftaya kadar hiç kilo almamamı söyledi .Bende de üzerimde bir baskı var bu konuda maalesef .iştahım yok 13.haftadayım hiç kilo almadım ama bulantım geçer ve iştahım artarsa kendimi nasıl durdururum bilmiyorum normalde de yemeyi çok seven biriyim .Hele tatlı ama allahtan tiksindim tatlıdan .Kızlar 11+5 im pazartesi 12 hafta olacağım ikili teste gireceğim umarım güzel sonuçlar alırım. Doğumum aralıkta görünüyor o yüzden buraya yazdım. Kaç kilo aldınız ben şimdiden 3 kilo aldım bu çok fazla değil mi tedirgin oluyorum. Doktorum en fazla 10 kilo daha alabilirsin dedi
Paketle yatırEvet ya kışın doğum yapmak da yenidoğan büyütmek de bin kat kolay bence. Yazın üşütme riski daha çok. Kışın hareket etmiyorlar paketle yatıryazın hareketlenince de bir body yetiyor üstüne zaten ve minciklamak harika oluyor
Ay çok sevindim hayatım bundan sonra çok daha iyi olacakBen bulantılardan başımı kaldırdım artık, 4 kilo verdim durdu kilo vermem şükürler olsun bir şeyler yiyorum artık tost haricinde, biliyorum canım ben de çalışıyorum, yine maşallah arkadaşlar yazmışlar bir sürü kaçırdım hepsiniben de yetişemiyorum ama burayı da çok seviyorum, sen de yaz arada lütfen
Eşini uyandırmamaya geldiysen normalleşmiş sende deDurup dururken şu lekelenme neden olur ya delirtecek bu bebe benine ağrı var ne zorlanma hiçbir şey bütün gece napacağımı şaşırdım eşimi de uyandırmak istemedim telaşlanıyor diye progestan vardı onu koydum sabah kahverengiydi bitmiş lekelenme doktorda sancı yoksa normal dedi çıldıracağuumm
Durup dururken şu lekelenme neden olur ya delirtecek bu bebe benine ağrı var ne zorlanma hiçbir şey bütün gece napacağımı şaşırdım eşimi de uyandırmak istemedim telaşlanıyor diye progestan vardı onu koydum sabah kahverengiydi bitmiş lekelenme doktorda sancı yoksa normal dedi çıldıracağuumm
Çok teşekkür ederim canım güzel motivasyonun içinEşini uyandırmamaya geldiysen normalleşmiş sende dekeşke böyle bişeyi normalleştirmek zorunda kalmış olmasaydık tabi. Ama olsun az daha dişini sık. bi haftada olan mucize gibi, gelecek hafta onlardan kurtulacaksın normal diye de salma ama bak dinlenmeye devam et mutlaka
İnşallah canım çok can sıkıcı ya ne olduğunu bile anlamıyorum inşallah her zaman güzel haberler verelim birbirimizeCanım ya, lekelenme çok zor gerçektenbabylovee da çok muzdarip bu durumdan, bir an önce biter inşallah hepinizin bu lekelenmeleri ve korkunuz geçer
Merakla bekliyoruzzzSana kız demiştik sanki fotoğraftan ama bakalım sıradaki pembe kalp senin mi olacak
Ayy erkek diyenler arttı hadi bakalımmBebişlerin cinsiyetlerini öğrenen herkese hayırlı olsun, tek tek yazamadımPamlok bence seninki erkek, öyle hissettim
Artık bende erkek hissediyorum galibaGünaydın kızlar
Cinsiyetleri öğrenenler hayırlı olsun, gözümüz aydınne güzel şeyler yazmışsınız okudum hepsini, günlük gibi sabah kalkıp her şeyi okuyorum bazen arada kaçırdıklarım oluyor
ahsennayaz seni sanki kız hissediyorum bulantılardan mıdır bilmem ama Pamlok seni de erkek gibi sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Merakla bekliyoruzzz
Ayy erkek diyenler arttı hadi bakalımm
Artık bende erkek hissediyorum galiba
Ayy canımmm pozitifliğine bayıldımmmDurup dururken şu lekelenme neden olur ya delirtecek bu bebe benine ağrı var ne zorlanma hiçbir şey bütün gece napacağımı şaşırdım eşimi de uyandırmak istemedim telaşlanıyor diye progestan vardı onu koydum sabah kahverengiydi bitmiş lekelenme doktorda sancı yoksa normal dedi çıldıracağuumm
Yaaa bana da herkes sen erkek anasısın diyordu hala da çevremdekiler öyle söylüyorAyy canım var ya banada hep kız dedik ben de kız hissetmeye başladım ama kendimi hep oğlan anası hayal ediyordum öncedenya her ikisinin de hayali çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?