Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağlıkla gelsin canım çok sevindim kızlar farkın açılmasına izin vermedi başabaş gidiyoruz hadi bakalım

Evet ya kışın doğum yapmak da yenidoğan büyütmek de bin kat kolay bence. Yazın üşütme riski daha çok. Kışın hareket etmiyorlar paketle yatır yazın hareketlenince de bir body yetiyor üstüne zaten ve minciklamak harika oluyor

Insülin direnci varsa diyetle gidersiniz zaten, öyle de çok kilo almazsınız diye düşünüyorum. Diyetisyene yönlendirdi mi doktor? Insülin direnci olmasa kilo problem değil, her bünye farklı ama bu bebeğe sıkıntı yaratmasın diye demiştir doktorunuz.

Yok ben kolay kolay bişey unutmuyorum hafızam çok güçlü o konuda tabi hamilelik te daha biraz unutkan olmuşuz
Sen bi de doğumdan sonra gör kendini ben kaç defa evin kapısında anahtar bırakıp gitmiştim, eve geldim duruyor üstünde öyle

Ben bulantılardan başımı kaldırdım artık, 4 kilo verdim durdu kilo vermem şükürler olsun bir şeyler yiyorum artık tost haricinde, biliyorum canım ben de çalışıyorum, yine maşallah arkadaşlar yazmışlar bir sürü kaçırdım hepsini ben de yetişemiyorum ama burayı da çok seviyorum, sen de yaz arada lütfen

Günaydın kızlar

Cinsiyetleri öğrenenler hayırlı olsun, gözümüz aydın ne güzel şeyler yazmışsınız okudum hepsini, günlük gibi sabah kalkıp her şeyi okuyorum bazen arada kaçırdıklarım oluyor
ahsennayaz seni sanki kız hissediyorum bulantılardan mıdır bilmem ama Pamlok seni de erkek gibi sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Durup dururken şu lekelenme neden olur ya delirtecek bu bebe beni ne ağrı var ne zorlanma hiçbir şey bütün gece napacağımı şaşırdım eşimi de uyandırmak istemedim telaşlanıyor diye progestan vardı onu koydum sabah kahverengiydi bitmiş lekelenme doktorda sancı yoksa normal dedi çıldıracağuumm

Benim boyum 1.70 kilom 76 çıktı .Doktorum boyuna göre biraz fazla 25.haftaya kadar hiç kilo almamamı söyledi .Bende de üzerimde bir baskı var bu konuda maalesef .iştahım yok 13.haftadayım hiç kilo almadım ama bulantım geçer ve iştahım artarsa kendimi nasıl durdururum bilmiyorum normalde de yemeyi çok seven biriyim .Hele tatlı ama allahtan tiksindim tatlıdan .

Paketle yatır mükemmel ben yeğenimden kalan bi kaç şeyi alıcam ablamdan. çok bişey almayayım dedim zaten hızla büyüyorlar 6. Aydan sonra kıyafet işlerine tam gireceğim galiba. Mıncıklamadan bahsedince de insanın bi ağzı sulanıyor

Son düzenleme:
Ay çok sevindim hayatım bundan sonra çok daha iyi olacak ilk aylar çok normalmiş kilo kaybetmek zaten. Ama tosttan biraz kurtulmana mutlu oldum evet, okuyunca farkettim özlemişim sohbetinizi, enerjinizi ve çok şey öğreniyorum buradan, sizden

Son düzenleme:
Eşini uyandırmamaya geldiysen normalleşmiş sende de keşke böyle bişeyi normalleştirmek zorunda kalmış olmasaydık tabi. Ama olsun az daha dişini sık. bi haftada olan mucize gibi, gelecek hafta onlardan kurtulacaksın normal diye de salma ama bak dinlenmeye devam et mutlaka

Canım ya, lekelenme çok zor gerçekten babylovee da çok muzdarip bu durumdan, bir an önce biter inşallah hepinizin bu lekelenmeleri ve korkunuz geçer

Çok teşekkür ederim canım güzel motivasyonun için her sorunda koş doktora olduğu için biraz normal oldu doğru inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Canım ya, lekelenme çok zor gerçekten babylovee da çok muzdarip bu durumdan, bir an önce biter inşallah hepinizin bu lekelenmeleri ve korkunuz geçer
İnşallah canım çok can sıkıcı ya ne olduğunu bile anlamıyorum inşallah her zaman güzel haberler verelim birbirimize

Sana kız demiştik sanki fotoğraftan ama bakalım sıradaki pembe kalp senin mi olacak
Merakla bekliyoruzzz
Bebişlerin cinsiyetlerini öğrenen herkese hayırlı olsun, tek tek yazamadım Pamlok bence seninki erkek, öyle hissettim
Ayy erkek diyenler arttı hadi bakalımm
Artık bende erkek hissediyorum galiba

Ayy canımmm pozitifliğine bayıldımmm bence ne yaşarsak yaşayalım en önemlisi ilk olarak en kötüsünü düşünmemek çünkü stres yaşadığımız şeyi daha da arttırıyor evet lekelenme çok zordur eminimm ama zaten artık haftalarımız çok ilerledi düşük riskinden değil de hormonal bile olabiliyormuş bak chatgbt ye sordum böyle dedi;

1. Rahim ağzı hassasiyeti (servikal ektropion):
    Hamilelikte hormonların etkisiyle rahim ağzı daha hassas ve kanlanmış olur. Özellikle cinsel ilişki sonrası veya vajinal muayene sonrasında hafif lekelenme olabilir.
  2. Plasentanın yerleşimi (plasenta previa başlangıcı):
    Plasenta rahim ağzına yakın yerleşmişse, büyüyen rahimle birlikte hassas bölge uyarılır ve hafif lekelenme olabilir.
  3. Hormonal değişiklikler:
    Bazı gebelerde hormon dalgalanmaları, adet dönemine benzer hafif lekelenmelere neden olabilir. Genellikle zararsızdır.

Ayy canım var ya banada hep kız dedik ben de kız hissetmeye başladım ama kendimi hep oğlan anası hayal ediyordum önceden ya her ikisinin de hayali çok güzel
Yaaa bana da herkes sen erkek anasısın diyordu hala da çevremdekiler öyle söylüyor eşimde tam bir kız babası bana da ilk çocuğum erkek olur gibi geliyordu ama bu kadar bulantı ekşi isteği tatlıdan nefret ediş filan olunca kız diye düşündüm heppp bence bizimkiler erkek olabilir bulantılarla bize ters köşe yapıldı gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…