Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tatlıdan tiksinme ve ekşiye düşme hepsi bende var ve erkek ilki de böyleydi erkek o da

Evet seninde bulantı çok oldu, zaten eğer benimki de erkekse kızlar diyordu tam bir vurgun yemiş olacağız bir diğeri de sen çok bulantın oldu ama oğlan gibi senin sanki

Günaydın canım
Doktorumda kıza benzetmişti ama net bişey demedi o yüzden bakalım bende merak ediyorum bu arada bende seni kız hissediyorum

Evet seninde bulantı çok oldu, zaten eğer benimki de erkekse kızlar diyordu tam bir vurgun yemiş olacağız bir diğeri de sen çok bulantın oldu ama oğlan gibi senin sanki
Sen fetal vermiş miydin kuzum? Ya da randevun ne zaman öğrenelim artık senin kuzuyu daa

Bu mesajımı hatırladın mı erkek demiştim daha tuturduklarım var hain onlar etiket yapmadı
Bizi de yorumlar mısın canım çok arada bir nub gibi ya günlerdir çözmeye çalışıyorum nub profesörü olacağım artık araştırmaktan bir tek kendiminkini net belirleyemedim

Eklentiler

• IMG_1342.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın canım
Doktorumda kıza benzetmişti ama net bişey demedi o yüzden bakalım bende merak ediyorum bu arada bende seni kız hissediyorum

Ayy yerleşti kafama kız olayı cidden alışverişte bile kız eşyalarına hiç bakmazdım şimdi hep bakıyorum Sağlıkla gelsinler ya hepsi can

Bizi de yorumlar mısın canım çok arada bir nub gibi ya günlerdir çözmeye çalışıyorum nub profesörü olacağım artık araştırmaktan bir tek kendiminkini net belirleyemedim
Benim ilk oğlumdada böyleydi doktor kıza benziyor dedi 12 haftada 15 tede erkek dedi nuba pek güvenmiyorum net bir açı yoksa ama bu nub kız gibi erkekte üstte bir çıkıntı oluyor diyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…