- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.681
Tatlıdan tiksinme ve ekşiye düşme hepsi bende var ve erkekYaaa bana da herkes sen erkek anasısın diyordu hala da çevremdekiler öyle söylüyoreşimde tam bir kız babası bana da ilk çocuğum erkek olur gibi geliyordu ama bu kadar bulantı ekşi isteği tatlıdan nefret ediş filan olunca kız diye düşündüm heppp bence bizimkiler erkek olabilir bulantılarla bize ters köşe yapıldı gibi geliyor
Ay kuzum aminn aminnn aminn inşallah geçer biter gider bir an önce. Hep saglik haberleri alırızCanım ya, lekelenme çok zor gerçektenbabylovee da çok muzdarip bu durumdan, bir an önce biter inşallah hepinizin bu lekelenmeleri ve korkunuz geçer
Haaadiiii beeeeTatlıdan tiksinme ve ekşiye düşme hepsi bende var ve erkekilki de böyleydi erkek o da
Yaaa bana da herkes sen erkek anasısın diyordu hala da çevremdekiler öyle söylüyoreşimde tam bir kız babası bana da ilk çocuğum erkek olur gibi geliyordu ama bu kadar bulantı ekşi isteği tatlıdan nefret ediş filan olunca kız diye düşündüm heppp bence bizimkiler erkek olabilir bulantılarla bize ters köşe yapıldı gibi geliyor
Günaydın canımGünaydın kızlar
Cinsiyetleri öğrenenler hayırlı olsun, gözümüz aydınne güzel şeyler yazmışsınız okudum hepsini, günlük gibi sabah kalkıp her şeyi okuyorum bazen arada kaçırdıklarım oluyor
ahsennayaz seni sanki kız hissediyorum bulantılardan mıdır bilmem ama Pamlok seni de erkek gibi sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Sen fetal vermiş miydin kuzum? Ya da randevun ne zamanEvet seninde bulantı çok oldu, zaten eğer benimki de erkekse kızlar diyordu tam bir vurgun yemiş olacağızbir diğeri de sen çok bulantın oldu ama oğlan gibi senin sanki
Canım bende tatlıdan tiksindim ekşi yiyorum doktorum kıza benzetti. Bence yediklerimizle ilgili birşey değilHaaadiiii beeeeişte şimdi ortalık karışır pekiiii koku hassasiyeti oldu muuuğğ? Sivilce var mıı benim nasibi zorlayış
Canım o bendede var şuan diğer iki oğlumda da aynısı oldu ama doktor kıza benzetti geçen günTatlıdan tiksinme ve ekşiye düşme hepsi bende var ve erkekilki de böyleydi erkek o da
Senle bir arefede kaldık kaçıncı haftada benzetmişti kuzumGünaydın canım
Doktorumda kıza benzetmişti ama net bişey demedi o yüzden bakalım bende merak ediyorum bu arada bende seni kız hissediyorum
Biri dahaCanım bende tatlıdan tiksindim ekşi yiyorum doktorum kıza benzetti. Bence yediklerimizle ilgili birşey değil
İşin şakası zaten kuzum ya herkesin hamileliği vücuduna göre değişiyor cinsiyete göre değil ama işte bu hurafelerle vakit geçirmekte güzel oluyorCanım bende tatlıdan tiksindim ekşi yiyorum doktorum kıza benzetti. Bence yediklerimizle ilgili birşey değil
Benim bir doktor 11+4 te kıza benzetti başka doktor 12+4te erkeğe benzettiCanım o bendede var şuan diğer iki oğlumda da aynısı oldu ama doktor kıza benzetti geçen günbakalım diğer sefere netleşecek
Oha bir hafta ara ile neler olmuş nuba göre mi yorumladılar acabaBenim bir doktor 11+4 te kıza benzetti başka doktor 12+4te erkeğe benzetti
11+5 te benzetmişti canımSenle bir arefede kaldık kaçıncı haftada benzetmişti kuzum
Bizi de yorumlar mısın canım çok arada bir nub gibi ya günlerdir çözmeye çalışıyorumBu mesajımı hatırladın mı erkek demiştimdaha tuturduklarım var hain onlar etiket yapmadı
Yanii şöyle kız diyen doktor da bacak arasını gösterdi gerçekten bomboştu erkek diyen doktor da bacak arasında çıkıntı gösterdi cidden var gibiydi bizimde kafamız karııştıOha bir hafta ara ile neler olmuş nuba göre mi yorumladılar acaba
Günaydın canım
Doktorumda kıza benzetmişti ama net bişey demedi o yüzden bakalım bende merak ediyorum bu arada bende seni kız hissediyorum
Sen fetal vermiş miydin kuzum? Ya da randevun ne zamanöğrenelim artık senin kuzuyu daa
Çok küçükmüş o zaman ya11+5 te benzetmişti canım
Benim ilk oğlumdada böyleydi doktor kıza benziyor dedi 12 haftada 15 tede erkek dedi nuba pek güvenmiyorum net bir açı yoksa ama bu nub kız gibi erkekte üstte bir çıkıntı oluyor diyorlar geneldeBizi de yorumlar mısın canım çok arada bir nub gibi ya günlerdir çözmeye çalışıyorumnub profesörü olacağım artık araştırmaktan bir tek kendiminkini net belirleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?