- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.701
oha çok tuhaf senin bebek baya şakacı çıktıYanii şöyle kız diyen doktor da bacak arasını gösterdi gerçekten bomboştu erkek diyen doktor da bacak arasında çıkıntı gösterdi cidden var gibiydi bizimde kafamız karııştı
Hadi bakalım canım çok merak ediyorum vallahi öğrenince yazacağım .erkek diyen de çok var çıkıntı var diye .Ben de bir bakıyorum çıkıntı var bir bakıyorum sanki paralel omurgayaBenim ilk oğlumdada böyleydi doktor kıza benziyor dedi 12 haftada 15 tede erkek dedi nuba pek güvenmiyorum net bir açı yoksa ama bu nub kız gibi erkekte üstte bir çıkıntı oluyor diyorlar genelde
Ayaklarımı buzlu suyun içine koyuyorum. O bıraz rahatlatıyor canım.Bende aynı durumdayım. Sanırım ödem. Basınca canım çok yanıyor.
İşte ultrason un açısı çekimine bağlı güzelimHadi bakalım canım çok merak ediyorum vallahi öğrenince yazacağım .erkek diyen de çok var çıkıntı var diye .Ben de bir bakıyorum çıkıntı var bir bakıyorum sanki paralel omurgaya
Hadi hayırlısı randevumu salıya çektim çok merak ediyorumAy ben kıza benzettimm
Bana da öyle geliyor canım Amin inşallah hepimizin ki sağlıklı gelsinAyy ben bunu da kaçırdım, bir uyuyorum her şeyi kaçırıyorumayy canım ya sanki erkek gibi Sağlıkla gelsin inşallah
Canım Eskişehir sürecini anlatabilir misin bahsedildiği gibi sabah erkenden gidip sıraya mı girdin Doktorlar çok fazla kurcalıyorlar mı bazılarına yapmadıklarını falan duydum daDün ikili tarama yaptırmıştım bugun sonuclari gosterdim gayet iyi dedi çok şükür
bugün eskişehire gidip fetal dna da verdim
ve bugun muaynem vardi doktor daha cok erken ama %55 erkege benzettim haftaya tekrar gel baklm dedi
Canım evde verdim benSen hastanede mi kan verdin evde mi ?
Hadi az kalmış en azından net bir şekilde öğrenirsin o zamanYok canım vermedim ben, detaylıya da girmedim Temmuz da gideceğim doktorum tatile gitmiş, o zaman görüşelim dedi 2 3 haftaya giderim ben de
Hiç sorma yaa çektiğimiz videoları izliyorum ve ikisi de olabilir çok aradayımoha çok tuhaf senin bebek baya şakacı çıktı
Ay bu eşler hep aynı demek ki Ben de erkek hissediyorum ama eşim ısrarla kız diye seviyorBu arada bende pazartesi artık doktoruma gidip net cinsiyeti öğreniyorumben kendimi ikinci bir erkeğe hazırladım bile ama eşim ısrarla kız diyor gözü korkuyorsa biraz demek ki doktor bacak arasında çıkıntı gösterdi diyorum yani nasıl kız olcak , olur olur diyor garibim öncelikle çocuklarımız sağlıklı olsun iki erkek birbirine arkadaş olup birbirine sahip çıkarlar inşallah. Oğluma da uyuturken falan kardeşiyle alakalı masallar anlatıyorum alıştırmaya çalışıyorum kardeşin nerde diyince kendi karnini gösteriyor ama
Protein kaçağı olursa nasil tedavi ediliyor? Sana ne demişlerdi? Ben idrar verdim sonuç çıktı ama doktor haftaya görecek. İdrarda protein cikmis e-nabizdan kendim baktim. Umarım ciddi bir sorun değildir.Ödemi olan arkadaşlarım ozelliklle sık idarara da çıkıyorsa mutlaka protein kaçağı olup olmadığına baktırsin idrar vererek baktirabilirsiniz. Ben oğlumda çok cektim odemden o yüzden şimdi biri bana ödem deyince korkuyorum meğer bende bayağı protein kaçağı varmış. Özellikle idrarinizi yaptığında köpüklü bir idrarsa baktırın derim. Amacım sizleri bilgilendirmek korkutmak değil asla yani tecrübe edindim çünkü bu konuda artık
Çok küçükmüş o zaman ya
Evet canım ama bacak arasını açtı uygun pozisyondaydı tam olarakÇok küçükmüş o zaman ya
Ödem yoksa endişelenme o zaman canım, sık idrara çıkmak bazen enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Protein kaçağı varsa ona göre tedavi ediyor doktor açıkçası biz anlamamıştık ama benim ayaklarım balon gibiydi bende protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi bir olunca 36 haftalık doğuma alınmıştım. Ama ödem yapıyor zaten olunca o yüzden endişelenmeyin sadece bilginiz olsun diye söyledimProtein kaçağı olursa nasil tedavi ediliyor? Sana ne demişlerdi? Ben idrar verdim sonuç çıktı ama doktor haftaya görecek. İdrarda protein cikmis e-nabizdan kendim baktim. Umarım ciddi bir sorun değildir.ben sık idrara cikiyorum ama ödem yok gibi bende.
Tamama bakalım ne dicek doktor o zaman… bilgi verdigin icin sağol canımÖdem yoksa endişelenme o zaman canım, sık idrara çıkmak bazen enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Protein kaçağı varsa ona göre tedavi ediyor doktor açıkçası biz anlamamıştık ama benim ayaklarım balon gibiydi bende protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi bir olunca 36 haftalık doğuma alınmıştım. Ama ödem yapıyor zaten olunca o yüzden endişelenmeyin sadece bilginiz olsun diye söyledim
Bende öyle yapayım canım sağolAyaklarımı buzlu suyun içine koyuyorum. O bıraz rahatlatıyor canım.
Bence çok mantıklı canım öyle yapman. Gerçekten hiç eskimiyor kıyafetler 1 yaşa kadar nerdeysePaketle yatırmükemmel ben yeğenimden kalan bi kaç şeyi alıcam ablamdan. çok bişey almayayım dedim zaten hızla büyüyorlar 6. Aydan sonra kıyafet işlerine tam gireceğim galiba. Mıncıklamadan bahsedince de insanın bi ağzı sulanıyor
Ödem yoksa endişelenme o zaman canım, sık idrara çıkmak bazen enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Protein kaçağı varsa ona göre tedavi ediyor doktor açıkçası biz anlamamıştık ama benim ayaklarım balon gibiydi bende protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi bir olunca 36 haftalık doğuma alınmıştım. Ama ödem yapıyor zaten olunca o yüzden endişelenmeyin sadece bilginiz olsun diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?