Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim ilk oğlumdada böyleydi doktor kıza benziyor dedi 12 haftada 15 tede erkek dedi nuba pek güvenmiyorum net bir açı yoksa ama bu nub kız gibi erkekte üstte bir çıkıntı oluyor diyorlar genelde
Hadi bakalım canım çok merak ediyorum vallahi öğrenince yazacağım .erkek diyen de çok var çıkıntı var diye .Ben de bir bakıyorum çıkıntı var bir bakıyorum sanki paralel omurgaya

Ay ben kıza benzettimm
Hadi hayırlısı randevumu salıya çektim çok merak ediyorum o zaman 13+6 olacak net görülür herhalde. :)
Ayy ben bunu da kaçırdım, bir uyuyorum her şeyi kaçırıyorum ayy canım ya sanki erkek gibi Sağlıkla gelsin inşallah
Bana da öyle geliyor canım Amin inşallah hepimizin ki sağlıklı gelsin
Canım Eskişehir sürecini anlatabilir misin bahsedildiği gibi sabah erkenden gidip sıraya mı girdin Doktorlar çok fazla kurcalıyorlar mı bazılarına yapmadıklarını falan duydum da

Ödemi olan arkadaşlarım ozelliklle sık idarara da çıkıyorsa mutlaka protein kaçağı olup olmadığına baktırsin idrar vererek baktirabilirsiniz. Ben oğlumda çok cektim odemden o yüzden şimdi biri bana ödem deyince korkuyorum meğer bende bayağı protein kaçağı varmış. Özellikle idrarinizi yaptığında köpüklü bir idrarsa baktırın derim. Amacım sizleri bilgilendirmek korkutmak değil asla yani tecrübe edindim çünkü bu konuda artık

oğlumun tüm eski bebekli kıyafetleri zıbınları vesaire annemdeydi geçen gidince iki valiz açtım baktım çoğu durduğu yerde sararmış bakalım onları mı kullanacağız yoksa kız olursa yenilerini mi alacağız
beşik park yatak onları hep depremzedelere göndermiştim şu an elimde sadece bebek arabası var Allah'tan rengi kırmızı

Bu arada bende pazartesi artık doktoruma gidip net cinsiyeti öğreniyorum ben kendimi ikinci bir erkeğe hazırladım bile ama eşim ısrarla kız diyor gözü korkuyorsa biraz demek ki doktor bacak arasında çıkıntı gösterdi diyorum yani nasıl kız olcak , olur olur diyor garibim öncelikle çocuklarımız sağlıklı olsun iki erkek birbirine arkadaş olup birbirine sahip çıkarlar inşallah. Oğluma da uyuturken falan kardeşiyle alakalı masallar anlatıyorum alıştırmaya çalışıyorum kardeşin nerde diyince kendi karnini gösteriyor ama

Yok canım vermedim ben, detaylıya da girmedim Temmuz da gideceğim doktorum tatile gitmiş, o zaman görüşelim dedi 2 3 haftaya giderim ben de
Hadi az kalmış en azından net bir şekilde öğrenirsin o zaman
oha çok tuhaf senin bebek baya şakacı çıktı
Hiç sorma yaa çektiğimiz videoları izliyorum ve ikisi de olabilir çok aradayım pazartesiyi bekliyorum dört gözle

Ay bu eşler hep aynı demek ki Ben de erkek hissediyorum ama eşim ısrarla kız diye seviyor
Erkek olursa diyorum abi kardeş daha iyi anlaşabilirler kız sadece kendi nefsimin istediği bir şey hayırlısı hepimiz için

Canım kızlarrrrr sonucum şimdi çıkmış aradılar. Allah’a şükürler olsun temiz dediler. Yine ağlaya ağlaya öldüm Allahım bu analık ne garip bişeymiş rabbim tüm sonuç bekleyenlere yardımcı olsun sabır versin ama cinsiyetle ilgili bilgi vermediler doktora attık dediler. Pazartesi saat 3e randevu aldım inşallah bizde öğreneceğiz kız mı erkek mi

Protein kaçağı olursa nasil tedavi ediliyor? Sana ne demişlerdi? Ben idrar verdim sonuç çıktı ama doktor haftaya görecek. İdrarda protein cikmis e-nabizdan kendim baktim. Umarım ciddi bir sorun değildir. ben sık idrara cikiyorum ama ödem yok gibi bende.

Ödem yoksa endişelenme o zaman canım, sık idrara çıkmak bazen enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Protein kaçağı varsa ona göre tedavi ediyor doktor açıkçası biz anlamamıştık ama benim ayaklarım balon gibiydi bende protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi bir olunca 36 haftalık doğuma alınmıştım. Ama ödem yapıyor zaten olunca o yüzden endişelenmeyin sadece bilginiz olsun diye söyledim

Tamama bakalım ne dicek doktor o zaman… bilgi verdigin icin sağol canım

Bence çok mantıklı canım öyle yapman. Gerçekten hiç eskimiyor kıyafetler 1 yaşa kadar nerdeyse

Ben de ilk doğumum da protein kaçağı ve gebelik zehirlenmesi geçirdim bu sebeple oğlum erken doğmuştu 33 haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…