Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok teşekkür ederim canımmm şimdi koyu kahve az miktarda devam ediyor doktorda yoğunlaşırsa gel dedi

Selamlar, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz çıkar sonucunuz.. NİPT için Gentan ne kadar ücret istedi acaba? Benim doktorum da orayı tavsiye etti ama olumsuz yorumuzu görünce de bi tedirgin oldum.

Benimki de kız çok istiyordu ama olmadı ilkini de kız istemişti o, nasip böyleymiş. Biz de abi kardeş olur birlikte aktivitelere giderler diye düşündük.

Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine

Herkesın yorumları cok ıyı ve 2 dr da bana aynı fırmayı onermıstı. Sadece cocugum ultrasonda bu kadar ıyıken trızomı 10 cıkmasına anlamnveremedim ama suan uzgun bır anne oldugum ıcın benım yorumumu dıkkate almamanızı onerırım doktorunuzu dınlemelısınız. biz 15.000 tl yaptırmıstık

Benımde sol kalcamda oldu canım dun. Yuruyemedım kıtlendı.

Her testin yanılma payı vardır, en doğru sonucu amniyosentez verecektir eminim. İnşallah amniyosentez sonrası sağlıklı bir bebeğiniz olacağını öğrenirsiniz

Canım benimde tam kuyruk sokumumda ağrı oluyor çok yürüyünce ya da ayakta kalınca olduğunu düşünüyorum. Doktorum en baştan magnezyum başlamıştı, ona sordum bu ağrıyı magnezyumu bu ağrıları hafifletsin diye verdim dedi magnezyuma çok önem veriyor

Hadi az kalmış en azından net bir şekilde öğrenirsin o zaman

Hiç sorma yaa çektiğimiz videoları izliyorum ve ikisi de olabilir çok aradayım pazartesiyi bekliyorum dört gözle
Yaaa bende aynısını yapmıştım açıp izliyorum en azından benimki kız ihtimal yüksek seninki arafe

Tahmin ettim ben magnezyum da kullanmıyorum o kadar kötü bir ağrı oldu ki hala ağrıyor

Kızlar bir şey sormak istiyorum Fetal DNA Amniyosentez derken sürecim o kadar hızlı ilerledi ki ikili test kan sonucu mu doktorumla hiç yorumlamadık Fetal DNA yaptırdığım için önceliği ona vermiştik ama ben şimdi ikili kan testi sonucumu merak ediyorum Fakat ben de grafik falan yok anlayan biri varsa bakabilir mi bu değerlere

Eklentiler

• 1000014319.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bende aralık annesiyim 13.haftadayım. Benim gibi bel ağrısı çeken vajinada batma yaşayan var mı acaba

Aynısını yaşıyorum bugün hamile destek yastıklarından mı alsak acaba

Canim senin bilgilerle chatgptye hesaplattim, ilk deger yuksek cikmis ama her seyi hesaba katinca dusuk risk diyor

Eklentiler

• IMG_3187.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…