- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.721
Çok teşekkür ederim canımmm şimdi koyu kahve az miktarda devam ediyor doktorda yoğunlaşırsa gel dediAyy canımmm pozitifliğine bayıldımmmbence ne yaşarsak yaşayalım en önemlisi ilk olarak en kötüsünü düşünmemek çünkü stres yaşadığımız şeyi daha da arttırıyor evet lekelenme çok zordur eminimm ama zaten artık haftalarımız çok ilerledi düşük riskinden değil de hormonal bile olabiliyormuş bak chatgbt ye sordum böyle dedi;
- Rahim ağzı hassasiyeti (servikal ektropion):
Hamilelikte hormonların etkisiyle rahim ağzı daha hassas ve kanlanmış olur. Özellikle cinsel ilişki sonrası veya vajinal muayene sonrasında hafif lekelenme olabilir.- Plasentanın yerleşimi (plasenta previa başlangıcı):
Plasenta rahim ağzına yakın yerleşmişse, büyüyen rahimle birlikte hassas bölge uyarılır ve hafif lekelenme olabilir.- Hormonal değişiklikler:
Bazı gebelerde hormon dalgalanmaları, adet dönemine benzer hafif lekelenmelere neden olabilir. Genellikle zararsızdır.
Evet koku hassasiyeti vardı hala da var gerçi. Sivilcem arada çıkıyorHaaadiiii beeeeişte şimdi ortalık karışır pekiiii koku hassasiyeti oldu muuuğğ? Sivilce var mıı benim nasibi zorlayış
Selamlar, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz çıkar sonucunuz.. NİPT için Gentan ne kadar ücret istedi acaba? Benim doktorum da orayı tavsiye etti ama olumsuz yorumuzu görünce de bi tedirgin oldum.Ben de gentan'da yaptırdım İzmir'de yaşıyorum canım benim bebeğim ultrasonda iyi Fakat Fetal dna'da trizomi 10 yuksek rısklı cıktı. Herkes hata olabilecegini bu hastalıgın cok nadır goruldugunu hatta türkiye de neredeyse hıc olmadıgını soyluyor. Amnıyosentez olucam. Benım bu fırmaya guvenım hıc kalmadı nedense. Sen o yuzden tekrar ver için rahat etsın
Benimki de kız çok istiyordu ama olmadıBu arada bende pazartesi artık doktoruma gidip net cinsiyeti öğreniyorumben kendimi ikinci bir erkeğe hazırladım bile ama eşim ısrarla kız diyor gözü korkuyorsa biraz demek ki doktor bacak arasında çıkıntı gösterdi diyorum yani nasıl kız olcak , olur olur diyor garibim öncelikle çocuklarımız sağlıklı olsun iki erkek birbirine arkadaş olup birbirine sahip çıkarlar inşallah. Oğluma da uyuturken falan kardeşiyle alakalı masallar anlatıyorum alıştırmaya çalışıyorum kardeşin nerde diyince kendi karnini gösteriyor ama
Hemen geçsin bitsin canımm ve son olsunÇok teşekkür ederim canımmm şimdi koyu kahve az miktarda devam ediyor doktorda yoğunlaşırsa gel dedi
Benim geçti nerdeyse koku hassasiyetiEvet koku hassasiyeti vardı hala da var gerçi. Sivilcem arada çıkıyor
Herkesın yorumları cok ıyı ve 2 dr da bana aynı fırmayı onermıstı. Sadece cocugum ultrasonda bu kadar ıyıken trızomı 10 cıkmasına anlamnveremedim ama suan uzgun bır anne oldugum ıcın benım yorumumu dıkkate almamanızı onerırımSelamlar, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sorunsuz çıkar sonucunuz.. NİPT için Gentan ne kadar ücret istedi acaba? Benim doktorum da orayı tavsiye etti ama olumsuz yorumuzu görünce de bi tedirgin oldum.
Benımde sol kalcamda oldu canım dun. Yuruyemedım kıtlendı.Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine
Her testin yanılma payı vardır, en doğru sonucu amniyosentez verecektir eminim. İnşallah amniyosentez sonrası sağlıklı bir bebeğiniz olacağını öğrenirsinizHerkesın yorumları cok ıyı ve 2 dr da bana aynı fırmayı onermıstı. Sadece cocugum ultrasonda bu kadar ıyıken trızomı 10 cıkmasına anlamnveremedim ama suan uzgun bır anne oldugum ıcın benım yorumumu dıkkate almamanızı onerırımdoktorunuzu dınlemelısınız. biz 15.000 tl yaptırmıstık
İnsallah sızde cook guzel csonuclar alırsınız nıpt ıcın❤Her testin yanılma payı vardır, en doğru sonucu amniyosentez verecektir eminim. İnşallah amniyosentez sonrası sağlıklı bir bebeğiniz olacağını öğrenirsiniz
Canım benimde tam kuyruk sokumumda ağrı oluyor çok yürüyünce ya da ayakta kalınca olduğunu düşünüyorum. Doktorum en baştan magnezyum başlamıştı, ona sordum bu ağrıyı magnezyumu bu ağrıları hafifletsin diye verdim dedi magnezyuma çok önem veriyorKızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine
Yaaa bende aynısını yapmıştım açıp izliyorumHadi az kalmış en azından net bir şekilde öğrenirsin o zaman
Hiç sorma yaa çektiğimiz videoları izliyorum ve ikisi de olabilir çok aradayımpazartesiyi bekliyorum dört gözle
Canım ben resim atmıştım benimki bacak kapalıydı nasıl kız dedi anlamadımEvet canım ama bacak arasını açtı uygun pozisyondaydı tam olaraksanırım o yüzden tahminde bulundu
Benımde sol kalcamda oldu canım dun. Yuruyemedım kıtlendı.
Canım benimde tam kuyruk sokumumda ağrı oluyor çok yürüyünce ya da ayakta kalınca olduğunu düşünüyorum. Doktorum en baştan magnezyum başlamıştı, ona sordum bu ağrıyı magnezyumu bu ağrıları hafifletsin diye verdim dedi magnezyuma çok önem veriyor
Ay bugün aynısı bende de sol kalçam kitlendi resmen soda içtim parol aldım pekte azalmadıBenımde sol kalcamda oldu canım dun. Yuruyemedım kıtlendı.
Aynısını yaşıyorum bugün hamile destek yastıklarından mı alsak acabaKızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine
Canim senin bilgilerle chatgptye hesaplattim, ilk deger yuksek cikmis ama her seyi hesaba katinca dusuk risk diyorKızlar bir şey sormak istiyorum Fetal DNA Amniyosentez derken sürecim o kadar hızlı ilerledi ki ikili test kan sonucu mu doktorumla hiç yorumlamadık Fetal DNA yaptırdığım için önceliği ona vermiştik ama ben şimdi ikili kan testi sonucumu merak ediyorum Fakat ben de grafik falan yok anlayan biri varsa bakabilir mi bu değerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?