Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
babylovee elli kere sordum ama ne zaman gideceksin doktora unuttum çok merak ediyorum senin bebişi
Canimm ben dün gittim kontrole. Pek girip yazacak vakit bulamadim bu konuyu. Dün 2li taramamizi detayli usg mizi yapti şükür yolunda hersey Kan verdik henüz sonuca cok var. Fetal dna ile ilgili kısma geldik onu düşünüyoruz simdi de.
Ve cinsiyetimiz de belliiii
Doktorumuza kağıda yazdırdık ama henüz açmadık. Kendi aramizda esimle minik bir kutlama ile öğrenelim dedik

Benimde oğlumda hep bir hafta on gün ilerden gidiyordu ama değişmemiştik hiç tarihi demekki doktordan doktora fark ediyor o da bir de o kadar önden gidiyordu tam 38 haftalıkken doğum yaptım 3 kilo doğdu

Kız Allah iyiliğini versin bu söylenmez miiiii maşallah nasıl sevindim anlatamam. Hep iyi haberlerini alalım yavrularımızın ne zaman öğreniyoruz peki cinsiyeti catlamayalim burada meraktan hemen yapın kutlamanizi

Hahahah ya güldürdün beniii
Gercekten biraz stresli biraz yogun bir hafta sonu oldu bu konuyu yazamadim. Haklısın ama söylenmez miii
Heo sağlıklı olsun yavrularımız hep iyi haberlerini alalim insallahhh
Ay inan karar veremedik ne zaman öğreneceğimize. Belki yarin belki çarşamba falan kağıdı saklayip duruyorum eşimden hislerimizle hareket ediyoruz su an ikimizde ama cinsiyet tahminim tabiki var. Bakalim nasipp sağlıklı olsun da bebisimiz

mrvmsi01 senin bebişler nasıl cinsiyetleri ne zaman öğreniyoruz bayadır yazmadın se25lin sizin de yıldönümünü bekliyorduk dimi çok var mı daha
Merhabalar canım evet yazamıyordum buraya ama mesajları ara ara takip ediyordum doktorum 13. Hafta kontrolünde biri kız biri erkek gibi duruyor demişti. 26 sında tekrar kontrolümüz var. Bakalım o zaman netleşir sanırım artık bebişlerde iyi gibiler ama hala yoğun mide bulantım oluyor. 2 tramesterda olmama rağmen hala hamileliğin konforunu yaşayamadım çok halsizim, sıcaklarda ayrıca çok yoruyor. Senin nasıl gidiyor

Kızlar 15 haftalığa adımımı atar atmaz mide bulantım yine gün yüzüne çıktı bi 10 dk once istifra ettim kötü bi 2 gün geçirdim mahvoldum midem ağzımda birde durmadan acıkıyorum 3 gündür 2 saat aralıklarla başım dönüyor tansiyonum düşüyor bişeyler yiyince iyi oluyorum ama aç değilim yani o derece kendime nazar değdirdim resmen çok güzel bi 3 ay geçirmiştim 15 haftayı deviren arkadaşlar sizin durumlar nasıl

Evett aslında kabul etmek gerekiyor halsizliği de tansiyon düşmesini de.. en iyisini yapıyorsun güvenli güvenli duşa girmek varken
Bence de tansiyonunuz düşmüş olabilir çünkü bi kaç gündür hava sıcaklığından bende tansiyon düşmesi yaşıyorum aynı belirtilerle hemen tuzlu ayran içiyorum
olabilir havalar çokk sıcakladı tansiyon düşmesi yapabilir teşekkür ederim
Hmm tansiyonun düşük olduğunu bildiğin için ona bağlayabilmişsin, ben ne zamandır ölçtürmüyordum düzenli olarak.
Baş dönmesi göz kararması bilmiyorum ya beni korkutuyor, bir de ilacın yan etkisine baş dönmesi, bilinç bulanıklığı vs çok ciddi yan etkilerdir yazmışlar.. onu da bir sorguladım
Çok teşekkür ederim, sana da sağlıkla gebeliğini ve doğumunu diliyorum

Hoşbuldumm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için evet tansiyon aletimiz yoktu, edinmek gerek bence de Sağlıklı huzurlu bir gebelik ve doğum diliyorum

Canım erkeğe benziyor dedi arkiler ama ben kıza benzettim Buda doğru çıkarsa sayfa yapcm etiket yapın beni dostlar Benimde bebeğin bacağı kapalıydı bariz bagdaş yapmıştı doktor nuba göre yorumladı diye düşünüyorum

Ohoo maşallah her şey yolunda yanii korkularımızı konuşmaktan güzel olaylara zaman ayırmamışız bile gözünüz aydın canım bizim senle satta aynı bu arada bak sen benden önce öğrenmişsinnn

Ya öyle mi usg ye bakıp kız diyen ilksin canım bakalım tek bilen oluyor musun

He birde chate tabii ki sordum skull teorisine göre yorum yapabilirim şu an sadece dedi ve o da kız dedi bi sen o bi

Ohoo maşallah her şey yolunda yanii korkularımızı konuşmaktan güzel olaylara zaman ayırmamışız bile gözünüz aydın canım bizim senle satta aynı bu arada bak sen benden önce öğrenmişsinnn
Canimm çok teşekkür ediyorum bin şükür hersey yolunda ilerlesin inşallah her zaman hamileligimizde de bebislerimiz dogdugunda da amiiin
Ay kuzum biz hep bir telasla farkli sebeplerle gittik ya doktora inan cinsiyet konusu aklimiza bile gelmedi. Doktorumuzda hatta dedi söylemedim mi size cinsiyet diye. Oy saglikla gelsinler yaa gercekten kız erkek hic farketmiyor

Medipol mega hastanesinden memnun musunuz acaba? Oğlumda doğumda orayı çok düşündüm ama başka yerde oldu. Ücretleri vs nasıl acaba ?

Kizzz çok folik asit vs almayın sonra yerinde duramıyorlar kuduruk oluyorlar bizimki uyuturken yatağın başlığına çıkmaya çalışıyordu zıplayıp duruyor yatakta bu yeni jenerasyon da asla enerji bitmiyor arkideeşleerr heelppp

Al kuzum al sorarım aklıma geldikçe
sor canım sor
Neden bıraktın peki canım doktorun mu dedi
yok ben ilk cocğuma hamileyken cok vitamin aldım ve bu benim cok yanmama vesile oldu yane hararetliydim hep hic üşümüyordum resmen yanıyordum ve bunlardan sebep tuttum cünki ben cok düzenli vitamin aldım ilk bebeğimde ve bu hararet 2 sene gecmedi oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…