- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.881
Canimm ben dün gittim kontrole. Pek girip yazacak vakit bulamadim bu konuyu. Dün 2li taramamizi detayli usg mizi yapti şükür yolunda hersey
Benimde oğlumda hep bir hafta on gün ilerden gidiyordu ama değişmemiştik hiç tarihi demekki doktordan doktora fark ediyor o da bir de o kadar önden gidiyordu tam 38 haftalıkken doğum yaptım 3 kilo doğduCanım ben de öyle sanıyordum hatta doktora söyledim oğlumda ileriydi ama hiç değiştirmedik dedim o da dedi ki baştan beri değildir muhtemelen sonradan irileşmiştir dedi ben de eve geldim eski ultrasonlara baktım hakikaten ilk haftalardan normalmiş sonradan 1 hafta ilerde gitmiş.
Kız Allah iyiliğini versin bu söylenmez miiiiiCanimm ben dün gittim kontrole. Pek girip yazacak vakit bulamadim bu konuyu. Dün 2li taramamizi detayli usg mizi yapti şükür yolunda herseyKan verdik henüz sonuca cok var. Fetal dna ile ilgili kısma geldik onu düşünüyoruz simdi de.
Ve cinsiyetimiz de belliiii
Doktorumuza kağıda yazdırdık ama henüz açmadık. Kendi aramizda esimle minik bir kutlama ile öğrenelim dedik
HahahahKız Allah iyiliğini versin bu söylenmez miiiiimaşallah nasıl sevindim anlatamam. Hep iyi haberlerini alalım yavrularımızın ne zaman öğreniyoruz peki cinsiyeti catlamayalim burada meraktan hemen yapın kutlamanizi
Merhabalar canım evet yazamıyordum buraya ama mesajları ara ara takip ediyordum
Evett aslında kabul etmek gerekiyor halsizliği de tansiyon düşmesini de.. en iyisini yapıyorsun güvenli güvenli duşa girmek varkenSelam canım ben prilamı günde 4 adet kullandımgece yatmadan 2 tane hatta sabah öğle akşam 1er tane daha içebilirsin dedi. Ama ben sabahları iyi olduğum için içmedim. Bide gece 2 adet vermelerinin sebebi uyku yapsınki dinlenelim diyeymiş. Uyku yapıyor yani bendede öyleydi. Bide artık gebesin halsizlikler tansiyon düşmeleri çok normal. Ben evde kimse yokken duşa bile giremiyorum
olabilir havalar çokk sıcakladı tansiyon düşmesi yapabilirBence de tansiyonunuz düşmüş olabilir çünkü bi kaç gündür hava sıcaklığından bende tansiyon düşmesi yaşıyorum aynı belirtilerle hemen tuzlu ayran içiyorum
Hmm tansiyonun düşük olduğunu bildiğin için ona bağlayabilmişsin, ben ne zamandır ölçtürmüyordum düzenli olarak.Merhaba canım, evet Prilam maalesef ki sersemlik yapıyor bu sebeple gündüz değil gece alıyorum ben de @Pamlok gibi, içmesem kötü oluyorum lakin baş dönmesi göz kararması bende de oluyor ama tansiyonum ile alakalı düşünüyorum, çok düşük tansiyonum normalde de öyleydim ana hamilelikte çok daha da düştü, uyku yapıyor maalesef ki ilaç, uyuman çok normal, sağlıklı bir süreç dilerim
Hoşbuldumm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için evet tansiyon aletimiz yoktu, edinmek gerek bence deAy canım çok mutlu oldum Rabbim herkese bebeğini Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle canım burada birbirimize her konuda Her anlamda desteyiz tek olmadığımızı biliyoruz en güzeli bu sevincimizi, rahatsızlığımızı hep birlikte paylaşıyoruz. Sana da tekrardan geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin tabii yorulmuş olabilirsin hepsi bir etken takipte kal sadece
Canım çok sağ ol gayet açıklayıcı yazmışsın çok net Anladım teşekkür ederim Allah razı olsun umarım sonuçların iyi gelir seninde
Aramıza hoş geldin canım prilam gerçekten uyku hali yapan bir ilaç bende de mide bulantısı yok ama yolculuğa çıkacağım zaman almıştım ve çarpılmıştım resmen ama bahsettiğin tansiyon da olabilir düşük tansiyon bende de var Ve bazen gerçekten bayılacak gibi oluyorum tansiyon aletin yoksa almanızı tavsiye ederim
Canım evet Geçen gittiğimizde de 12 hafta olmasına rağmen 13 haftaya uyumlu çıktı. Sat değişikliğinin dönemi var sanıyorum 8 mi 9 hafta mı o aralıkta değiştirebiliyorlar, sonrasında oynamıyorlar iri bebek diyorlar sadece.
Canım erkeğe benziyor dedi arkiler ama ben kıza benzettimKızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
Ohoo maşallah her şey yolunda yanii korkularımızı konuşmaktan güzel olaylara zaman ayırmamışız bile gözünüz aydın canım bizim senle satta aynı bu arada bak sen benden önce öğrenmişsinnnCanimm ben dün gittim kontrole. Pek girip yazacak vakit bulamadim bu konuyu. Dün 2li taramamizi detayli usg mizi yapti şükür yolunda herseyKan verdik henüz sonuca cok var. Fetal dna ile ilgili kısma geldik onu düşünüyoruz simdi de.
Ve cinsiyetimiz de belliiii
Doktorumuza kağıda yazdırdık ama henüz açmadık. Kendi aramizda esimle minik bir kutlama ile öğrenelim dedik
Ya öyle miCanım erkeğe benziyor dedi arkiler ama ben kıza benzettimBuda doğru çıkarsa sayfa yapcm etiket yapın beni dostlar Benimde bebeğin bacağı kapalıydı bariz bagdaş yapmıştı doktor nuba göre yorumladı diye düşünüyorum
He birde chate tabii ki sordum skull teorisine göre yorum yapabilirim şu an sadece dedi ve o da kız dedi bi sen o biCanım erkeğe benziyor dedi arkiler ama ben kıza benzettimBuda doğru çıkarsa sayfa yapcm etiket yapın beni dostlar Benimde bebeğin bacağı kapalıydı bariz bagdaş yapmıştı doktor nuba göre yorumladı diye düşünüyorum
Evet kafam yapay zeka mpduna girdi ona soru sora soraHe birde chate tabii ki sordum skull teorisine göre yorum yapabilirim şu an sadece dedi ve o da kız dedi bi sen o bi
Sağlıklı olsun yeterEvet kafam yapay zeka mpduna girdi ona soru sora soragönlünden geçen olsun güzelim
Canimm çok teşekkür ediyorumOhoo maşallah her şey yolunda yanii korkularımızı konuşmaktan güzel olaylara zaman ayırmamışız bile gözünüz aydın canım bizim senle satta aynı bu arada bak sen benden önce öğrenmişsinnn
Medipol mega hastanesinden memnun musunuz acaba? Oğlumda doğumda orayı çok düşündüm ama başka yerde oldu. Ücretleri vs nasıl acaba ?Kızlar 13+2 dün doktora gittik cinsiyeti göstermedi bizimkihiç mi tahmin yok dedim doktora kordonunu bacak arasına almış en ufak tahminim yok dedi ağzı açık yakaladık sizede gösteriyim kafa yapısından tahmin edenler oluyor bu arada kahverengi lekelenmem devam ediyor duphaston 2 kutu tekrar başlattı umarım geçer babylovee gibi bende bu durumu yaşıyorum sürekli ve hep kalbim ağzımda
sor canım sorAl kuzum al sorarım aklıma geldikçe
yok ben ilk cocğuma hamileyken cok vitamin aldım ve bu benim cok yanmama vesile oldu yane hararetliydim hep hic üşümüyordum resmen yanıyordum ve bunlardan sebep tuttum cünki ben cok düzenli vitamin aldım ilk bebeğimde ve bu hararet 2 sene gecmedi oyüzdenNeden bıraktın peki canım doktorun mu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?